Ajankohtaista

ISYYn uutiskirje: Wiikko-Ärsyke Kuopio viikko 17/2022

ti huhtik. 26 14:26:56 2022

Tästä uutiskirjeestä löydät viime hetken muistutukset vuoden 2022 opiskelijavappuun liittyen. Lisäksi kerromme avoinna olevista ISYYn rekryistä ja tietysti ajankohtaisista tapahtumista.
 
 

 

Wiikko-Ärsyke Kuopio 17/2022

Vko 17 / 25.4.-1.5.2022
Luetko viestin mieluummin selaimella,
klikkaa tästä.

 
 

 
 

Hyvää vappua! 🎉 

Tästä uutiskirjeestä löydät viime hetken muistutukset vuoden 2022 opiskelijavappuun liittyen. Lisäksi kerromme avoinna olevista ISYYn rekryistä ja tietysti ajankohtaisista tapahtumista.

Viikon teemat ovat:

  • ISYYn ajankohtaiset
  • Edunvalvonta
  • SYKETTÄ
  • SILLAT-hankkeen ajankohtaiset
  • Pinnalla nyt
  • Tulevia tapahtumia
  • Työelämä ja harjoittelu
  • Tapahtumakalenteri

Tervetuloa lukemaan!

 

 
 
     
 

 

 
 

Kuopion opiskelijavappua päästään viettämään jälleen livenä!

Vappu, tuo monen opiskelijan vuoden kohokohta, on jälleen täällä ja parin pitkän vuoden jälkeen LIVENÄ! Kuopion vappuun kuuluvat olennaisesti sekä ISYYn järjestämät, että ainejärjestöjen ja kerhojen omat tapahtumat.

Vappu alkaa perinteisesti jo hyvissä ajoin huhtikuussa ja huipentuu vappuaattoon ja sen perinteisiin. Näihin kuuluvat ylioppilaskunnan osalta mm. Hampaan pesu Lukemalla sekä vappuaaton allastapahtuma torilla, jossa pestään ja lakitetaan Velj’mies -patsas sekä uitetaan proffa.

Vedä haalarit niskaasi, serpentiiniä kaulaasi ja ylioppilashattu päähäsi, ja heittäydy vappufiiliksen vietäväksi!

Alta löydät listattuna Kuopion kampuksen vapputapahtumat. Tapahtumia päivitetään sitä mukaa, kuin niitä julkaistaan.

Vappuisaa mieltä kaikille!

Vapun ohjelma ja tapahtumat:

  • 27.4 KIVES x ISYY torisitsit 
  • 29.4 Savo-Karjala excursio jatkot Bar Nousu & Bar Lasku
  • 30.4. Vappuaaton ohjelma 
  • klo 13.00 Hampaan pesu Lukemalla 
  • klo 17.30-18.30 Allastapahtuma torilla (järj. ISYY)
  • klo 23.00- ISYYn vapun viralliset jatkot Circuksessa!! (klo 23.00-24:00 happy hour, jonka jälkeen etuja opiskelijakorttia näyttämällä)

Kuopion opiskelijavappu 2022 -Facebook-tapahtuma

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Savo-Karjala excursio 29.4.2022 Kuopio

Savo-Karjala excursio on yksi ISYYn tunnetuimmista ja suosituimmista vappuperinteistä, joista ensimmäinen on järjestetty jo vuonna 1990. Vuonna 2019 se järjestettiin 30. kerran ja kahden virtuaalivuoden jälkeen tapahtuma päästään järjestämään perinteiseen malliin 29.4., jopa seitsemän bussin voimin!

Savo-Karjala excursiolla kierrämme ennalta määrättyä, mutta lähtöhetkeen saakka salaista reittiä ympäri Savo-Karjalaa ja sen anniskeluravintoloita. Matkan kokonaiskesto on noin 9 tuntia, jonka jälkeen juhlimme virallisia jatkoja. Pysähdykset reitin varrella ovat kestoltaan noin 30-40min ja lisäksi reitin keskivaiheella on myös pidempi ruokatauko, jossa tarjolla myös kasvisruokaa. Savo-Karjala excursio matka huipentuu virallisille jatkoille Bar Nousuun, jossa on opiskelijahintaiset juomat ja jonon ohitus kello 00:00 saakka haalarimerkillä! Tapahtumasta saa haalarimerkin.

