Ajankohtaista

ISYYn uutiskirje: Wiikko-Ärsyke Kuopio viikko 41-42/2023

ti lokak. 10 13:11:47 2023

Vko 40 / 3.-9.10.2023
 
 

 

Wiikko-Ärsyke Kuopio 41-42/2023

Vko 41-42 / 10.-23.10.2023
Luetko viestin mieluummin selaimella,
klikkaa tästä.

 
 

 
 

Järjestöpäiviä ja syyslomaa

Lokakuun startannut hyvinvointiviikko on tältä vuodelta ohi, mutta syksyn tapahtumat eivät suinkaan jääneet siihen. Tällä viikolla Snellmanialle rantautuvat ainejärjestöt ja kerhot esittelemään toimintaansa kaikille kiinnostuneille, joten piipahdahan kiertämässä pöydät läpi!

Huomaathan myös, että seuraavalla viikolla 42 myös ISYYn toimistot ja uutiskirje viettävät syyslomaa.

Järjestöpäivien lisäksi tämän viikon tuplanumero uutisoi mm. seuraavasta:

  • edustajiston kokouksesta ja vaalipaneelista
  • edunvalvonnan ajankohtaisuuksista
  • uusia liikuntakursseja tarjolla
  • mukaan liikuntaneuvonnan pienryhmään?
  • anna palautetta hyvinvointiviikosta!
  • sekä teatteria, vertaistukea ja työpajoja tarjolla.

Lukuiloa!

 

 
 
     
 

 
 

 

Toimistot kiinni syyslomaviikolla!

Huomaathan, että ISYYn toimistot ovat koko ensi viikon (16.–22.10.2023) suljettuina syysloman vuoksi. Hoidathan tarvittavat asioinnit ja yhteydenotot vielä tämän viikon aikana.

  lue lisää, isyy.fi  
 
 
     
 
 

Uusi opiskelija, osallistu ISYYn fuksibingoon!

ISYY järjestää lukuvuoden alkuun fuksibingon, jonka suorittaneet uudet opiskelijat saavat ISYY FUKSI -haalarimerkin ja pääsevät osallistumaan Fuksibingon arvontaan. Fuksibingon avulla uudet opiskelijat tutustuvat ylioppilaskuntaan ja opiskelijaelämään. Huom! Merkkejä on rajallinen erä molemmilla kampuksilla, eli tähän mahdollisuuteen kannattaa tarttua äkkiä.

Kaikki bingon suorittaneet uudet ISYYläiset saavat jättää toimistolla yhteystietonsa arvontaan, jonka voittajat saavat kahvilalahjakortit!

Bingon voi napata talteen sähköisesti ISYYn verkkosivuilta, ja toimistolta saa myös tulostettuja bingolappuja. Bingon voi suorittaa syyslukukauden aikana 13.12.2023 klo 15 asti.

  Lue lisää, isyy.fi  
 

 
 
     
 
 

 

ISYYn edustajiston kokous 24.10. klo 17

ISYYn edustajiston seuraava kokous 6/2023 järjestetään kahden viikon päästä tiistaina 24.10. kello 17 alkaen. Kokouksessa käsitellään mm. lukuvuoden 2024-2025 jäsenmaksu. Kokouksessa tehdään myös päätös Joensuun Sepänkadun kiinteistön hankinnasta. Päätös on siirtynyt aiemmista kokouksista, jotka eivät olleet päätösvaltaisia.

Edustajiston kokouskutsu julkaistaan viikko ennen kokousta ISYYn verkkosivuilla. Löydät kokouskutsun ajallaan verkkosivujen Ajankohtaista-osiosta. Kokousta voi seurata esityslistan mukaisissa tiloissa tai ISYYn YouTube-kanavalla.

  ajankohtaista, isyy.fi  
 
 
     
 
 

Tule tutustumaan keskiviikkona järjestöihin ja kerhoihin!

