Ajankohtaista

ISYYn uutiskirje: Wiikko-Ärsyke Kuopio viikko 3/2022

ti tammik. 25 14:27:33 2022

Tämän viikon uutiskirjeessä kerromme muun muassa juuri alkaneesta UEFin tuutorihausta, opintopisteiden hakemisesta luottamustoimista ja ISYYn harjoittelupaikasta. Lisäksi muistutamme kaikkia maksamaan YTHS:n terveydenoitomaksun 31.1. mennessä.
 
 

 

Wiikko-Ärsyke Kuopio 3/2022

Vko 3 / 24.-30.1.2022
Luetko viestin mieluummin selaimella,
klikkaa tästä.

 
 

 
 

Tuutorihaku alkaa!

Tämän viikon uutiskirjeessä kerromme muun muassa juuri alkaneesta UEFin tuutorihausta, opintopisteiden hakemisesta luottamustoimista ja ISYYn harjoittelupaikasta. Lisäksi muistutamme kaikkia maksamaan YTHS:n terveydenoitomaksun 31.1. mennessä.

Tämän viikon teemat ovat:

  • ISYYn ajankohtaiset
  • SYKETTÄ
  • SILLAT-hankkeen ajankohtaiset
  • Pinnalla nyt
  • Tulevia tapahtumia
  • Työelämä ja harjoittelu
  • Tapahtumakalenteri

Tervetuloa lukemaan! 👀

 

 
 
     
 

 
 

 

Opintopisteet luottamustoimista haettavana

Yliopisto myöntää aktiivisille opiskelijoille opintopisteitä toiminnasta ainejärjestöissä ja kerhoissa sekä yliopiston omissa hallintoelimissä ja työryhmissä. Opintopisteitä myönnetään ainejärjestötyöskentelystä enintään 5 op ja hallinto- ja työryhmätyöskentelystä enintään 10 op, kuitenkin niin että luottamustoimista saa enintään 10 op yhteensä. 

Opintopisteitä voi saada kirjautumalla Moodle-alustoille 1131008 (Ainejärjestö- ja kerhotyöskentely) ja 1131006 (Hallinto- ja työryhmätyöskentely) ja tekemällä Moodle-alustalla vaaditut tehtävät. Kaikki tehtävät tulee olla palautettuna 24.2. 2022 klo 23.59. Myöhässä tulleita hakemuksia ei käsitellä. 

Lisätietoja saa ISYYn edunvalvonta-asiantuntijoilta Mikko Aaltoselta (Kuopio) koso@isyy.fi 044-576 8414 ja Pekka Koivaaralta soko@isyy.fi 044-576 8465

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

ISYY hakee viestinnän harjoittelijaa Kuopion kampukselle

Oletko kiinnostunut visuaalisesta viestinnästä ja sen kehittämisestä, ja etsit korkeakouluharjoittelupaikkaa keväälle 2022? Tule meille viestinnän harjoittelijaksi!

Harjoittelijan päätehtävänä on ISYYn visuaalisen viestinnän kehittäminen sekä kuvapankin luominen. Viestintäharjoittelijana pääset myös tutustumaan ja tekemään ylioppilaskunnan päivittäistä viestintää. Harjoittelun ajankohta on keväällä 2022 (maalis–toukokuu).

Kiinnostuitko? Lue lisää sivuiltamme ja laita hakemus tulemaan!

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Osallistu ISYYn yhdenvertaisuuskoulutukseen!

Viime syksynä peruuntunut yhdenvertaisuuskoulutus
järjestetään tiistaina 1.2. klo 16-18.
Koulutus pidetään Zoomissa ja on yhteinen molempien kampusten toimijoille.

Koulutukseen ilmoittaudutaan ennakkoon Google Forms -lomakkeella viimeistään keskiviikkona 26.1. Koulutuksen Zoom-linkki toimitetaan teille sähköpostitse ilmoittautumisen päätyttyä. Ilmoittautumislomakkeella voitte myös jättää ennakkokysymyksiä kouluttajalle.

Koulutus on suunnattu ainejärjestötoimijoille, mutta on avoin kaikille jäsenille!