Liput myynnissä 12.4. alkaen ISYYn toimistolla hintaan 17 € (sis. haalarimerkki). Yksi henkilö voi ilmoittaa itsensä lisäksi yhden henkilön (eli yht. kaksi henkilöä) ja näiden henkilöiden nimet täytyy olla ilmoittautuessa tiedossa.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

ISYY hakee opiskelijavaraedustaja filosofisen tiedekunnan tiedekuntaneuvostoon

ISYY hakee yhtä opiskelijavaraedustajaa filosofisen tiedekunnan tiedekuntaneuvostoon vuoden 2023 loppuun kestävälle toimikaudelle.

Tiedekuntaneuvoston opiskelijavaraedustajaksi on hakukelpoinen henkilö, jolla on oikeus suorittaa Itä-Suomen yliopistossa alempi tai ylempi korkeakoulututkinto tai lisensiaatin tai tohtorin tieteellinen jatkotutkinto. 

Opiskelijaedustajalta toivotaan reipasta otetta tarttua asioihin, opiskelijanäkökulman esiin tuomista opiskelijoita koskevassa päätöksenteossa sekä syvällistä perehtymistä käsiteltäviin asioihin.

Perustellut hakemukset mahdollisine ansioluetteloineen tulee lähettää ylioppilaskunnan koulutus- ja sosiaalipolitiikan asiantuntija Mikko Aaltoselle osoitteeseen koso@isyy.fi torstaihin 5.5.2022 klo 12.00 mennessä.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

ISYY hakee viestintäsuunnittelijaa (toimipaikka Joensuu tai Kuopio)

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) hakee viestintäsuunnittelijaa 1.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Toimipaikkana on ISYYn Joensuun tai Kuopion kampustoimisto.

Hakijalta edellytetään tehtävään soveltuvaa koulutusta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, organisointitaitoja, yhteistyökykyä, oma-aloitteista asennetta, palveluhenkisyyttä ja vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Tehtävä on työajaltaan joustava kokoaikainen toimi (37,5 h/vko). Palkka maksetaan ISYYn palkkataulukon mukaisesti, lähtöpalkka ilman lisiä on n. 2060 e/kk. Toimessa on neljän (4) kuukauden koeaika. Hakuaika tehtävään päättyy 3.5.2022 kello 12.00. Vapaamuotoiset työhakemukset toimitetaan pdf-tiedostoina sähköpostitse osoitteeseen: paasihteeri@isyy.fi Sähköpostiin otsikko ”Viestintäsuunnittelija”.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Henkilöstömuutoksia ISYYssä

ISYYn viestintäsuunnittelijana toiminut Heljä Koistinen on siirtynyt uusiin tehtäviin ja viestintäsuunnittelijan tehtäviä on siirtynyt hoitamaan järjestöasiantuntijan sijaisena tutuksi tullut Ada Hyytiäinen. Haku viestintäsuunnittelijan tehtävään on auki ja hakuaika päättyy 3.5.2022 kello 12:00.

Järjestöasiantuntijan sijaisena on aloittanut Oskari Jalkanen ja hänen sijaisuus ISYYllä jatkuu 16.6.2022 saakka. Tervetuloa taloon! Oskariin voi törmätä Kuopion toimistolla asiakaspalvelussa ja häneen voi olla yhteydessä toimistoasioiden lisäksi myös mm. järjestö- ja kerhoasioissa.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Atte Surakka ISYYn viestintäharjoittelijaksi

Morjesta! Olen Atte Surakka, opiskelen mediakulttuuria ja viestintää ensimmäistä maisterivuotta Itä-Suomen yliopistossa Joensuun kampuksella, ja toimin nyt huhtikuun alusta viestintäharjoittelijana ISYYllä kesäkuun alkuun saakka.