ISYYn järjestöpäiviä vietetään keskiviikkona 11.10. Kuopiossa Snellmanian ala-aulassa kello 10–14. Järjestöpäivillä pääset tutustumaan kampuksella toimiviin kerhoihin ja järjestöihin. Järjestöillä on tapana myydä myös haalarimerkkejään tapahtumassa, joten kannattaa varata maksuväline mukaan.

  Lue lisää, isyy.fi  
 

 
 
     
 
 

 

Tutustu ehdokkaisiin ja listoihin, jotta tiedät ketä äänestää 31.10. alkaen!

ISYYn edustajistovaalit käydään 8.11.2023. Ehdokaslistojen yhdistelmä julkaistaan ISYYn verkkosivuilla 11.10.2023. Samana päivänä julkaistaan myös Tuudon vaalijärjestelmä, josta löydät ehdokasgallerian. Pääset tutustumaan ehdokkaisiin ehdokasgalleriassa ja myöhemmin julkaistavassa vaalikoneessa!

ISYYn edustajistovaalien ehokaslistat esittäytyvät ISYYn Instagramissa ja Facebookissa syyslomaviikon jälkeen 23.10.2023 alkaen. Seuraa tuolloin ISYYn somea, niin opit lisää ehdokaslistoista.

Äänestäminen tapahtuu tänä vuonna Tuudossa, samassa paikkaa jossa voit jo etukäteen tutustua ehdokkaisiin. Ennakkoäänestys alkaa 31.10. ja viimeinen mahdollisuus äänestämiselle on 8.11.2023. Nyt on hyvin aikaa tutustua siihen, millaisia listoja ja ehdokkaita on tarjolla, ja ketä juuri sinä haluat äänestää!

 
 
     
 
 

Tule tutustumaan ehdokkaisiin ISYYn vaalipaneeliin 25.10.!

ISYY järjestää vaalipaneelit edustajistovaaliehdokkaille Joensuussa ja Kuopiossa. Kuopion vaalipaneeli järjestetään keskiviikkona 25.10. kello 12-13. Paneeli järjestetään Snellmanian ala-aulassa. Tule kuulolle tutustumaan ehdokkaisiin!

 

 
 
     
 
 

 

ISYYn edunvalvontakahvit maanantaina 16.10.

ISYYn perinteiset edunvalvontakahvit ovat taas maanantaina 16.10. Kuopiossa! Tule Studentian kappeliin klo 17.00–18.30 vaihtamaan ajankohtaisia edunvalvonnan kuulumisia ISYYn hallituksen, sekä ainejärjestötoimijoiden kanssa. Tapahtuma on avoin kaikille ISYYn jäsenille, jotka ovat kiinnostuneita keskustelemaan opiskelijaedunvalvonnasta.

Edunvalvontakahveilla on tarjolla kahvia / teetä, sekä pientä purtavaa. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, mutta ilmoitathan erityisruokavalioista: mirka.nieminen@isyy.fi (13.10. mennessä).

 
 
     
 

 
 

Yliopistojen valtauksia ympäri Suomen

Hallitusohjelmaan pettyneet opiskelijat ovat vallanneet korkeakoulujen kiinteistöjä ympäri Suomen. Valtaukset ovat poliittisesti sitoutumattomien opiskelijoiden järjestämiä ja niillä vastustetaan ainakin opintotuen indeksikorotusten poistamista, asumislisän leikkauksia sekä EU/ETA-maiden ulkopuolelta tulevien opiskelijoiden lukukausimaksujen nostamista täyskatteelliseksi. Lisäksi valtaajat vaativat parannuksia opiskelijoiden terveyspalveluihin, erityisesti mielenterveyden palveluihin.

Valtauksia on toteutettu ainakin Tampereella, Helsingissä, Oulussa ja Jyväskylässä. Itä-Suomen yliopistossa vallattuina ovat Snellmanian rakennus Kuopiossa ja Carelia-rakennus Joensuussa. Kuopiossa valtaus päättyi 5.10. ISYY ei osallistu itse valtaukseen, mutta osoittaa tukensa valtauksille sekä sen tavoitteille.