Ilmoittautumislomake

 
 
     
 
 

Ota yhteyttä ISYYn hallitukseen

Kehen voit ottaa yhteyttä esimerkiksi kerhoihin ja järjestöihin, viestintään tai vapaa-aikaan liittyvissä asioissa? Käy katsomassa hallituslaisten esittäytymiset ja yhteystiedot verkkosivuilta.

Hallituksen jäsenet tulevat esittäytymään tulevien viikkojen aikana myös ISYYn instassa, joten kannattaa ottaa siellä viimeistään nyt seurantaan @isyyuef.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

ISYY hakee jäseniä ravintolapalveluiden asiakastoimikuntaan

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) hakee 2–4 opiskelijaedustajaa Compass Group (entinen Fazer Amica) -ravintoloiden asiakastoimikuntaan sekä Joensuun että Kuopion kampuksilta.

Ravintolatoimikunnan tehtävä on seurata ravintoloiden myyntiä, käsitellä annettua palautetta ja tehdä ehdotuksia ja toimenpiteitä ravintoloiden toimintaan liittyen. Ravintolatoimikunta kokoontuu n. kerran kuussa.

Hakemukset on jätettävä 31.1. klo 12 mennessä.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

Kiinnostaisiko sinua opettaa suomea kv-opiskelijoille?

Haluaisitko opetella uuden vieraan kielen, kerrata jo oppimaasi kieltä tai opettaa suomea kansainvälisille opiskelijoille? ISYYn kielikahvilatoiminta on oiva tilaisuus tähän! Toiminnasta voi saada myös opintopisteitä.

Vaikka kielikahviloiden vetäjien koulutus oli eilen, voit vielä päästä mukaan järjestämään oman kielikahvilasi ottamalla pikaisesti yhteyttä ISYYn kv-koordinaattoreihin (kv.joensuu@isyy.fi/kv.kuopio@isyy.fi). Kevään kielikahvilavalikoima julkaistaan ISYYn nettisivuilla ma 31.1.2022. Käy kurkkaamassa tarjonta ja osallistu rohkeasti!

Löydät kielikahvilainfon diat ja lisätietoja toiminnasta ISYYn nettisivuilta.

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

SYKETTÄ Kuopio tiedottaa

SYKETTÄ tarramyynti ja uutuutena kuukausimaksu


Lajikokeilut ja tapahtumat
👉Hokutoryu ju-jutsu ti 25.1. klo 16.30 Snellmanialla
👉ITF Taekwon-Do ti 8.2. klo 17.00 Studentialla
👉Lempeästi kohti hyvinvoivaa arkea -webinaarisarja jatkuu 26.1. klo 15-16

Ilmoittautuminen webinaareihin päättyy aina kunkin kerran esityspäivänä klo 12, jonka jälkeen osallistujille lähetetään Teams-linkki sähköpostiin.

 

Lähde mukaan Lempeästi Liikkeelle- ryhmiin - haku päättyy 26.1.
Kaipaatko kaveria/neuvoja liikkeelle lähtemiseen? Haluatko vertaistukea ja kokeilla erilaisia liikkumismuotoja ohjatusti?

Tule mukaan SYKETTÄ Kuopion järjestämiin Lempeästi liikkeelle -pienryhmiin, joissa pääset kokeilemaan erilaisia liikkumismuotoja. Osallistuminen on maksutonta ja osallistujat saavat käyttöönsä ryhmäliikuntatarran keväälle 2022.

 

Aikataulumuutoksia

👉Studentian kuntosali on avoinna myös iltaisin ja viikonloppuisin! Kevään aikana pilotoidaan Studentian kuntosalin yhteiskäyttöä Kuopion kaupungin kanssa, joten treenaamaan pääsee kaikkina Studentian aukioloaikoina!
👉Aamujooga ja vanha suosikki Total Body Workout palaavat kalenteriin torstaina 3.2.
👉Keskiviikon KickFit on toistaiseksi tauolla


Pyöräiletkö? Kirjaa kilometrisi ylös tänne -> Osallistu talvikilometrikisaan

SYKETTÄ-tarralla alennusta mm. Hierojakoululta

 
 
     
 

 
 

 

Webinaari "Liikkeelle lähteminen: Liikunnan aloittamisen askelmerkit" ke 26.1. 15-16

Viime viikolla käyntiin polkaistu "Lempeästi kohti hyvinvoivaa arkea" -webinaarisarja jatkuu tällä viikolla liikunta aiheella. Webinaarissa SYKKEEn liikuntaneuvoja Helena Tietäväinen kertoo konkreettisia keinoja saada lisää liikuntaa osaksi päivittäistä arkea sekä miten suhtautua itseään kohtaan lempeästi, jos liikkeelle lähtö tuntuu vaikealta.

