Ajankohtaista

ISYYn uutiskirje: Wiikko-Ärsyke Kuopio viikko 5/2022

ti helmik. 08 15:27:01 2022

Tämän viikon uutiskirjeessä kerromme muun muassa ennakkotietoa ISYYn tulevasta vapusta, vapputiimeistä ja ISYYn työelämätapahtumasta. SILLAT-hankkeen puolella on tulossa kivaa aktiviteettia ystävänpäivälle, joista lisää alempana, tervetuloa lukemaan!
 
 

 

Wiikko-Ärsyke Kuopio 5/2022

Vko 5 / 7.-13.2.2022
Luetko viestin mieluummin selaimella,
klikkaa tästä.

 
 

 
 

Haku vapputiimeihin alkaa!

Tämän viikon uutiskirjeessä kerromme muun muassa ennakkotietoa ISYYn tulevasta vapusta, vapputiimeistä ja ISYYn työelämätapahtumasta. SILLAT-hankkeen puolella on tulossa kivaa aktiviteettia ystävänpäivälle, joista lisää alempana, tervetuloa lukemaan!

Tämän viikon teemat ovat:

  • ISYYn ajankohtaiset
  • SYKETTÄ
  • SILLAT-hankkeen ajankohtaiset
  • Pinnalla nyt
  • Tulevia tapahtumia
  • Työelämä ja harjoittelu
  • Tapahtumakalenteri

Kivaa viikkoa!

 

 
 
     
 

 
 

ISYYn kannanotto: Hybridiopetus lisää opetuksen tavoittavuutta – Korona-ajan opit käyttöön

Nuoret ja korkeakouluopiskelijat ovat joutuneet kantamaan koronaviruksen torjunnasta aiheutuneista toimenpiteistä suuren taakan. Tämä on näkynyt korkeakoululuopiskelijoiden keskuudessa lisääntyneenä ahdistuneisuutena, yksinäisyytenä ja kyynistymisenä. Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) on iloinen Itä-Suomen yliopiston päätöksestä palata takaisin lähiopetukseen 31.1.2022 alkaen.

Korona-aika on pakottanut tarkastelemaan opiskelu- ja opetuskäytäntöjä uudesta näkökulmasta. ISYY on kuitenkin huolissaan, että pandemia-aikana kehitetyt pedagogiset oppimisratkaisut eivät jää osaksi pysyvää opetustoimintaa.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

ISYYn vappu 2022 tulee LIVENÄ - hakukuulutus vapputiimeihin auki

Vappu on monille opiskelijoille lukuvuoden kohokohta, ja ISYYn vappua juhlitaankin tänä vuonna värikkäiden ja moninaisten tapahtumien myötä. Vappuun kuuluvat mm. ISYYn järjestämä Savo-Karjala excursio ja vappuaaton tapahtuma, sekä ainejärjestöjen ja ISYYn kerhojen omat tapahtumat. Tänä vappuna jätetään siis Zoomit ja Discordit kotiin ja lähdetään juhlimaan vappua niin Savo-Karjalan maakuntien välimaastoon kuin Kuopioon ja Joensuuhunkin omien vappu perinteiden mukaan!

Pysy kuulolla, sillä ohjelma julkaistaan piakkoin!

 
 
 

Haluatko lähteä matalalla kynnyksellä mukaan toteuttamaan ISYYn vappuperinteitä tai jopa kehittämässä jotain aivan uutta?

Jos olet kiinnostunut tapahtumajärjestämisestä ja se on sinun juttusi, ja haluat olla mukana tekemässä Kuopion historian railakkainta opiskelijavappua, tämä haku on sinulle! Aiempaa kokemusta ISYYstä ei vaadita, vappuinto ratkaisee!

