Ajankohtaista

15.05.2023

Vastaa kyselyyn ISYYn hyvinvointi- ja yhteisöllisyystyön jatkosta ja voit voittaa 50 €:n S-ryhmän lahjakortin!

UEF:n ja ISYYn SILLAT-hanke on tulossa päätökseen joulukuussa 2023. Hankkeen tavoitteena on ollut edistää opiskelijoiden hyvinvointia sekä yhteisöllisyyttä Itä-Suomen yliopistossa. Hankkeen alussa vuonna 2021 kartoitettiin opiskelijoiden tarpeita, ja toiminnot suunniteltiin näiden tarpeiden mukaan.

Hankkeen aikana ISYY on tarjonnut:

  • vapaa-ajan tapahtumia ja aktiviteetteja, jotka ovat olleet maksuttomia, alkoholittomia ja poikkitieteellisiä (aamupalat, leffaillat, kaverikahvilat, päiväretket, liikuntatapahtumat, ruokakurssit, yhteistyöt ISYYn kerhojen kanssa jne.)
  • harrastuskaveritoimintaa uusien kavereiden löytämiseksi
  • vertaistukea, yhdessä opiskelua ja rutiinia (opintopiirit, tsemppihetket ja tomaattitiistait)
  • tietoa hyvinvoinnin ja mielenterveyden ylläpidosta ja edistämisestä (teemaviikot ja -päivät, blogi, webinaarit, koulutukset, kampanjat sekä podcast-sarja Straight Outta Itä-Suomi)

Kyselylomakkeella haluamme kartoittaa, minkälaisia toiveita ja tarpeita opiskelijoilla on ISYYn tekemälle hyvinvointi- ja yhteisöllisyystyölle jatkossa. Kysely on avoin kaikille opiskelijoille, olit sitten osallistunut ISYYn SILLAT-hankkeen toimintoihin tai et. Jokainen vastaus on arvokasta dataa siihen, miten lähdemme ISYYssä edistämään hyvinvointi- ja yhteisöllisyystyön jatkoa.

Kyselylomake on auki 16.-30.5.2023 välisen ajan. Vastaaminen kyselyyn kestää noin 5-10 minuuttia, muista lopuksi lähettää vastauksesi. Kyselyyn vastaaminen on anonyymia, mutta jos haluat osallistua S-ryhmän 50 €:n lahjakortin arvontaan, jätä yhteystietosi lomakkeen lopuksi. Yhteystietojasi ei yhdistetä lomakkeen vastauksiin. Lahjakortteja arvotaan yhteensä kuusi (6) kappaletta ja arpaonnea suosineisiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä.

Linkki kyselyyn

Docs.google.com/forms, avautuu uuteen välilehteen: Kysely ISYYn hyvinvointi- ja yhteisöllisyys työn jatkosta / Questionnaire for continuation of ISYY's wellbeing and communality work

Lisätietoa:

Riina Pääkkönen, SILLAT-hankekoordinaattori, riina.paakkonen(at)isyy.fi, p. 044 491 6529