Ilmoittautuminen webinaareihin päättyy esityspäivisin klo 12, jonka jälkeen lähetetään Teams-linkki sähköpostilla. Tervetuloa mukaan kohti hyvinvoivaa arkea!

Tulevat webinaarit

  • 2.2. klo 15-16 Joustava ja terve ruokasuhde
  • 9.2. klo 15-16 Liikuntasuhteeni: Mikä minua estää liikkumasta?
 
 
     
 
 

Tällä viikolla alkavat Puhtia opintoihin! -tsemppihetket Zoomissa! 🙌 💻

Opiskeletko itsenäisesti ja haluaisit saada vertaistukea sekä enemmän motivaatiota työskentelyysi? Sitten Puhtia opintoihin! -tsemppihetket ovat sinua varten! 

Tsemppihetket auttavat sinua selkeyttämään tavoitteitasi, rytmittämään työskentelyäsi, vähentämään viivyttelyä ja vahvistamaan opiskelumotivaatiota yhdessä muiden opiskelijoiden kanssa!

Tapaamiset järjestetään Zoomissa tiistaisin 15.15- 17.00 ja torstaisin 12.15-14.00 25.1.-28.4. välisenä aikana (pois lukien talvilomaviikko 7.-13.3).
Mahdollisuus myös anonyymiin keskusteluun.

Ilmoittautumista ei vaadita!

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

Harrastuskaveritoiminta "mätsää" opiskelijoita yhteen

SILLAT-hankkeessa käynnistettyyn harrastuskaveritoimintaan ilmoittautui syksyn 2021 aikana mukaan huimat 102 opiskelijaa, ja lähes kaikille ilmoittautuneille on ehdotettu vähintään yhtä harrastuskaveria!

Palvelusta kerättiin syksyn lopuksi palautetta toimintaan ilmoittautuneilta opiskelijoilta. Palautteessa annettiin kiitosta palvelun olemassaolosta, harrastuskaverin hakemisen helppoudesta sekä siitä, että palvelun kautta voi todellakin löytää itselleen seuraa harrastuksiin.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 

 
 

Sinustako uusien opiskelijoiden tuutori? Hae 6.2.2022 mennessä!

Tule kanssamme edistämään opiskelijoiden hyvää alkua ja kehittämään alkuohjausta. Saat arvokasta
osaamista tulevaisuutta ajatellen ja samalla luot uusia ystävyyssuhteita. Tuutoroinnilla kerrytät myös opintopisteitä.

  • Haluatko auttaa uutta opiskelijaa sujuvaan opintojen alkuun?
  • Oletko halukas oppimaan uutta, kehittämään itseäsi ja sitoutumaan vertaistuutorin tehtävään?
  • Haluatko olla mukana kehittämässä UEF-opiskelijan hyvää ensimmäistä opiskeluvuotta?
  • Kehitämme myös maisterivaiheen tuutorointia - haluatko olla mukana avaamassa tietä uudelle?

UEFissa järjestetään keskitetty tuutorihaku, jossa haetaan kampuksille yli 400 tuutoria auttamaan uusia opiskelijoita opintojensa alkuun. Voit hakea joko kandi-, maisteri- tai kv-opiskelijoiden tuutoriksi. Haemme myös seniorituutoreita toimimaan mukana tuutoreiden koulutusprosessissa.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Muista maksaa terveydenhoitomaksu viimeistään 31.1.

Kaikkien yliopistossa alempaa tai ylempää korkeakoulututkintoa suorittavien tulee maksaa terveydenhoitomaksu jokaiselta lukukaudelta. Terveydenhoitomaksu oikeuttaa käyttämään YTHS:n palveluita. Kevätkulukauden 2022 terveydenhoitomaksun määrä on 35,80 € ja viimeinen maksupäivä 31.1. Jos opintosi jatkuvat syksyllä 2022, voit maksaa samalla myös syyslukukauden 2022 maksun. Kela ei lähetä maksusta erillistä laskua, vaan maksu täytyy muistaa maksaa itse.