Vapputiimin odotetaan järjestävän tietyt perinteet, mutta myös uusille ideoille on tilaa. Molemmilla kampuksilla perinteisiin kuuluu tänä vuonna eeppisimpänä kuin koskaan järjestettävä Sawo-Karjala excursio. Kuopiossa perinteisiin kuuluvat ylioppilaskunnan osalta mm. Hampaan pesu Lukemalla ja Sivistykseen vihkiminen, sekä vappuaaton allastapahtuma torilla, jossa pestään ja lakitetaan Velj’mies -patsas sekä uitetaan proffa. 

ISYYn hallituksen jäsen Sonja Soinne toimii vapputiimin yhteyshenkilöinä koko toiminnan ajan.

Vapputiimiin sitoutuneet tiimiläiset pääsevät veloituksetta Savo-Karjala excursiolle. Tiimin toimikausi on 1.3.2022-15.5.2022. Hakemuksensa tiimiin voi jättää 20.2.2022 mennessä.

Hakulomake

 
 
     
 
 

ISYYn työelämätapahtuma tulee tänäkin vuonna!

Tapahtuma järjestetään neljänä eri teemapäivänä pitkin vuotta 2022. Päivien aikana käsitellään työnhakua ja työelämätaitoja eri puhujien, sekä workshoppien kautta. Osa sisällöstä on suunnattu kv-opiskelijoille, mutta kaikki ovat tervetulleita myös englanninkielisiin osioihin.

Tämän vuoden ensimmäinen työelämäteemapäivä toteutetaan verkossa 23.2. klo 10.15–16.00. Merkkaa päivä kalenteriisi jo nyt ja seuraa ISYYn viestintäkanavia, sillä ilmoitamme ensi viikon aikana helmikuun teemapäivän ohjelmasta!

 

 
 
     
 
 

 

Hakukuulutus: Opiskelijaedustaja Itä-Suomen yliopiston opintopalveluiden sisäiseen auditointiin

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) hakee yhtä (1) opiskelija-auditoijaa osallistumaan opintopalveluiden auditointiin. Auditointi on laaduntarkkailua, jossa joko ulkoinen tai sisäinen taho tarkastelee, täyttääkö organisaation toiminta sille asetetut kriteerit ja vaatimukset.

Auditointi toteutetaan 2.3.2022. klo 12-16 ja opiskelija-auditoijan oletetaan olevan käytettävissä koko päivän. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, voit jättää avoimen hakemuksen ISYYn edunvalvonta-asiantuntija Mikko Aaltoselle osoitteeseen koso@isyy.fi torstaihin 10.2.2022 klo 12.00 mennessä.

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

 

SYKETTÄ Kuopio tiedottaa

Tapahtumat ja lajikokeilut
👉Helmikuun ajan liikuntakalenterissa on kaksi etätuntia:

👉Lempeästi kohti hyvinvoivaa arkea -webinaarisarja jatkuu

Keskiviikkona 9.2. klo 15-16 Liikuntasuhteeni: Mikä minua estää liikkumasta? 

Ilmoittautuminen webinaareihin päättyy aina kunkin kerran esityspäivänä klo 12, jonka jälkeen osallistujille lähetetään Teams-linkki sähköpostiin.

👉ITF Taekwon-Don lajikokeilu ti 8.2. klo 17.00 Studentialla

Ilmoittautuminen kevään painonnostokurssille on nyt käynnissä! 🏋️‍♂️

💥🏋️‍♂️ Painonnoston intensiivikurssi aloittelijoille järjestetään 26.–27.2 ja SYKETTÄ-tarralla saat kurssin huippu edulliseen hintaan!

Lue lisää ja ilmoittaudu

🏊‍♀️Uinnin tekniikkakurssi II alkaa 21.2.! Kurssilla käydään läpi uinnin hengitystekniikkaa, kelluntoja ja liukuja sekä harjoitellaan vapaa- ja selkäuinnin tekniikoita. Lähtötasovaatimus yleinen uimataito. Ilmoittaudu 🏊‍♀️

 
 
     
 

 
 

 

Liikuntasuhteeni: Mikä minua estää liikkumasta? -webinaari ke 9.2. 15-16

"Lempeästi kohti hyvinvoivaa arkea" -webinaarisarjan viimeisellä kerralla Joensuun SYKKEEn Helena Tietäväisen kanssa pohditaan omaa liikuntasuhdetta ja kuinka tunnistaa omia kompastuskiviä liikkumisessa. Lopuksi Helena esittelee myös liikuntaneuvontaa tukipalveluna.

