Ajankohtaista

ISYYn uutiskirje: Wiikko-Ärsyke Kuopio viikko 36/2023

ti syysk. 05 13:17:20 2023

Vko 36 / 5.-11.9.2023
 
 

 

Wiikko-Ärsyke Kuopio 36/2023

Vko 36 / 5.-11.9.2023
Luetko viestin mieluummin selaimella,
klikkaa tästä.

 
 

 
 

Tervetuloa yliopiston syksyyn!

Tällä viikolla uudet ja vanhat opiskelijat löytävät tiensä kampukselle. Torstaina yliopistolla rytisee lukuvuoden starttaavan Kampusrysäyksen ja sitä seuraavan kaupunkisuunnistuksen kutsuessa jo kymmenettä kertaa yhteisölliseen hauskanpitoon. Tämän viikon uutiskirjeessä pääset kuulemaan mm. seuraavasta:

  • kaupunkisuunnistuksen ilmoittautumiseen ehtii vielä
  • taiteilua tarjolla - tuu mukaan maalaamaan alikulkutunnelia!
  • Tour de Itä-Suomi -pyöräilytapahtuman ilmoittautuminen on auki
  • tule oppimaan kieliä ja keräämään opintopisteitä kielikahviloihin
  • ilmaiset kuntotarkastukset
  • hyvinvointiviikko ja SILLAT-toimintaa - tule aamupalalle tai kaverikahvilaan

Mukana myös Nyytin chatit, pallomeribileet ja musiikin lumoa.

Lukuiloa!

 

 
 
     
 

 
 

 

IKEA-reissut peruttu

PERUTTU: ISYY goes IKEA 16.9.

ISYYn ensi viikon lauantaille 16.9. suunniteltu päiväretki Kuopion IKEAan on jouduttu perumaan alhaisen ilmoittautumismäärän vuoksi.

Lipun hankkineille palautetaan maksu Kide.appissa.

 
 
     
 
 

Lukuvuosi käyntiin rytinällä!

Torstaina 7.9. lukuvuosi polkaistaan kunnolla käyntiin kampusrysäyksen ja kaupunkisuunnistuksen voimin. Kampusrysäyksessä päästään kuulemaan livemusiikkia ja kasvattamaan yhteisöhenkeä erinäisillä aktiviteeteilla. Meno jatkuu ryhmittäin tapahtuvan kaupunkisuunnistuksen parissa, jonka jälkeen päästään vielä jatkobileisiin.

Ilmoittautumiset kaupunkisuunnistukseen ovat auki, ja ilmoittautua voi 7.9. kello 12 asti. Ilmoittautuneet joukkueet voivat hakea suunnistusmateriaalinsa ennakkoon nyt tiistaina, keskiviikkona ja torstaina ISYYn toimistoilta aukioloaikoina. Materiaalit ovat saatavilla myös rysäyksen aikaan.

Lue lisää ISYYn sivuilta.

Ilmoittaudu mukaan Kide.appissa.

 

 
 
     
 
 

 

Hei opiskelija, tule maalaamaan alikulkutunnelia Kuopion Savilahteen!

Kampusrysäyspäivänä 7.9.2023 kello 12–18 UEFin opiskelijat pääsevät maalaamaan iloa ainejärjestöjen väreillä Savilahdessa, Neulaniementien ja Savilahdentien risteyksessä, sijaitsevaan alikulkutunneliin. Taidetempaus järjestetään yhteistyössä UEFin ja Savilahdessa toteutettavan Valon kaava -projektin kanssa.

Taiteilija Veera Launonen on suunnitellut yhteisöllisyyttä ja poikkitieteellisyyttä juhlistavan taideteoksen, joka muistuttaa tulevaisuuden UEFilaisia yhteistyön tuomasta ilosta.

Kaikki UEFin opiskelijat ovat tervetulleita maalaamaan torstaina 7.9.2023 klo 12–18. Maalaamaan saa tulla itselleen sopivana aikana. Materiaalit tarjotaan tapahtuman puolesta. Pukeuduthan maalaamiseen soveltuviin vaatteisiin, vaikkapa opiskelijahaalareihin, jotta ei haittaa jos vähän roiskuu!

Itse maalaaminen on tehty osallistujalle helpoksi, eikä vaadi taiteellista lahjakkuutta! Voit tulla paikalle täysin omana itsenäsi.