 

Tukiadressi kampusvaltauksen tavoitteille

Itä-Suomen yliopiston henkilökunta on perustanut tukiadressin kampusta vallanneiden opiskelijoiden tavoitteiden tueksi. Adressissa henkilökunta ilmaisee myötämielisyytensä opiskelijoiden tavoitteille sekä vaatii inhimillisempää koulutus- ja sosiaalipolitiikkaa sekä Itä-Suomen yliopistoa ottamaan voimakkaamman roolin hallitusohjelman vastustamiseen. Myös Helsingissä ja Tampereella on henkilökunnalla ollut mahdollisuus kirjoittaa samansisältöinen adressi. Adressin voi kirjoittaa Itä-Suomen yliopiston työntekijä, dosentti, apurahatutkija tai muu henkilö, jolla on yhteys Itä-Suomen yliopistoon muuten kuin opiskelijana.

Itä-Suomen yliopiston työntekijät leikkauksia vastaan – tukiadressi opiskelijoiden valtaukselle - Adressit.com

 
 
     
 
 

Tiedote Itä-Suomen johtoryhmän kokouksesta

Itä-Suomen yliopiston johtoryhmään kuuluvat rehtorit, dekaanit, yksiköiden johtajat ja hallinnosta vastaavat johtajat. Johtoryhmä keskustelee ja linjaa ajankohtaisista asioista. Johtoryhmä ei ole yliopiston sääntömääräinen elin, mutta pystyy tekemään yliopiston toimintaan vaikuttavia linjauksia.

Syyskuun kokouksessaan johtoryhmä keskusteli mm. lukukausimaksujen täyskatteellistamisesta sekä UEF:n uudesta tasa-arvo-ohjelman aiheuttamista toimenpiteistä.

Tiedote johtoryhmän kokouksesta 20.9.2023 (sharepoint.com)

 

SYL ottaa kantaa kestävän eläkejärjestelmän puolesta

SYL on ottanut kantaa eläkejärjestelmän oikeudenmukaisuuteen. Uusi, kestävä eläkejärjestelmä on tarkoitus neuvotella kolmikantaisesti kevääseen 2025 mennessä. SYL muistuttaa ettei tulevaisuuden eläkkeenmaksun taakkaa tule säilyttää vain nykyiselle työelämässä olevalle sukupolvelle, vaan eläkejärjestelmään tulee voida luottaa kaikissa työuran vaiheissa.

Nuorten kukkaro on jätettävä tulevassa eläkeuudistuksessa rauhaan (syl.fi)

 
 
     
 

 
 

Tuntimuutoksia 9.–13.10.

  • Tempon ryhmäliikuntatunneissa muutoksia koko viikolle. Katso perutut ja lisätyt tunnit liikuntakalenterista.
  • to 12.10. Lentopallovuoro MinnaCanthin koululta peruttu.
  • Torstaina 12.10. Studentian salivuorot peruttu klo 16 eteenpäin. Puijo Wolleyn naisten mestaruusliigan peli pelataan Studentialla torstaina 12.10. ja liikuntasali on varattu ko. peliä varten klo 16.00 alkaen.
 

Syyslomaviikko 16.10.–22.10.

SYKETTÄ Kuopio viettää syyslomaviikkoa 16.–22.10. ja ohjatut ryhmäliikuntatunnit ovat tauolla. Palloiluvuorot ovat pääosin normaalisti, mutta jääkiekkovuoroa ei ole ma 16.10. Kuntosalit ovat avoinna normaalisti.

 
 
     
 
 

Kulkureitit Studentialle muuttuvat

Huomaathan, että rakennustöiden takia kulkureitit Studentialle muuttuvat viikkojen 40-42 aikana.

 

Opiskelijoiden jääkiekkopeli maanantaina 23.10. Olvi Areenalla

Korkeakouluopiskelijoiden oma opiskelijasarja FCAA saapuu Kuopioon! Jääkiekkopeli pelataan Olvi Areenalla maanantaina 23.10. klo 12:30-14:30. Pelaamassa Hc Preemio vs Parru Ht. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy.