Ilmoittautuminen webinaareihin päättyy 9.2. klo 12, jonka jälkeen lähetetään Teams-linkki sähköpostilla. Tervetuloa mukaan kohti hyvinvoivaa arkea!

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Ystävänpäiväluistelut

Tule mukaan kanssamme luistelemaan Kallaveden luisteluradalle 14.2. klo 14-16!  Luistelun lisäksi osallistujat saavat lipukkeen, joka oikeuttaa yhteen vapaavalintaiseen lämpimään juomaan (huom. alkoholiton) talvikahvilassa. Luistimia voi lainata etukäteen ilmaiseksi ISYYn toimistolta Lukemalta. Osallistuminen on maksutonta.

  Lue lisää  
 

Aarteenmetsästys

Jos satut kampuksella käymään ystävänpäivänä, niin saatat löytää itsellesi herkullisen yllätyksen. Aiomme piilottaa kampusalueelle suklaapatukoita piristämään löytäjiänsä. Muista siis kurkkia ystävänpäivänä hattuhyllyille ja lokeroihin, ja saatat löytää itsellesi herkun…

Lisäksi haastamme kaikki jäsenemme päivän aikana piristämään kampuksella vastaantulevia henkilöitä moikkaamalla heitä!

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Tervetuloa Puhtia opintoihin! -tsemppihetkiin! 🙌 💻

Mistä on kyse? Tsemppihetket auttavat sinua selkeyttämään tavoitteitasi, rytmittämään työskentelyäsi, vähentämään viivyttelyä ja vahvistamaan opiskelumotivaatiota yhdessä muiden opiskelijoiden kanssa!

Tsemppikset järjestetään Zoomissa tiistaisin 15.15- 17.00 ja torstaisin 12.15-14.00 vappuun asti. Mahdollisuus anonyymiin keskusteluun. Ilmoittautumista ei vaadita!

Tulevat teemat:

  • Ti 8.2. Opiskelutekniikat, vieraana Joensuun erilaiset oppijat JOSE
  • To 10.2. Vinkit ajankäyttöön
  • Ti 15.2. Ohjaajan vinkit opinnäytetyöhön, vieraana Markku Niemivirta
  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

Näihin harrastuksiin etsitään kavereita!

Harrastuskaveritoiminta on tarkoitettu kaikille Itä-Suomen yliopiston opiskelijoille, jotka haluavat saada uusia kavereita yhteisten harrastusten ja mielenkiintojen kautta. Täyttämällä Harrastuskaverihakemuksen etsimme sinulle sopivan kaverin! 🕵️‍♀️

👀 Harrastuksia on monenlaisia - voit etsiä kaveria vaikka kahvittelu-, leffa- tai juttuseuraksi. Tällä hetkellä etsitään harrastuskavereita mm. seuraaviin harrastuksiin.

  • Savityöt, roolipeli D&D, avantouinti, salsa, paritanssi

Olemme yhteydessä, kun sopiva kaveri löytyy. Luemme hakemuksia ja yhdistelemme niitä keskenään kerran viikossa, yleensä perjantaisin.

👉 Lue lisää toiminnasta ja täytä hakemus jo tänään!

  Lue lisää  
 

 
 
     
 

 
 

Maisteri-, seniori-, vertais- ja kv-tuutorien täydennyshaku 17.2.2022 saakka!

UEFin varsinainen tuutorihaku päättyi 6.2.2022 ja hakijoita oli lähes 500! Kiitämme kaikkia hakijoita!