Sata ensimmäistä osallistujaa saa Iloa tunneliin -taidetempauksen haalarimerkin. Tule paikalle maalaamaan ainejärjestöjen värit näkyville!

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Tutustu opiskelijaelämään ISYYn fuksibingon avulla!

ISYY järjestää lukuvuoden alkuun fuksibingon, jonka suorittaneet uudet opiskelijat saavat ISYY FUKSI -haalarimerkin ja pääsevät osallistumaan Fuksibingon arvontaan. Huom! Merkkejä on rajallinen erä molemmilla kampuksilla, eli kannattaa tarttua tähän mahdollisuuteen äkkiä.

Kaikki bingon suorittaneet uudet ISYYläiset saavat jättää toimistolla yhteystietonsa arvontaan, jonka voittajat saavat kahvilalalahjakortit!

Bingon voi napata talteen sähköisesti ISYYn verkkosivuilta, ja toimistolta saa myös tulostettuja bingolappuja. Bingon voi suorittaa syyslukukauden aikana 13.12.2023 klo 15 asti.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

ISYYn kielikahvilat tulevat taas!

Haluaisitko opetella uuden vieraan kielen, kerrata jo oppimaasi kieltä tai opettaa suomea kansainvälisille opiskelijoille? Kielikahvilat ovat oiva tilaisuus tähän!

Kielikahviloiden idana on, että opiskelija opettaa valitsemaansa kieltä toisille opiskelijoille vapaamuotoisesti ja rennossa ilmapiirissä. Palauttamalla muutaman pienen tehtävän Moodleen, voit ansaita 1 opintopisteen opiskelijana tai 2 opintopistettä kielikahvilan vetäjänä.

ISYY järjestää ensi viikon torstaina 14.9. englanninkieliset kielikahvilainfot kello 9 ja 16.15 Google Meetissä. Tule paikalle, niin kuulet toiminnasta lisää! Infosessioiden sisällöt ovat samat, eli voit valita itsellesi sopivamman ajan. Linkit infotilaisuuksiin löydät ISYYn verkkosivuilta.

Lue lisää verkkosivuiltamme.

 
 
     
 
 

Tour de Itä-Suomen ilmoittautuminen on nyt auki!

Tour de Itä-Suomi on ISYYn järjestämä opiskelijoille suunnattu kuntopyöräilytapahtuma, joka poljetaan Kuopiossa lauantaina 16.9. ja Joensuussa sunnuntaina 17.9. Tapahtumassa on tarjolla molemmissa kaupungeissa kaksi eri pituista reittiä.

Kuopiossa pitempi reitti pyöräillään Kallaveden ympäri (noin. 96 km) ja lyhyempi reitti vie Kuopion lentokentän maisemiin (n. 45 km). Joensuussa pitempi reitti kiertää Pyhäselän Liperin kautta (n. 122 km) ja lyhyemmällä reitillä käydään Kuoringalla (n. 44 km).

Tour de Itä-Suomi ei ole kilpailu eli tärkeintä ei ole nopeus vaan maaliin pääseminen turvallisesti omassa tahdissa. Mukaan tarvitset oman polkupyörän, pyöräilykypärän ja iloista mieltä.

  Lue LISÄÄ  
  kide.app  
 

 
 
     
 
 

 

ISYYn edunvalvontakahvit ovat täällä taas!

ISYYn perinteiset edunvalvontakahvit tulevat taas 18.9. Kuopioon! Tule Lukemalle klo 16.00–17.30 vaihtamaan ajankohtaisia edunvalvonnan kuulumisia ISYYn hallituksen, sekä ainejärjestötoimijoiden kanssa. Tapahtuma on avoin kaikille ISYYn jäsenille, jotka ovat kiinnostuneita keskustelemaan opiskelijaedunvalvonnasta.

Syksyn ensimmäisten edunvalvontakahvien teemana ovat syksyn kuulumiset ainejärjestöissä, sekä kokemukset eri opetusmuodoista (lähi/etä/hybridi). Edunvalvontakahveilla on tarjolla kahvia/teetä, sekä pientä purtavaa. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, mutta ilmoitathan erityisruokavalioista: mirka.nieminen@isyy.fi (15.9. mennessä).