Voit maksaa terveydenhoitomaksun OmaKelassa.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

Itä-Suomen yliopiston etäopetussuositus päättyy 31.1.2022

Etäopetussuositus päättyy Itä-Suomen yliopistossa tammikuun lopussa. Lähiopetusta laajennetaan asteittain helmikuusta alkaen pedagogiset näkökohdat ja kokoontumisrajoitukset huomioon ottaen.

Luennoilla, tenteissä ja väitöstilaisuuksissa voi samassa tilassa olla korkeintaan 20 henkilöä 14.2. asti. Yliopiston tilat, mukaan lukien kirjasto ja Exam-tenttitilat, ovat auki normaalisti.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Kansainvälinen viikko ja vaihtoinfoja

KV-liikkuvuuspalvelut järjestävät kansainvälisen viikon molemmilla kampuksilla 1.-3.2.2022. Luvassa infotilaisuuksia vaihtokohteista ja kampuksittaiset infotiskit. Luethan lisätietoa Kamusta!

Lisäksi järjestämme lisäinfoja vaihtoasioista helmikuun hakukierroksen aikana, tarkista aikataulu Kamusta

 

Vaihto-opiskelun hakukierros helmikuussa!

Hakukierros vaihtoon 2022–2023 aikana on auki jälleen helmikuussa!

Hakukierros päättyy tiistaina 15.2. kello 15:00 – myöhästyneitä hakemuksia ei oteta vastaan, joten huolehdi että teet hakemuksesi ajoissa.

Lue lisää hakukohteista Kamusta ja tee hakemuksesi SoleMOVE-järjestelmässä. Lisätietoja Kamun vaihto-opiskelu ja kansainvälistyminen -kokonaisuudessa!

 
 
     
 
 

 

YTHS:n terveyskysely on nyt TerveysStartti

Ensimmäisen vuoden opiskelijoiden terveyskyselyä on uudistettu. Terveyskyselyn nimi on nyt TerveysStartti.

Opiskelija täyttää kyselyn Self-verkkopalvelussa ja saa välittömän palautteen terveydentilastaan. Tarvittaessa hänet ohjataan YTHS:n terveydenedistämisen jälkeen YTHS:n terveydenedistämisen palveluihin.

Jos opiskelija on päivittänyt yhteystietonsa Selfissä, hänelle lähetetään tekstiviestitse henkilökohtainen kutsu. Tammikuussa kutsutaan vastaamaan syksyllä 2021 opintonsa aloittaneita. Helmikuussa kutsuviesti lähetetään vuoden 2022 alussa opintonsa aloittaneille.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Opiskelijabarometri 2022

Opiskelijabarometri 2022 avataan vastaajille helmikuussa! Kysely on suunnattu kaikille korkeakouluopiskelijoille. Seuraa, vastaa ja vaikuta!

Opiskelijabarometria käytetään mm. opiskelijoiden hyvinvointiin, opiskelijatoimintaan, opetuksen laatuun, korkeakouluharjoitteluun, työelämään ja asumiseen liittyvissä tutkimuksissa ja selvityksissä sekä  oppilaitosten kehittämistyössä.

 

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

Haetaan testaajia mielen hyvinvoinnin sovellukselle

UEF Hoitotieteen laitos on ollut mukana kehittämässä ChatPal-sovellusta, joka on suunniteltu tukemaan ja ylläpitämään mielen hyvinvointia.

Etsimme tutkimukseemme UEF:in opiskelijoita, jotka lataavat ChatPal-sovelluksen ja käyttävät sitä 12 viikon ajan. Osallistujia pyydetään lisäksi
vastaamaan nimettömästi kyselyyn käytön alussa, puolivälissä sekä lopussa. Jos haluat osallistua
tutkimukseen, laita sähköpostia 31.1. mennessä hankekoordinaattorillemme osoitteeseen anna-
kaisa.vartiainen@uef.fi niin lähetämme sinulle lisätietoja.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Student2Student-vertaisohjaus opiskelijan tukena!