Kuopion kauppatieteilijöiden joukkue Hc Preemio kohtaa Lappeenrannan korkeakoulujoukkue Parru Ht:n opiskelijasarja FCAA:ssa, jossa 17 joukkuetta 9:stä eri kaupungista kilpailevat Suomen mestaruudesta. Runkosarjaan kuuluu 4 ottelua per joukkue ja sarja huipentuu lopputurnaukseen ensi keväänä.

Tule seuraamaan opiskelijaurheilua ja nauttimaan jännittävistä hetkistä!

 
 
     
 
 

Taekwon-Don peruskurssi!⁣

Itä-Suomen Yliopiston Taekwon-Do järjestää jälleen peruskurssin Kuopiossa. Kurssi on tarkoitettu Itä-Suomen yliopiston ja Savonia-AMK:n opiskelijoille ja henkilökunnalle. Ilmoittautua kurssille voi 13.10. asti, ja sitä ennen voi lajia tulla kokeilemaan saapumalla seuramme treeneihin.

Kurssin treeniajat:

  • Tiistaisin 16:30-18:30, Snellmanian tatami⁣
  • Torstaisin 17:00-19:00, Studentia / Lohko 3⁣

Kurssille osallistuminen edellyttää voimassaolevaa Sykettä-tarraa. Peruskurssin maksu on 20€ + liiton lisenssimaksu, joka on loppuvuoden osalta 11€.⁣

⁣Tule ja tutustu!

 
 
     
 
 

Kuntosalistarttikurssi 23.10. alkaen

Kuntosalistartti-kurssilla opit kuntosalilaitteiden tekniikkaa sekä saat vinkkejä vapailla painoilla tehtäviin liikkeisiin. Kurssin tavoitteena on, että jokainen osaa kurssin jälkeen treenata kuntosalilla itsenäisesti. Lisäksi saat mukaasi kuntosaliohjelman, joka helpottaa itsenäistä harjoittelua.

Kurssi sisältää viisi tapaamiskertaa. Kun ilmoittaudut mukaan kurssin ensimmäiselle kerralle, ilmoittaudut mukaan kaikille viidelle kerralle. Tervetuloa mukaan!

Kurssin kesto on viisi tuntia ja toteutuu maanantaisin klo 16.15-17.10. Ensimmäinen kerta on ma 23.10.

Ilmoittaudu mukaan liikuntakalenterin kautta:

  ilmoittautuminen  
 

Hot pilates -kurssi 26.10.– 30.11.

Hot pilates -kurssilla teemme alkeistason pilatesharjoitusta n. 30c lämmitetyssä salissa. Lämpö auttaa kehoa joustavammaksi ja tuo myös pientä hikeä pintaan.

Käymme kurssilla läpi pilates-hengityksen sekä rauhallisesti liikkeiden tekniikkaa, jatkaen monipuoliseen harjoitukseen, joka vahvistaa koko kehoa. Harjoitus kehittää keskivartalon hallintaa, rangan syviä tukilihaksia sekä selän ja lonkan alueen liikkuvuutta ja hallintaa.

Kurssi pidetään osoitteessa Torikatu 19 (Joogakoulu Kirsi Tammi) torstaisin klo 16.30–17.30 (26.10.–30.11.)

Ilmoittaudu mukaan liikuntakalenterin kautta:

  ilmoittautuminen  
 
 
     
 
 

Akrobatiakurssi 29.10.-19.11.

Jos olet koskaan halunnut oppia akrobatiaa, esim. käsilläseisonta, pääseisonta tai voltteja, nyt on tilaisuutesi! Minulla on yli kymmenen vuoden kokemus voimistelusta, ja jaan mielelläni oppimani metodit sinulle.

Kurssi on suunnattu aloittelijoille, mutta kokeneemmillekin löytyy varmasti tekemistä! Ilmoittautuminen ja lisätiedot sähköpostilla seppanju@uef.fi.