 
 
     
 

 
 

Ilmaiset kokeiluviikot ja SYKETTÄ appro 4.–17.9. Kuopion kampuksella

Syksyn SYKETTÄ-tarjontaan pääset tutustumaan maksuttomasti heti syyskuun alussa, kun järjestämme jälleen ilmaiset kokeiluviikot 4.–17.9.2023! Tässä onkin mainio startti ottaa liikuntapalvelut heti alkuun osaksi arkea!

HUOM! Ilman SYKETTÄ-tarraa, ilmaisten kokeiluviikkojen aikana tunneille ja vuoroille voi ilmoittautua vain nettisivujen liikuntakalenterin kautta.

SYKETTÄ appro pidetään Kuopiossa ilmaisten kokeiluviikkojen yhteydessä. Se on hauska ja liikunnallinen tempaus, jossa SYKETTÄ-liikuntatapahtumiin osallistumalla voit kerätä leimoja appropassiisi. Passin palauttamalla saat haalarimerkin ja osallistut huikeiden palkintojen arvontaan!

Appropasseja on haettavissa niin kauan kuin niitä riittää  ISYYn tstolta Studentialta tai Cafe Savotasta. Passeja on rajallinen määrä.

 

 
 
     
 
 

Syksyn ilmaiset kuntotestit torstaina 21.9.

Ilmaiset kuntotestit Kuopion korkeakoulujen opiskelijoille ja henkilöstölle 21.9.:

  • klo 16.00--> aikaa lämmittelylle
  • klo 16.25 kävelytestin startti
  • klo 16.30 Cooperin testin startti

Ilmoittautuminen tapahtuu Google Forms -lomakkeella. Kuntotesteihin ei vaadita SYKETTÄ-tarraa.
Ilmoittaudu mukaan viimeistään keskiviikkona 20.9.

Voit valita joko Cooperin testin (12 min juoksu) tai UKK-instituutin 2 kilometrin kävelytestin. Cooperin testillä mitataan maksimikestävyyttä. Ideana testissä on edetä 12 minuutissa niin pitkälle kuin pääsee. Testin suorittaminen on melko raskasta ja sitä suositellaan terveille henkilöille, jotka jaksavat juosta 12 min yhtäjaksoisesti.

KK-instituutin 2 kilometrin kävelytesti soveltuu terveille 20–65-vuotiaille aikuisille, joilla ei ole ripeää kävelyä rajoittavaa sairautta tai vammaa tai sydämen sykkeeseen vaikuttavaa lääkitystä. Testi arvioi maksimaalista hapenottokykyä (VO2max). HUOM! Kävelytestin tuloslaskuria varten tarvitset sykemittarin ja sykelukeman kävelytestin lopussa.

Lisätiedot: SYKETTÄ-liikuntapalvelut, Tiitta Raatikainen: tiitta.raatikainen@savonia.fi

 
 
     
 

 
 

Maksutonta liikuntaneuvontaa tarjolla

Haluaisitko edistää omaa terveyttäsi ja hyvinvointiasi liikunnan avulla, mutta et tiedä mistä ja miten aloittaa? Haaveiletko kuntosalitreenin aloittamisesta ammattilaisen tukemana? Mikäli vastauksesi on kyllä, ota yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan liikuntaneuvontaan! Palvelu ei edellytä SYKETTÄ-tarraa ja on ilmaista Itä-Suomen yliopiston opiskelijoille.

Ota yhteyttä:
Saija Pohjanvirta
Liikuntaneuvoja, Fysioterapeutti (AMK)
WhatsApp tai tekstari: 044 7856832
Sähköposti: saija.pohjanvirta@edu.savonia.fi

 
 
     
 

 
 

Tervehdys hankekoordinaattorilta

Terveppä terve kaikille! Lukuvuosi on nyt virallisesti startannut ja fuksit ovat saapuneet kampuksille. Muistan itsekin hyvin ekan päivän yliopistolla ja olin tietenkin aivan pihalla kaikesta. Jokainen orientaatioinfo meni korvasta sisään ja toisesta ulos. Nyt näin myöhemmin olen armollisempi ymmärrän, että saan olla pihalla ja hukassa, sillä ei kukaan ole heti minkään jutun asiantuntija. Eikä siinä ole mitään pahaa, jokainen meistä oppii omaa tahtia. Muista siis - sinä saat kokea hukassa olemisen tunnetta, oli sitten ensimmäinen päiväsi yliopistossa tai valmistumisesi nurkan takana. Toivotan sinulle armollisempaa alkavaa lukuvuotta!<3

- Riina

 
 
     
 
 

 

SILLAT-aamupalat 21.9.