Mahtavasta hakumäärästä huolimatta tarvetta on edelleen kv-tuutoreille sekä maisteri- ja seniorituutoreille. Näiden tuutoritehtävien osalta järjestetään täydennyshaku, joka on avoinna 17.2.2022 (klo 23.59) saakka. Sähköinen lomake täydennyshakuun on täällä

Lisäksi vertaistuutoreiden osalta lisähakuja tarvitaan seuraaviin oppiaineisiin:

  • Kuopiossa hoitotiede sekä sovellettu fysiikka.

Huomaathan, että oppiaineisiin, joissa on jo riittävästi vertaistuutorihakijoita, ei voida hyväksyä lisähakuja.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Tanssipariksi promootiotanssiaisiin Kuopion Musiikkikeskuksella 10.6.2022

Haluatko ansaita opintopisteitä tanssimalla vanhoja tansseja akateemisessa juhlassa? Kahdelle Kuopion tohtoripromootion 9.-11.6.2022 tanssiaisiin yksin osallistuvalle tohtorille tarvitaan tanssipariksi opiskelija-airut, joka osallistuu myös harjoituksiin helmi-toukokuussa noin kerran kuukaudessa sunnuntai-iltapäivisin. Lisäksi airuilla voi olla promootiossa muita tehtäviä niin, että 1-2 op kokonaistyömäärä täyttyy (27-54 tuntia).

Lue tarkemmin täältä ja ilmoittaudu mukaan 17.2.2022 mennessä.

 
 
     
 
 

 

Nyyti tiedottaa

Nyytin Chat
Stressaako hybridiopetus tai opiskelu naisena teknisellä alalla? Mietityttääkö opiskeluala tai kesätyön hakeminen. Näistä aiheista chattäillään helmikuun chateissä. Lue lisää

***

mielenTEKoja -chat - yksilöchat
mielenTEKoja–chat on yksilöchat, jossa voit saada vertaistukea. Vastaamassa ovat vertaispäivystäjät eli tehtävään koulutetut korkeakouluopiskelijat. Chat toimii drop in -periaatteella, on täysin ilmainen ja keskustelut tapahtuvat anonyymisti ja luottamuksellisesti. Chat on avoin kaikille korkeakouluopiskelijoille alasta riippumatta. Lue lisää

***

Webinaarit

  • 8.2. 2022: Itsekritiikki ja perfektionismi -webinaari Lue lisää
  • 26.4.2022: Jaxuhaleista konkretiaan Lue lisää

***

Kevään avoimet koulutukset hyvinvointitoimijoille

  • 23.2.2022: Työkaluja yhteisöllisyyden edistämiseen -verkkokoulutus Lue lisää
  • 30.3. ja 31.3.2022: Myötätuntomentori-koulutus Lue lisää
  • 21.4.2022: Opiskelu-uupumuksen ehkäisy ja jaksamisen tukeminen -verkkokoulutus Lue lisää
 
 
     
 
 

 

YTHS: TerveysStartin aikatauluissa on muutoksia

Ensimmäisen vuoden opiskelijoiden terveyskyselyn aikatauluun on tullut muutoksia.

Keväällä 2022 opintonsa aloittaneille opiskelijoille kutsu vastaamaan lähetetään aiemmasta tiedotuksestamme poiketen vasta huhtikuussa.

Vastausten perusteella osalle kyselyyn vastanneista tarjotaan vastaanottoaikaa. Tällä hetkellä tietoa vastaanottoajasta voidaan luvata neljän viikon kuluttua kyselyn täyttämisestä. Opiskelija, odota yhteydenottoamme kaikessa rauhassa!

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

 

Nyt saa nauttia musiikista livenä!

Tervetuloa turvallisesti torstaista 10.2. alkaen Kuopion kaupunginorkesterin konsertteihin Kuopion Musiikkikeskukseen! Musiikki antaa aivoille siivet – lataa konsertista lisäenergiaa opintoihin ja arkeen. Konserttipäivän etulippu vain 4€ seuraaviin kevään konsertteihin:

  • 10.2. Sibelius-syklin huipennus
  • 24.2. Simplicius Simplicissimus
  • 3.3. Slaavilaista hehkutusta
  • 17.3. Kierrellen kaarrelleen Savoon
  • 7.4. Huilun hengetär
  • 14.4. Valoisaa viulismia
  • 12.5. Carmina Burana

Em. konserttien lisäksi 18.2. ilmaiskonsertti Orkesterimusiikin hitit.