Kurssi järjestetään sunnuntaisin klo 15-16 alkaen 29.10. Osallistumismaksu 15€/hlö.

 

Uinnin tekniikkakurssi II

Lähtötasovaatimus yleinen uimataito, eli 50-100m yhtäjaksoista uintia. Kurssi sopii sinulle, joka osaat jo uida kasvot vedessä etkä pelkää vettä. Kurssilla käydään läpi uinnin hengitystekniikkaa, kelluntoja ja liukuja sekä harjoitellaan vapaa- ja selkäuinnin tekniikoita.

  • Ryhmä 1: 31.10.-28.11.
  • Ryhmä 2: 1.11.-29.11.

Paikka: Kuntolaakson uimahalli, Niiralassa. Osoite: Hannes Kolehmaisen katu 4, 70110 Kuopio.

Ilmoittaudu liikuntakalenterin kautta joko ryhmään 1 tai ryhmään 2.

 
 
     
 

 
 

Lähde mukaan liikuntaneuvonnan pienryhmään marraskuussa

Lähde mukaan SYKETTÄ Kuopion järjestämiin liikuntaneuvonnan pienryhmiin, joissa pääset kuntosaliharjoitteluun tutuksi tai kokeilemaan erilaisia liikkumismuotoja.

Ryhmiin osallistujat saavat käydä Savonian Wellness Centerillä terveyttä edistävässä mittauksessa. Osallistuminen on maksutonta ja osallistujat saavat käyttöönsä ryhmäliikuntatarran syksylle 2023.

 

 
 
 

Liikuntaneuvonnan pienryhmät on tarkoitettu Itä-Suomen yliopiston opiskelijoille, jotka kaipaavat yhteisöllistä tekemistä, neuvoa ja tukea liikkumisen aloittamiseen.

Ryhmien aikataulut ja lisätiedot löydät tästä hakulomakkeesta. Hakulomake on avoinna 10.10.–25.10.

 
 
 

 

 
 
     
 

 
 

Tervehdys hankekoordinaattorilta

Moikka! Hyvinvointiviikko on takana päin, mutta suinkaan oman terveyden edistämistä ei voi laittaa tauolle seuraavaksi 51 viikoksi. Teemme valintoja joka päivä liittyen omaan hyvinvointiin. Hyvinvointi ei ole sprintti, vaan valinnoillamme edistämisen lisäksi me ylläpidämme omaa hyvinvointia. Tärkeää onkin haluta voida hyvin joka päivä. Yritetään parhaamme hyväksyä keskeneräisyys – maailma ei ole valmis, joten ei meidänkään tarvitse olla <3 Näillä diipeillä keloilla toivotan mukavaa viikkoa sulle!

- Riina

 
 
     
 
 

Anna palautetta Hyvinvointiviikosta

Kiitos kaikille Hyvinvointiviikkoon osallistuneille! Haluaisimme kerätä palautetta teemaviikosta, jotta voimme kehittää sitä tulevaa varten. Voit myös vastata, vaikket olisi osallistunut Hyvinvointiviikon ohjelmaan. Palaute tullaan käymään läpi yhdessä suunnitteluporukan kanssa. Vastaaminen on anonyymia ja lomake sulkeutuu 23.10. klo 12. Kiitämme jo etukäteen palautteesta, sillä se on arvokasta!

  palautelomake  
 

Muista palauttaa appropassi!

Jos osallistuit HyvinvointiApproon, muista palauttaa täytetty passi ISYYn toimistolle to 12.10. klo 15 mennessä. Täytettyä passia vastaan saat haalarimerkin sekä mahdollisuuden osallistua hyvinvointituotepaketin arvontaan. ISYYn toimisto on auki:

  • Ma-ti klo 10-12 ja 13-15
  • Ke klo 12-16
  • To klo 10-12 ja 13-15

Viikolla 16.-20.10. toimistomme on kiinni, eli jos unohdat palauttaa passin, laita sähköpostia riina.paakkonen(at)isyy.fi.