SILLAT-aamupalat ovat rentoja ja yhteisöllisiä hengailuhetkiä, jotka ovat avoimia kaikille UEF:n opiskelijoille. Tarkoituksena on tutustua muihin opiskelijoihin aamupalan merkeissä.

Aamupala järjestetään Snellmanian ravintolan kabinetissa to 21.9., jolloin on kaksi kattausta. Ensimmäinen kattaus alkaa 8.15 ja toinen 9.15. Aamupalalla on tarjolla leipää, sämpylää, juustoa, kasviksia, puuroa, jogurttia, mysliä, tuoremehua sekä kahvia ja teetä.

Ilmoittautuminen aukeaa Kide.appissa 7.9. klo 12. Osallistuminen on maksutonta ja mukaan mahtuu 15 henkilöä. Aamupalat ovat olleet todella suosittuja, joten ilmoittauduthan vain yhdelle kattaukselle.

Lisätietoja löydät sivuiltamme.

 
 
     
 
 

Kaverikahvilan syyskauden avajaiset 12.9.!

Tervetuloa opiskelijoiden omaan kahvilaan! Kaverikahvila tarjoaa luentojen jälkeen matalan kynnyksen hengailua ja mahdollisuuden tavata toisia opiskelijoita kahvin sekä välipalan merkeissä. Kahvila kokoontuu tiistaisin 12.9. alkaen klo 15-17 Kuopiossa Lukemalla.

Kahvilaan saa tulla yksin tai kaverin kanssa. Lisäksi Kaverikahviloissa on vaihtuvaa rentoa ohjelmaa. Ohjelmaan osallistuminen on vapaaehtoista ja voit saapua hetkeksi tai koko ajaksi.

Lue lisää tapahtumasta ja ohjelmasta sivuiltamme.

 

 
 
     
 
 

 

Save the date! Hyvinvointiviikko ja Appro 2.-7.10.

Hyvinvointiviikko järjestetään 2.-7.10.2023 jo kymmenettä kertaa Itä-Suomen yliopistossa. Tänä vuonna viikon teemana on istumisen vähentäminen ja aktiivisempi arki.

Hyvinvointiviikon aikana järjestetään useita erilaisia aktiviteetteja, joilla pyritään lisäämään taukoja ja liikettä päiviin. Luvassa on mm. kaverikoirien rapsutusta, taukojumppia ja päiväretki Tiilikkajärven kansallispuistoon. Kymmenvuotisjuhlan kunniaksi teemaviikon yhteydessä järjestetään HyvinvointiAppro, jossa osallistuja kerää viikon aikana aktiviteeteista ja ohjelmanumeroista leimoja passiin.

Ohjelma julkaistaan ISYYn verkkosivuilla 11.9.

 
 
     
 

 
 

Muista maksaa syksyn 2023 YTHS-maksu!

Korkeakouluopiskelijan terveydenhoitomaksun määrä tarkistetaan vuosittain. Vuonna 2023 maksu on 36,80 euroa lukukaudessa. Sinun täytyy maksaa se Kelalle sekä kevät- että syyslukukaudelta. Nyt voit maksaa YTHS-maksun syyslukukaudelta 2023. Sinulle ei lähetetä laskua, vaan maksu pitää maksaa oma-aloitteisesti.

Terveydenhoitomaksun eräpäivä määräytyy sen mukaan, milloin ilmoittaudut läsnä olevaksi. Syyslukukauden eräpäivä on 30.9., jos olet siihen mennessä ilmoittautunut läsnä olevaksi. Jos ilmoittaudut syyslukukaudelle 1.10. tai sen jälkeen, eräpäivä on 31.12.

Lue lisää maksuohjeista Kelan sivuilta.

 
 
     
 
 

Hae YUFE-vaihtoon kevääksi 2024

Hakukierros vaihtoon YUFE Allianssin kautta keväällä 2024 avataan syyskuussa! Vaihtohaku on avoinna 11.9.–10.10.

Voit hakea vaihtoon, jos sinulla on aktiivinen YUFE Student Journey -oikeus, tai jos aiot suorittaa vaihdossa YUFE Minor -sivuaineen. Katso Kamusta hakuilmoitus ja lisätietoja tarjolla olevista sivuaineista!