Onko sinulla haasteita arjessasi tai opiskeluissasi? Alkaako etäopiskelu jo ahdistamaan? Onko mielessäsi jotain, josta haluaisit keskustella? Älä jää ajatustesi kanssa yksin.

Me Student2Student-vertaisohjaajat olemme täällä sinua varten. Meihin voit olla yhteydessä kaikkiin opiskeluun, hyvinvointiin ja huoliin liittyvissä pohdinnoissasi matalalla kynnyksellä. Kaikki keskustelut ovat maksuttomia ja luottamuksellisia sekä voit keskustella myös anonyymisti. Mietitään tilannettasi yhdessä!  

Ota meihin yhteyttä:  

- SOITA 029 445 8580 tai  
- CHAT kamu.uef.fi (ti–to KLO 14–17) 

Voit myös jättää meille yhteydenottopyynnön muina aikoina ja otamme sinuun yhteyttä, kun taas päivystämme. 

  Lue lisää  
 

 
 
     
 

 
 

Contact Forum rekrytointitapahtuma 27.1.

Korona jatkuu, mutta kesätyöt ja harjoittelut eivät odota. Contact Forum on Suomen suurin korkeakouluopiskelijoiden ja vastavalmistuneiden rekrytointitapahtuma. Hyppää virtuaalitapahtumaan ja tapaa rekrytoijat yli sadasta yrityksestä vaikka kotisohvalta. Voit löytää itsellesi työpaikan, opinnäytetyön toimeksiantajan tai vaikkapa harjoittelupaikan. 

Starttaa urasi Contact Forumista, sujuvasti ja turvallisesti!

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

UEF Kampuskehityksen webinaari 1.2.2022 klo 13-14

Tervetuloa yliopiston kampuksien kehittämisen tulevaisuuden suuntaviivoja esittelevään webinaariin 1.2. klo 13 alkaen. Itä-Suomen yliopisto on käynnistänyt kampuskehityksen skenaarioprojektin, jossa luodaan vaihtoehtoisia kuvauksia toimintaympäristön näkymistä aina vuoteen 2035 asti. Kampuskehityksen ensimmäisessä webinaarissa esitellään UEFin kampuskehityksen tavoitteita, aikataulua ja luodaan näkökulmia tulevaisuuden työn, opetuksen ja tutkimuksen sekä tilaratkaisujen näkökulmista.

Webinaarissa ovat mukana rehtori Jukka Mönkkönen, akateeminen rehtori Tapio Määttä, hallintojohtaja Tuomo Meriläinen ja johtava kiinteistöpäällikkö Tarja Harjula. Webinaarin tallenne julkaistaan Yammerissa tilaisuuden jälkeen.

Osallistu webinaariin tästä linkistä

 
 
     
 
 

Kuvakukon tulevaa ohjelmistoa

West Side Story (22.1.-1.2.: La 14.45, ti 19.15)
West Side Story kertoo klassisen ja aina mukaansa tempaavan tarinan rajoja rikkovasta nuoresta rakkaudesta vuoden 1957 New Yorkissa.

Nightmare Alley (tulossa 4.2.)
Oscar®-voittaja Guillermo del Toro määrittelee klassisen Hollywood film noirin uudelleen Searchlightin synkän kutkuttavassa draamatrillerissä NIGHTMARE ALLEY.

Liput: 10,5€ /8,5€ (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät), ma-ti kaikki liput 8,5€. Sarjaliput (kuusi näytöstä) 52,5€/42,5€.

Katso koko ohjelmisto Kuvakukon nettisivuilta.

 
 
     
 

 
 

Ida Montinin Säätiön kauppatieteiden apurahat 2022

Ida Montinin Säätiön tarkoituksena on tukea pohjoispohjalaisten kauppatieteiden
opiskelua. Pohjoispohjalaisten kauppatieteiden opiskelun tukemiseen tarkoitetut apurahat
myönnetään lähinnä KTK tai KTM –tutkintoa suorittaville korkeakouluopiskelijoille.
Apurahojen suuruus on 1.000 – 2.000 euroa.