 
 
     
 
 

 

Kaverikahvilan lokakuu

Tervetuloa opiskelijoiden omaan kahvilaan! Kaverikahvila voi hengailla ja tavata toisia opiskelijoita kahvin sekä välipalan merkeissä. Kahvila kokoontuu tiistaisin klo 15-17 Kuopiossa Lukemalla ja 16.30-18.30 Joensuussa Auroran AU110-takkahuoneessa.

Kahvilaan saa tulla yksin tai kaverin kanssa, hetkeksi tai koko ajaksi. Osallistujat saavat muistoksi Kaverikahvilan oman haalarimerkin. Lokakuun ohjelmassa on:

  • 10.10. Lyhytdokumentteja
  • 17.10. Väritystehtäviä ja hengailua
  • 24.10. Rentoutumista ja mindfulnesia
  • 31.10. Kaverikahvilan Halloween
  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Maailman mielenterveyspäivä 10.10.

Kansainvälisenä Maailman mielenterveyspäivänä 10.10. herätetään keskustelua siitä, että mielenterveys on jokaisen oikeus. Oikeus yhdenvertaisesti hyvään mielenterveyteen, mutta myös oikeus saada matalalla kynnyksellä tukea silloin, kun sitä tarvitsee. Kyse ei ole vain yksilöiden vaan koko yhteiskunnan asiasta, sillä pahoinvointi tulee kalliiksi.

Mielenterveyttä voi vahvistaa monella tavalla. Omista tunteista pitää voida puhua ja vaikeissa tilanteissa on saatava apua – matalalla kynnyksellä ja nopeasti. Usein olo helpottuu, kun joku kuuntelee.

Lue lisää päivästä ja osallistumisesta Mieli ry:n sivuilta.

  Lue lisää, mieli.fi  
 

 
 
     
 

 
 

 

Hei opiskelija, pohdituttaako oma osaaminen, työ ja tulevaisuus?

Tukea ja uusia oivalluksia tarjolla Itä-Suomen yliopiston urapalveluiden syksyn opintojaksoilla.

Tarjolla Urasuunnittelun harjoitukset (1 op) ja Työnhaun harjoitukset (1 op). Opintojaksoilla pääset pienryhmissä pohtimaan ja kehittämään omia urasuunnittelun ja työnhaun valmiuksiasi osaavien uraohjaajien opetuksessa. Oiva mahdollisuus kerryttää opintopisteitä ja pohtia omaa tulevaisuutta tuetusti pienessä opetusryhmässä.

 
 
 

Pienryhmäopetusta molemmilla opintojaksoilla 15h, toteutus etäyhteyksin. Opintojaksot ovat avoimia niin Kuopion kuin Joensuun kampuksen opiskelijoille. Edeltävinä opintoina suositellaan Urasuunnittelun itseopiskelujaksoa ja Työnhaun itseopiskelujaksoa.

Ilmoittautuminen nyt auki Pepissä! Pienryhmiin mahtuu max 12 opiskelijaa, joten kannattaa olla nopea. Lämpimästi tervetuloa!

  Lue lisää, uef.fi  
 

 
 
     
 
 

Vertaistukiryhmä nuorille aikuisille

Yksinäisyys ja ulkopuolisuuden tunteet ovat hyvin yleisiä ja normaaleja tunteita.Niiden äärelle kannattaa kuitenkin pysähtyä, jotta yksinäisyys ei kasvaisi isommaksi.

Yksinäisyyttä voi olla helpompi lähestyä, kun kohtaamme sen yhdessä toisiamme tukien. Tule mukaan 24.10. alkavaan Vahvistu yhdessä -ryhmään!

Jos Sinusta tuntuu, että sosiaaliset taitosi ovat ruosteessa - ei hätää! Tämä ryhmä on turvallinen tila, jossa kaikki saavat tulla kuulluiksi ja nähdyiksi omana itsenään. Harjoitellaan yhdessä kohtaamisen taitoja.

