Ajankohtaista

31.03.2021

Vietä opiskeluaikasi paras vuosi – hae ylioppilaskunnan hallitukseen - täydennyshaku 6.4.2021 asti!

Oletko valmis viettämään opiskeluaikasi parhaimman ja antoisimman vuoden? Haluatko kartuttaa työelämävalmiuksia, joita ei opi luennoilla istumalla? Tai päästä kehittämään itseäsi ainutlaatuisella tavalla työnantajan roolissa? Kokemaan yhdessä tekemisen meininkiä ja edistämään opiskelijoiden hyvinvointia myös valtakunnallisesti? 

Jos vastasit yhteenkin kysymykseen kyllä, hae mukaan ylioppilaskunnan hallitukseen vuodelle 2021. Aikaisempaa kokemusta luottamustoimista ei vaadita, motivaatio ratkaisee!

Hallitukseen haetaan henkilöä, joka on kiinnostunut opiskelijahyvinvoinnista sekä ympäristö- ja kehitysyhteistyösektorin toiminnasta.

ISYYn hallitukseen hakeminen 

Hallituspaikoista kiinnostuneet voivat lähettää yhteystietonsa ja vapaamuotoisen hakemuksen ylioppilaskunnan hallituksen puheenjohtaja Vesa Janhuselle 6.4.2021 mennessä.

Vapaamuotoisessa hakemuksessa voit kertoa lyhyesti itsestäsi ja siitä, miksi haet hallitukseen. Halutessasi voit liittää mukaan myös ansioluettelosi. Lähetä hakemus sähköpostitse osoitteeseen puheenjohtaja@isyy.fi.

Hallituksen täydentämisestä päätetään 8.4.2021 edustajiston kokouksessa.

Mikä hallitus?

Ylioppilaskunnan hallitukseen kuuluu puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja 4–8 hallituksen jäsentä. Hallitus on edustajiston valitsema ylioppilaskunnan toimeenpaneva elin. Hallitus kokoustaa nelisenkymmentä kertaa vuoden aikana ja osallistuu aktiivisesti erilaisiin työryhmätyöskentelyihin.

Hallituksen jäsenillä on kullakin yksi tai useampi sektori, jonka toiminnasta he vastaavat. Ylioppilaskunnan toimintasektoreita ovat esimerkiksi koulutuspolitiikka, viestintä, kansainväliset asiat sekä sosiaalipolitiikka.

Hallituksessa pääset vaikuttamaan siihen, mitä ylioppilaskunnassa tehdään ja mihin suuntaan ylioppilaskuntaa viedään. Sen lisäksi pääset vaikuttamaan asioihin hyvin läheisesti yliopiston suuntaan. Vuoden aikana verkostoidut myös kansallisesti muiden ylioppilaskuntatoimijoiden kanssa ympäri Suomea. Hallituksen jäsenten odotetaan sitoutuvan aktiivisesti hallitustyöskentelyyn. Jäsenille maksetaan toiminnasta pientä palkkiota.

Lisätietoja:

Vesa Janhunen, ylioppilaskunnan hallituksen puheenjohtaja, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, p. 044 576 8404, puheenjohtaja(at)isyy.fi