YUFE Student Journey tarjoaa paljon mahdollisuuksia virtuaali- ja vaihto-opintoihin. Haku YUFE Student Journeyyn on auki 11.9.–3.11.!

 

 
 
     
 
 

Ilmoittautuminen urapalveluiden syksyn kursseille

ITSEOPISKELUJAKSOT  
Urasuunnittelun itseopiskelujakso 1 op
Työnhaun itseopiskelujakso 1 op
Suomalaisen työelämän perusteiden itseopiskelujakso 1 op (opetuskieli englanti)
 
HARJOITUSRYHMÄT  
Urasuunnittelun harjoitukset 1 op
Työnhaun harjoitukset 1 op

Tutustu opintojaksoihin tarkemmin Pepissä ja ilmoittaudu mukaan!

 
 
     
 
 

Hei opiskelija! Kaipaatko juttuhetkiä toisten opiskelijoiden kanssa?

Nyytin Chateissä pääset käsittelemään asioita ja jakamaan kokemuksia muiden opiskelijoiden kanssa. Vertaistuki opiskelijoilta opiskelijoille on joka chatissa tärkein tavoite! Ryhmämuotoisessa chatissa jutellaan anonyymisti.

Nyytin Chat on tarkoitettu täysi-ikäisille opiskelijoille ja mukaan pääset ilman ennakkoilmoittautumista. Chatissä noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita.

Tule rohkeasti mukaan, ole huoleti oikeinkirjoituksesta tai kirjoituksen sujuvuudesta - tärkeintä on, että olet mukana! 

 

 
 
 

 

 

Syyskuun chateissa puhutaan etäopinnoista, yksinäisyydestä ja sosiaalisten suhteiden solmimisesta, roikkuvista opinnoista sekä suorituskeskeisyydestä. 
Tsekkaa alta syyskuun aikataulut ja merkkaa mielenkiintoiset keskustelunaiheet valmiiksi kalenteriisi.
Chatit järjestetään aina torstaisin klo 18–20.  

  • 7.9. Etäopinnot – stressi vai helpotus?
  • 14.9. Mitä jos ei olekaan helppoa ”mennä rohkeasti vain mukaan”?
  •  21.9. Ihan hyvä on riittävä – miten saada roikkuvat opinnot pakettiin?
  • 28.9. Onko elämä ja opinnot yhtä suorittamista?

Lisätietoja chateistä löydät Nyytin verkkosivuilta.  Tuu mukaan juttelemaan!

 
 
     
 
 

UEF-tuotteet alennuksella verkkokaupasta!

R-Collectionin UEF-tuotteiden kampanjassa
kaikki verkkokaupan valikoiman tuotteet -20% aikavälillä 25.8.-30.9.2023.

Tästä pääset UEF-tekstiilien verkkokauppaan.

 

 
 
     
 

 
 

 

Sinisiä palloja, punaisia palloja... PALLOJA JOKA PUOLELLA!

Palapelit tekevät paluun kesän jälkeen PALLOMERI-bileiden merkeissä! Tekisikö mieli pulahtaa lapsuudesta tuttuun mereen pallojen keskelle tai kisailla vaikka siitä kenen syliin palloja mahtuu eniten?

Räjäytetään yhdessä syksy kunnolla käyntiin, joten tulethan mukaan ja tuo ystäväsikin paikanpäälle nauttimaan illasta! <3

MITÄ: Palapelit Vol. 1 Pallomeri-bileet
MISSÄ: Bar Nousu & Bar Lasku
MILLOIN: 28.9.2023 klo 21.00
LIPUT: 5€ Kide.App (6€ ovelta)
PUKUKOODI: Haalarit + pallomeri-teema

Innolla,
Kuopion hammaslääketieteen opiskelijat, 3. vsk

 
 
     
 
 

Mukaan laulamaan Kuopion ylioppilaskuoroon!

UEF Kuopion ylioppilaskuoro on Kuopion kampuksella toimiva sekakuoro, jonka jäsenistö koostuu pääasiassa yliopiston nykyisistä ja entisistä opiskelijoista, jatko-opiskelijoista, vaihto-opiskelijoista ja työntekijöistä.

Avoimet harjoitukset järjestetään:

  • ti 12.9. klo 18–20 SN100
  • ti 19.9. klo 18–20 SN100

Avoimissa harjoituksissa pääset tutustumaan kuoron toimintaan ja lopuksi antamaan ääninäytteen valitsemastasi laulusta.  