Tämä ryhmä on suunnattu nuorille aikuisille. Kokoonnumme Kuopion kriisikeskuksella tiistaisin klo 17–19.

Ryhmään mahtuu max. 8 osallistujaa. Ilmoittauduthan viimeistään 13.10. mennessä!

  Lue lisää ja ilmoittaudu  
 

 
 
     
 
 

Hae mukaan Pharma Industry Future Stars -ohjelmaan viimeistään 29.10.!

Lääketeollisuus ry ja yhdistyksen jäsenyritykset käynnistävät vuoden 2024 alussa korkeakouluopiskelijoille suunnatun vuosittaisen Pharma Industry Future Stars eli PIF Future Stars -verkostoitumisohjelman. Ohjelma tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden tutustua kansainvälisen tutkivan lääketeollisuuden työtehtäviin ja uramahdollisuuksiin. Haku ohjelmaan on avoinna 29.10.2023 asti.

Ohjelmaan voivat hakea opintojensa loppuvaiheessa olevat opiskelijat (vähintään 75 % opinnoista suoritettu). Ohjelma on pääosin suomenkielinen, mutta sisältää myös englanninkielisiä osioita.

 

Opintojaksot järjestetään alkuvuodesta 2024 (helmi-, maalis- ja huhtikuussa) pääkaupunkiseudulla. Päivämäärät tarkentuvat myöhemmin. Maksuton ohjelma koostuu lähiopintojaksoista. Kustannamme ruokailut opintopäivien aikana, matkat opiskelupaikkakunnalta ja matkat opintopäivien aikana sekä tarvittaessa majoituksen muualta kuin pääkaupunkiseudulta osallistuville.

Valinnoista ilmoitetaan kaikille hakijoille henkilökohtaisesti marraskuun aikana.

  Lue lisää ja ilmoittaudu  
 
 
     
 

 
 

Ortotopologian lopulliset alkeet -näytelmä UEFin henkilöstölle, opiskelijoille ja alumneille

Ortotopologian lopulliset alkeet – dosentti Aapo Heikkilä -näytelmä kertoo edesmenneestä pseudotieteilijästä ja ortotopologian dosentista Aapo Heikkilästä. Itä-Suomen yliopiston henkilöstölle, opiskelijoille ja alumneille suunnatut maksuttomat näytökset järjestetään Kuopion kampuksella Snellmania SN100-salissa torstaina 26.10.2023 klo 18 alkaen ja Joensuun kampuksella Carelia-salissa perjantaina 27.10.2023 klo 18 alkaen. Esitys kestää noin 1 h 15 minuuttia, ja siinä ei ole väliaikaa.

Ilmoittaudu mukaan seuraamaan esitystä alla olevalla lomaakkeella!

  ilmoittautumislomake  
  lue lisää näytelmästä  
 

 
 
     
 
 

Uuteen ihmiseen tutustumisen työpaja 11.10.

Meistä jokainen on jännittänyt joskus vuorovaikutustilanteissa, miksi siis emme puhuisi siitä ääneen?

SPR:n hengailuillassa (11.10. klo 18-21:00, Puijonkatu 9) käydään kaikille tuttua asiaa; uuteen ihmiseen tutustumista, ja siihen liittyviä teemoja. Voit tulla paikalle matalalla kynnyksellä, ja osallistua juuri sinulle sopivalla tavalla. Tulethan paikalle omana itsenäsi. Ei haittaa, vaikka jännittäisi.

Tarjolla myös naposteltavaa ja lautapelejä. Toimintaa rahoittaa ESR Yhdessä kulkien -hanke.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

Palapelit taas tulla tupsahtavat keskelle syksyistä lokakuuta!

Tällä kertaa teemana on huikeat liikennevalo-bileet! Tämä on se hetki kun pääset selvittämään muiden suhdestatukset ja tutustumaan muihin opiskelijoihin poikkitieteellisesti. Nappaa kaverisi mukaan, pukeutukaa statuksenne mukaisesti liikennevalojen väreihin ja tulkaa nauttimaan illasta!