Lisätietoja: Etulippujen lunastus vain konserttipäivänä Kuopion Musiikkikeskuksen lipunmyynnistä (ma-pe klo 15-17 tai esityksen alkuun sekä viikonloppuisin esityspäivinä 1h ennen esitystä). Etuhinta voimassa, mikäli salissa on tilaa. Opiskelijakortti esitettävä / ikä todistettava lunastuksen yhteydessä.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

Ihmisen kuva -näyttelyn sunnuntaiopastukset alkavat 13.2. klo 14

Kuopion taidemuseon Ihmisen kuva -näyttely tuo esille harvoin nähtyjä teoksia yksityisten taidesäätiöiden kokoelmista. Ihmisen kuvaaminen on ajaton aihe kuvataiteessa. Näyttelyn teokset kertovat yhteiskunnan ja ajattelutapojen muuttumisesta sekä taiteemme kehityksestä.

Ihmisen kuva -näyttelyn opastuksia järjestetään näyttelyn päättymiseen su 8.5. saakka. Opiskelijahinta 6 €, museokortti käy maksuvälineeksi.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

Tervetuloa Itä-Suomen yliopiston Taekwon-Don peruskurssille!

Itä-Suomen yliopiston Taekwon-Do Kuopio järjestää keväällä ITF Taekwon-Don peruskurssin. Kurssi on tarkoitettu kaikille Itä-Suomen yliopiston sekä Savonia-AMK:n opiskelijoille ja henkilökunnalle. Aikaisempaa urheilu- tai kamppailulajitaustaa ei tarvita, vaan peruskurssi sopii niin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin liikkujille. Kurssi alkaa ti 15.2.2022 klo 17 ja huipentuu keväällä järjestettävään keltaisen vyön kokeeseen.

Taekwon-Do on korealainen kamppailu- ja itsepuolustuslaji, joka on tunnettu erityisesti korkeista ja näyttävistä potkutekniikoistaan. ITF-tyylisuunnan ottelussa myös lyöntitekniikoilla on suuri merkitys. Taekwon-Do ei kuitenkaan ole pelkästään ottelua, vaan lajin harjoitteisiin kuuluvat myös mm. rivitekniikka, liikesarjat, itsepuolustus ja murskaus. Laji onkin omiaan kehittämään niin voimaa, nopeutta ja kestävyyttä kuin myös notkeutta ja koordinaatiokykyä.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Tukihenkilö- ja Sporttikummivalmennus - hae mukaan 16.2. mennessä!

Haemme henkilöitä, joilla on aikaa ja halua olla konkreettisella, ihmisläheisellä tavalla lasten ja perheiden apuna. Oletko sinä sellainen? 

Tukihenkilö on tavallinen, täysi-ikäinen ihminen, joka auttaa ja tukee lapsiperhettä vapaaehtoistyönä. Tukihenkilötoiminta on matalan kynnyksen varhaista tukea. Tukihenkilön tarpeen taustalla on usein se, että lapsen ja perheen oma tukiverkosto on pieni.

Sporttikummitoiminta on tarkoitettu niille lapsille, joiden omilla vanhemmilla on rajalliset mahdollisuudet tukea lasta liikkumaan tai olla mukana lapsen harrastuksessa. Toiminnan tavoitteena on tukea lapsia ja nuoria, jotta he motivoituvat liikkumaan, harrastamaan ja saamaan sitä kautta pysyvyyttä, tavoitteita ja turvallisia aikuisia elämäänsä.

