Ajankohtaista

08.11.2022

Vastaa ISYYn jäsenkyselyyn ja osallistu arvontaan!

Minkälaista palvelua olet saanut ylioppilaskunnalta? Tiedätkö mitä jäsenmaksullasi saat? Ovatko ISYYn vaikuttamismahdollisuudet sinulle tuttuja? Miten ISYY voisi parantaa tapahtumatarjontaa tai toimistopalveluita? Kerro meille! 

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) on käynnistänyt jäsenkyselyn, jonka avulla kartoitetaan ylioppilaskuntamme tunnettuutta, palveluiden laatua sekä kehitysideoita toimintaamme. Kyselyyn voi vastata 4.12.2022 asti ja kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan Joensuussa lippuja Lunta Ilosaaressa 2023 -konserttiin ja Kuopiossa sarjalippupaketteja Finnkinoon. Kummaltakin kampukselta arvotaan kaksi voittajaa. 

Kyselyyn vastaaminen vie noin 10 minuuttia ja se suoritetaan anonyymisti. Arvontaan tarvittavat yhteystiedot kerätään erillisellä lomakkeella. Huomaathan että suomenkielinen- ja englanninkielinen kysely ovat erillisiä lomakkeita, sillä kysymykset eroavat hieman toisistaan. Englanninkielisen lomakkeen löytää klikkaamalla tämän sivun englanniksi.

Aikaisempina vuosina olemme keränneet palautetta esimerkiksi ISYYn viestinnästä omalla viestintäkyselyllään, mutta tänä vuonna jäsenkyselyn tarkoituksena on toteuttaa yksi kattavampi kysely, joka kattaa ISYYn toiminnan sektorit laajemmin. 

Jäsenkyselylomake

Forms.google.fi, avautuu uuteen välilehteen: ISYYn jäsenkysely 2022

Lisätietoja

Ada Hyytiäinen, Viestintäsuunnittelija, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, tiedotus(at)isyy.fi, p. 044 576 8426