Tervetuloa!

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Konserttipäivän etulippu opiskelijalle vain 4 euroa!

Musiikki antaa aivoille siivet! Opiskelijakortilla pääset tänäkin syksynä huikeaan 4€ etuhintaan Kuopion kaupunginorkesterin 8 kausikonserttiin Kuopion Musiikkikeskuksessa.

4€ etulippu seuraaviin konsertteihin:

To 7.9. Meren kutsu
To 14.9. Kuvastimen läpi
To 28.9. Tähtien tarinoita
To 12.10. Tulilintu
To 26.10. Timanttipolku
To 9.11.  Kriikku &amp; Puro
To 23.11. Viulun kameleontti
To 7.12. Suomen mestareita

11€ etulippu seuraaviin konsertteihin:

5.10. Lauluni aiheet
16.11. Sodan soutumies
14.12. Kauneimmat joululaulut

4€ etulippujen lunastus vain konserttipäivänä Kuopion Musiikkikeskuksen lipunmyynnistä. Etuhinta voimassa, mikäli salissa on tilaa. Voimassa oleva opiskelijakortti esitettävä etulipun lunastuksen yhteydessä.

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

Tapahtumakalenteri

1.9. Joensuu SYKETTÄ Appro ja ilmaiset kokeiluviikot (14.9. asti)
4.9. Kuopion SYKETTÄ Appro ja ilmaiset kokeiluviikot (17.9. asti)
7.9. Kampusrysäys, kaupunkisuunnistus ja jatkot
16.9. Tour de Itä-Suomi Kuopio
17.9. Tour de Itä-Suomi Joensuu
18.9. ISYYn edunvalvontakahvit
21.9. ISYYn edustajiston kokous 4/2023
2.-7.10. Hyvinvointiviikko
5.10. Edustajistovaalien ehdokasasettelu päättyy
10-11.10. Järjestöpäivät Joensuussa
11.10. Järjestöpäivät Kuopiossa
31.10.-3.11. ISYYn edustajistovaalien ennakkoäänestys Tuudossa
8.11. ISYYn edustajistovaalit
6.12. Itsenäisyyspäivän soihtukulkue

 
 
     
 
 

Tietoa Wiikko-Ärsykkeestä

Kuopion kampuksen Wiikko-Ärsyke on Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) uutiskirje. Saat sen sähköpostiisi, koska olet Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan jäsen ja opiskelet Kuopuion kampuksella tai olet liittynyt uutiskirjeen jakelulistalle itse.

Wiikko-Ärsykkeestä saat ajankohtaista tietoa ylioppilaskunnan, yliopiston ja muiden tärkeiden opiskelijan elämään liittyvien toimijoiden, kuten YTHS:n ja Kelan, asioista. Lisäksi löydät uutiskirjeestä tietoa mm. ainejärjestöjen, kerhojen ja kampuskaupunkien tapahtumista. Wiikko-Ärsyke ilmestyy lukuvuosien aikana lomia ja joitakin poikkeuksia lukuunottamatta aina tiistaisin.

Mikäli et halua uutiskirjettä enää sähköpostiisi, voit poistua sen postituslistalta uutiskirjeen alalaidasta löytyvän linkin ("Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä") kautta avautuvalla lomakkeella. Löydät lisätietoa ISYYn uutiskirjeistä ja tietosuojasta verkkosivuiltamme.

 
 
     
 
 

Tiedotettavaa?

Jos sinulla on tiedotettavaa Wiikko-Ärsykkeen kautta, laita materiaali sähköpostilla viikkoa ennen Ärsykkeen ilmestymistä (edellisen viikon tiistai) osoitteeseen uutiskirje@isyy.fi.

Huomaathan, että uutiskirjeeseen tuleva teksti ei voi olla pitkä, optimaalinen pituus välilyöntien kanssa on noin 500 merkkiä. Sopiva kuvakoko on 270 x 270 px.

 
 
     
 
 
 

   

Yliopistokatu 7, PL 111, 80100 Joensuu 
 Yliopistonranta 3, PL 1627, 70211 Kuopio

 

Tilaa uutiskirje tästä.

Osoitelähde: Itä-Suomen yliopiston opiskelijatietojärjestelmä

 

ISYYn tietosuoja

   
   
 
 
 
  Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä.  
 
  Powered by Postiviidakko