💚 = VILLI JA VAPAA!!

💛 = It's complicated

❤️ = tulin vain tanssimaan

MITÄ: Palapelit Vol.2 Traffic light -party
MISSÄ: Bar Nousu ja Bar Lasku
MILLOIN: 24.10.2023 klo 21.00
LIPUT: 5€ Kide.App (6€ ovelta)
PUKUKOODI: Haalarit + omaan statukseen sopiva vaatetus.

LIPUNMYYNTI ALKAA 12.10.

 
 
     
 
 

Ensi-illassa 28.10: Maalari – Juho Rissanen

Kuopion kaupunginteatterissa ensi-illassa la 28.10. nähdään kuopiolaislähtöisestä taidemaalarista kertova Maalari – Juho Rissanen. Esityksessä eletään 1900-luvun alkuvuosia. Luvassa upeita henkilökuvia, taidokasta pukuloistoa sekä kekseliäitä lavastuksia!

Opiskelijalippu 35 € tai viime hetken lippu esityspäivänä alk. 9,60 €.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 

 
 

Tapahtumakalenteri

10.10. Kaverikahvila
10-11.10. Järjestöpäivät Joensuussa
11.10. Järjestöpäivät Kuopiossa
11.10. SILLAT-aamupalat
16.10. ISYYn edunvalvontakahvit
17.10. Kaverikahvila
24.10. Kaverikahvila
24.10. ISYYn edustajiston kokous
24.10. ISYYn edustajistovaalipaneeli
24.10. Palapelit Vol.2 Traffic light -party
31.10. Kaverikahvila
31.10.-3.11. ISYYn edustajistovaalien ennakkoäänestys Tuudossa
8.11. ISYYn edustajistovaalit
6.12. Itsenäisyyspäivän soihtukulkue
16.1. Winter Classic 2024 -jääkiekko-ottelu

 
 
     
 
 

Tietoa Wiikko-Ärsykkeestä

Kuopion kampuksen Wiikko-Ärsyke on Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) uutiskirje. Saat sen sähköpostiisi, koska olet Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan jäsen ja opiskelet Kuopion kampuksella tai olet liittynyt uutiskirjeen jakelulistalle itse.

Wiikko-Ärsykkeestä saat ajankohtaista tietoa ylioppilaskunnan, yliopiston ja muiden tärkeiden opiskelijan elämään liittyvien toimijoiden, kuten YTHS:n ja Kelan, asioista. Lisäksi löydät uutiskirjeestä tietoa mm. ainejärjestöjen, kerhojen ja kampuskaupunkien tapahtumista. Wiikko-Ärsyke ilmestyy lukuvuosien aikana lomia ja joitakin poikkeuksia lukuunottamatta aina tiistaisin.

Mikäli et halua uutiskirjettä enää sähköpostiisi, voit poistua sen postituslistalta uutiskirjeen alalaidasta löytyvän linkin ("Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä") kautta avautuvalla lomakkeella. Löydät lisätietoa ISYYn uutiskirjeistä ja tietosuojasta verkkosivuiltamme.

 
 
     
 
 

Tiedotettavaa?

Jos sinulla on tiedotettavaa Wiikko-Ärsykkeen kautta, laita materiaali sähköpostilla viikkoa ennen Ärsykkeen ilmestymistä (edellisen viikon tiistai) osoitteeseen uutiskirje@isyy.fi.

Huomaathan, että uutiskirjeeseen tuleva teksti ei voi olla pitkä, optimaalinen pituus välilyöntien kanssa on noin 500 merkkiä. Sopiva kuvakoko on 270 x 270 px.

 
 
     
 
 
 

   

Yliopistokatu 7, PL 111, 80100 Joensuu 
 Yliopistonranta 15, PL 1627, 70211 Kuopio

 

Tilaa uutiskirje tästä.

Osoitelähde: Itä-Suomen yliopiston opiskelijatietojärjestelmä

 

ISYYn tietosuoja

   
   
 
 
 
  Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä.  
 
  Powered by Postiviidakko