Valmennus järjestetään lauantaina 19.2. klo 9-16 Kuopion Perheentalolla (osoite Lapinlinnankatu 14, 70100 Kuopio). Haastattelemme sinut puhelimitse ennen valmennusta ja yksilöhaastattelussa valmennuksen jälkeen. Valmennus on maksuton ja sisältää lounaan ja kahvit. Ilmoittaudu 16.2. mennessä.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Avoin webinaarisarja:
Mistä puhumme, kun puhumme tieteestä?

Itä-Suomen yliopisto järjestää kaikille avoimen webinaarisarjan, jossa valotetaan tieteentekemistä monesta suunnasta. Tarkasteltavana aiheena on korona. Pengomme, miten sairautta, pandemiaa ja sen tuottamia
yhteiskunnallisia ilmiöitä tutkitaan ja miten tutkimuksesta viestitään.

Sarjan seuraava webinaari järjestetään torstaina 17. helmikuuta kello 15.00-15.45, aiheena Poikkeustilan herättämät tutkimusaiheet teologian ja psykologian aloilla.

Tilaisuus on kaikille avoin.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

Venäläisen kulttuurin viikot Kuopiossa 2022 1.2-28.4.

Venäläinen kulttuuri esittäytyy monipuolisessa kirjossaan jälleen Kuopiossa.

1.-24.2. Venäläisen nykykirjallisuuden näyttely
Pääkirjasto, 2. kerros (Maaherrankatu 12, Kuopio)

To 17.2. klo 17 Bloggari Minttu-Mari Kelin: Elämää Moskovassa 2022
Pääkirjasto, kokoussali (Maaherrankatu 12, Kuopio)

Elämästä Venäjällä ei juuri kerrota. Se on yksi iso mysteeri ja huhuja liikkuu suuntaan jos toiseen. Mitä se todellisuudessa on? Millaista on ulkomaalaisena naisena elää Moskovassa?

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Kuvakukon tulevaa ohjelmistoa

Tiistai 8.2.
klo 13: Hytti nro 6
klo 15.30: Ruusuntekijä
klo 17.30: Piemonten tryffelinmetsästäjät
klo 19.15: West Side Story

Keskiviikko 9.2.
klo 17.30: Hytti nro 6
klo 19.30: Annette

Torstai 10.2.
klo 17.30: Ruusuntekijä
klo 19.15: Piemonten tryffelinmetsästäjä

Opiskelijaliput 8,5 €. Sarjaliput (kuusi näytöstä) 42,5€. Lipunmyynti vain Kuvakukossa ennen näytöstä. Ei ennakkovarauksia.

 
 
     
 
 

Opiskelijoille vapaa pääsy ja ilmainen bussikyyditys Tahko Ski Lift Pitch -tapahtumaan ke 6.4.!

Ke-to 6.-7.4. järjestetään Tahkolla Kuopion alueen merkittävin kasvuyritystapahtuma Tahko Ski Lift Pitch! Tapahtumassa startup-yrittäjät kilpailevat liikeideoillaan hiihtohisseissä ja yrittävät vakuuttaa sijoittajat liikeideastaan. 

UEF on yksi tapahtuman pääkumppaneista, joten Tahkolle on opiskelijoille ilmainen sisäänpääsy sekä bussikuljetus keskiviikkona 6.4.! Tapahtumassa on myös Student Track -osio, jossa opiskelijat saavat esittää yritysideoitaan sekä kilpailla keskenään. Paras idea palkitaan.

UEF-opiskelijoiden ilmoittautuminen bussikyyditykseen sähköpostitse (Kerro viestissä osallistutko Kuopion vai Joensuun bussikyyditykseen): tomi.tuovinen@uef.fi

Tule Tahkolle ihmettelemään paikallista startup-pöhinää!

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

Asia Exchange invites you to their Spring Webinars 2022

We at Asia Exchange want to create life-changing experiences for students all over the world. Therefore, we will host our yearly Spring Webinars from the 24.2.2022 - 31.5.2022. In the interactive webinars we will discuss the most requested and relevant topics regarding our study abroad programs and destinations.