Hakuaika on 1.2. - 1.3.2022. Hakemukset tehdään Ida Montinin Säätiön sähköisellä
hakulomakkeella verkko-osoitteessa idamontininsaatio.fi. Sivuilla on myös
apurahojen hakua koskevaa lisätietoa. Hakemuksen liitteiden määrä saa olla
enintään 10 sivua (A4). Apurahan saajien nimet julkaistaan säätiön kotisivuilla, ja apurahat maksetaan
15.6.2022 mennessä.

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

Tapahtumakalenteri

Tammikuu
25.1. Tsemppihetki (järj. SILLAT-hanke) klo 15-17 Zoomissa
26.1.- 6.2. UEFin tuutorihaku
26.1. Contact Forum -rekrytointitapahtuma
26.1. SILLAT-webinaari. Liikkeelle lähteminen: Liikunnan aloittamisen askelmerkit klo 15-16
27.1. Tsemppihetki (järj. SILLAT-hanke) klo 12-14 Zoomissa
31.1. UEFin etäopetussuositus päättyy
31.1. Opiskelijan terveydenhuoltomaksun dealine!

Helmikuu
1.-3.2.
UEFin kanvainvälinen viikko
1.2. UEF Kampuskehityksen webinaari klo 13-14
1.2 Tsemppihetki (järj. SILLAT-hanke) klo 15-17 @ Zoom
1.2. ISYYn yhdenvertaisuuskoulutus klo 16-18 @ Zoom
2.2. SILLAT-webinaari. Joustava ja terve ruokasuhde klo 15-16
3.2. Tsemppihetki (järj. SILLAT-hanke) klo 12-14 Zoomissa
8.2. Tsemppihetki (järj. SILLAT-hanke) klo 15-17 Zoomissa
9.2. SILLAT-webinaari. Liikuntasuhteeni: Mikä minua estää liikkumasta? klo 15-16
10.2. Tsemppihetki (järj. SILLAT-hanke) klo 12-14 Zoomissa
14.2. Hellitä otetta - työkaluja perfektionisteille -ryhmä klo 15-17
15.2. Tsemppihetki (järj. SILLAT-hanke) klo 15-17 Zoomissa
17.2. Tsemppihetki (järj. SILLAT-hanke) klo 12-14 Zoomissa

 
 
     
 
 

Tietoa Wiikko-Ärsykkeestä

Kuopion kampuksen Wiikko-Ärsyke on Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) uutiskirje. Saat sen sähköpostiisi, koska olet Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan jäsen ja opiskelet Kuopion kampuksella tai olet liittynyt uutiskirjeen jakelulistalle itse.

Wiikko-Ärsykkeestä saat ajankohtaista tietoa ylioppilaskunnan, yliopiston ja muiden tärkeiden opiskelijan elämään liittyvien toimijoiden, kuten YTHS:n ja Kelan, asioista. Lisäksi löydät uutiskirjeestä tietoa mm. ainejärjestöjen, kerhojen ja kampuskaupunkien tapahtumista. Wiikko-Ärsyke ilmestyy lukuvuosien aikana lomia ja joitakin poikkeuksia lukuunottamatta aina tiistaisin.

Mikäli et halua uutiskirjettä enää sähköpostiisi, voit poistua sen postituslistalta uutiskirjeen alalaidasta löytyvän linkin ("Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä") kautta avautuvalla lomakkeella. Löydät lisätietoa ISYYn uutiskirjeistä ja tietosuojasta verkkosivuiltamme.

 
 
     
 
 

Tiedotettavaa?

Jos sinulla on tiedotettavaa Wiikko-Ärsykkeen kautta, laita materiaali sähköpostilla viikkoa ennen Ärsykkeen ilmestymistä (edellisen viikon tiistai) osoitteeseen uutiskirje@isyy.fi.

Huomaathan, että uutiskirjeeseen tuleva teksti ei voi olla pitkä, optimaalinen pituus välilyöntien kanssa on noin 500 merkkiä. Sopiva kuvakoko on 270 x 270 px.

 
 
     
 
 
 

   

Yliopistokatu 7, PL 111, 80100 Joensuu 
 Yliopistonranta 3, PL 1627, 70211 Kuopio

 

Tilaa uutiskirje tästä.

Osoitelähde: Itä-Suomen yliopiston opiskelijatietojärjestelmä

 

ISYYn tietosuoja

   
   
 
 
 
  Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä.  
 
  Powered by Postiviidakko