Aiemmin olen toiminut mm. vaalilautakunnissa niin eduskunta- kuin europarlamenttivaaleissa, ja tämän lisäksi olen pariin otteeseen toiminut kv-tuutorina. Koen tehokkaan viestinnän ISYYn ja opiskelijoiden välillä äärimmäisen tärkeäksi niin uusille, kuin jo harjaantuneillekin opiskelijoille, ja tulin mukaan kehittämään ISYYn viestintää entisestään opiskelijoiden etua ajatellen.

Aten harjoittelun aikana tehtävinä ovat ISYYn kuvapankin rakentaminen ja siihen ohjeistuksen luominen, visuaalisen viestinnän kehittäminen ja ISYYn päivittäiseen viestintään osallistuminen.

 
 
     
 
 

Suunnittele ISYYn lukuvuosikalenterille uniikki kansi!

Luonnistuuko sinulta graafinen suunnittelu, piirtäminen tai valokuvaus? Sykkiikö rinnassasi luova sydän? ISYY kutsuu kaikki opiskelijat seuraavan lukuvuosikalenterin kannen (2022-2023) suunnittelukilpailuun. Voittajaksi valittu design julkaistaan kalenterin kantena ja palkitaan 100€ lahjakortilla S-ryhmään. 

Kilpailu on auki nyt ja päättyy 15.5.2022.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 

 
 

ISYYn toinen työelämäpäivä järjestetään 10.5.!

Tervetuloa osallistumaan ISYYn toiseen työelämäpäivään 10.5. klo 9:15 alkaen! Päivän ensimmäinen luento on yleisestä työttömyyskassasta ja toinen luento LikedIn-verkostoitumisesta. Luennot striimataan ISYYn YouTube-kanavalle. Luentojen välissä sinulla on mahdollisuus käydä valokuvauttamassa itsensä ilmaiseksi ISYYn CV-valokuvauspisteellä kampuksilla! Voit lukea ohjelmasta tarkemmin alla olevan linkin kautta! 

Ohjelma:

  • 9:15-11:00 Työttömyyskassa-luento - YTK (suomeksi)
  • 11:00-13:00 CV-valokuvaus
    • Joensuu: Carelia-rakennuksen aula
    • Kuopio: ISYYn toimisto (Lukema, Studentia-rakennus, C-ovi)
  • 13:30-14:30 LinkedIn-luento - Suvi Pesonen, Pohjois-Savon ELY-keskus (englanniksi)
  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

Mielenilmaus YTHS:n resurssien puolesta ympäri Suomen

Opiskelijat osoittivat mieltään YTHS:n resurssien puolesta opiskelijoiden mielenterveyspäivänä 13.4. MIelenilmauksia järjestettiin Jyväskylässä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa ja Lappeenrannassa. Mielenilmauksella opiskelijat halusivat osoittaa YTHS:n resurssien riittämättömyyden erityisesti mielenterveysasioiden hoidossa. MIelenilmausta ei ole suunnattu YTHS:ää vastaan vaan sille vaaditaan suurempaa määrärahaa valtion budjetista vastaamaan lisääntyneeseen kysyntään.

YLE:n uutinen aiheesta

 
 
     
 
 

SYL jakoi hallituksen kehysbudjettiriihestä risuja ja ruusuja

Suomen ylioppilaskuntien liitto kiittää hallitusta kehysriihestä suunniteltujen TKI-rahoituksen leikkausten perumisesta ja 50 miljoonan lisärahasta. Samalla järjestö on pettynyt siihen ettei mielenterveyteen osoitettu sen vaatimia resursseja. SYL on vaatinut terapiatakuuta ja lisäpanostuksia opiskelijoiden mielenterveyteen toistuvasti. Nämä tavoitteet jäivät kehysbudjettiriihessä saavuttamatta.