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

Hae mukaan Rotary-järjestön kansainväliseen maisteriohjelmaan

Kansainvälinen Rotaryjärjestö kustantaa vuosittain noin 100 opiskelijan koulutuksen maisteritutkintoon viidessä yliopistossa eri puolilla maailmaa. Koulutuksissa pääpaino on kansainvälisten konfliktien ennaltaehkäisyssä ja sovittelussa.

Näitä Rotary Peace Fellows -opiskelijoita on koulutettu tähän saakka n. 1400. Suomalaisia on koulutettu maisteriohjelmassa kuusi ja täydennyskoulutuksessa neljä henkilöä.

Hakuaika päättyy 15.5.2022.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 

 
 

Tapahtumakalenteri

Helmikuu
8.2.-20.2.
ISYYn vapputiimien haku
8.2. Tsemppihetki (järj. SILLAT-hanke) klo 15-17 Zoomissa
9.2. SILLAT-webinaari. Liikuntasuhteeni: Mikä minua estää liikkumasta? klo 15-16
10.2. Tsemppihetki (järj. SILLAT-hanke) klo 12-14 Zoomissa
14.2. Aarteenmetsästys (järj. SILLAT-hanke)
14.2. Ystävänpäiväluistelut klo 14-16 (järj. SILLAT-hanke)
14.2. Hellitä otetta - työkaluja perfektionisteille -ryhmä klo 15-17
15.2. Tsemppihetki (järj. SILLAT-hanke) klo 15-17 Zoomissa
15.2. Taekwon-Don peruskurssi klo 17
17.2. Tsemppihetki (järj. SILLAT-hanke) klo 12-14 Zoomissa
17.2. Avoin webinaarisarja: Poikkeustilan herättämät tutkimusaiheet teologian ja psykologian aloilla klo 15-15.45
23.2. ISYYn työelämäteemapäivä klo 10.15-16

Huhtikuu
6.4. Tahko Ski Lift Pitch

 
 
     
 
 

Tietoa Wiikko-Ärsykkeestä

Kuopion kampuksen Wiikko-Ärsyke on Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) uutiskirje. Saat sen sähköpostiisi, koska olet Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan jäsen ja opiskelet Kuopion kampuksella tai olet liittynyt uutiskirjeen jakelulistalle itse.

Wiikko-Ärsykkeestä saat ajankohtaista tietoa ylioppilaskunnan, yliopiston ja muiden tärkeiden opiskelijan elämään liittyvien toimijoiden, kuten YTHS:n ja Kelan, asioista. Lisäksi löydät uutiskirjeestä tietoa mm. ainejärjestöjen, kerhojen ja kampuskaupunkien tapahtumista. Wiikko-Ärsyke ilmestyy lukuvuosien aikana lomia ja joitakin poikkeuksia lukuunottamatta aina tiistaisin.

Mikäli et halua uutiskirjettä enää sähköpostiisi, voit poistua sen postituslistalta uutiskirjeen alalaidasta löytyvän linkin ("Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä") kautta avautuvalla lomakkeella. Löydät lisätietoa ISYYn uutiskirjeistä ja tietosuojasta verkkosivuiltamme.

 
 
     
 
 

Tiedotettavaa?

Jos sinulla on tiedotettavaa Wiikko-Ärsykkeen kautta, laita materiaali sähköpostilla viikkoa ennen Ärsykkeen ilmestymistä (edellisen viikon tiistai) osoitteeseen uutiskirje@isyy.fi.

Huomaathan, että uutiskirjeeseen tuleva teksti ei voi olla pitkä, optimaalinen pituus välilyöntien kanssa on noin 500 merkkiä. Sopiva kuvakoko on 270 x 270 px.

 
 
     
 
 
 

   

Yliopistokatu 7, PL 111, 80100 Joensuu 
 Yliopistonranta 3, PL 1627, 70211 Kuopio

 

Tilaa uutiskirje tästä.

Osoitelähde: Itä-Suomen yliopiston opiskelijatietojärjestelmä

 

ISYYn tietosuoja

   
   
 
 
 
  Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä.  
 
  Powered by Postiviidakko