SYL:n kannanotto

 

Tiede -ja kulttuuriministeri vaihtuu

Keskusta vaihtaa ministereitä. Jari Lepän jäätyä pois valtioneuvoston työskentelystä siirtyy tiede- ja kulttuuriministeri Antti Kurvinen hänen tilalleen. Uudeksi tiede- ja kulttuuriministeriksi nousee 34 - vuotias Petri Honkonen. Honkonen on kotoisin Saarijärveltä ja valittu eduskuntaan Keski-Suomen vaalipiiristä. Tiede- ja kulttuuriministerille kuuluvat korkeakoulupolitiikan lisäksi kulttuuriasiat sekä huippu-urheilun tukeminen sekä kirkolliset asiat ja hän toimii esittelijänä näissä asioissa valtioneuvoston kokouksissa. 

Opetus-ja kulttuuriministeriön hallinnon alalla on kaksi ministeriä. Opetusministeri Li Anderssonille kuuluvat esi- perus- ja toisen asteen opetus. 

YLE:n uutinen aiheesta

 
 
     
 

 
 

SYKETTÄ Kuopio tiedottaa

Kevään viimeinen viikko liikuntakalenterin ryhmäliikuntatunteja on käynnissä
ilmoittaudu mukaan tunneille liikuntakalenterin kautta 

SYKETTÄ Kuopion juoksukoulu starttaa 27.4. 👟
🏃 Juoksukoulusta vauhtia kesän lenkeille!
Varaa paikkasi SYKETTÄ-liikuntakalenterin kautta

Toukokuun alussa ryhmäliikuntatunnit
-  ke 4.5. Twerk klo 16.00
-  ma 9.5. Iltarentoutus klo 19.00

Oletko valmiina haasteeseen? 🔥
🚴 SYKETTÄ-kevätkauden lopuksi poljetaan suorastaan eeppinen 2,5 tunnin spinning-maraton, joka kuljettaa sinut läpi vuosikymmenten ja musiikkityylien!
🚴 Tule rohkeasti mukaan - sisäpyöräilyssä voit aina valita itse vastuksen ja haastavuustason!
HINTA:
➡️ 5 € voimassaolevalla SYKETTÄ-tarralla
➡️ 10 € korkeakouluyhteisön jäsenille, joilla ei ole SYKETTÄ-tarraa
Lue lisätiedot ja ilmoittaudu mukaan SYKETTÄ-liikuntakalenterin kautta

Hei pyöräilijä, lähde mukaan Kilometrikisaan! 👋
🚴 Luvassa on jälleen 145 päivää pyöräilyn iloa ja riemua!
1.5.-22.9.2022 poljetaan leikkimielinen kilometrikisa, johon ovat tervetulleita polkemaan niin työyhteisöt, kaveriporukat kuin kuntien avoimet joukkueet. Kisassa joukkueet mittelöivät siitä kuka polkee eniten kilometrejä ja/tai minuutteja.
SYKETTÄ- Kuopio, Iisalmi ja Varkaus joukkueeseen voivat liittyä Itä-Suomen yliopiston ja Savonia-ammattikorkeakoulun henkilöstö sekä opiskelijat.
Lukaise ohjeet ja ilmoittaudu mukaan SYKETTÄ-verkkosivuilla

 
 
     
 

 
 

 

Kevään 2022 viimeiset Puhtia opintoihin! -tsemppihetket

Tsemppihetket, tutummin Tsemppikset, järjestetään Zoomissa tiistaisin 15.15- 17.00 ja torstaisin 12.15-14.00. Ensimmäinen 45 min on teemaan liittyvä alustus, jonka jälkeen opiskellaan ja edistetään omia opintoja 1h ajan Pomodoro-tekniikalla. Tsemppihetket auttavat sinua selkeyttämään tavoitteitasi, rytmittämään työskentelyäsi, vähentämään viivyttelyä ja vahvistamaan opiskelumotivaatiota yhdessä muiden opiskelijoiden kanssa!

Viimeisten kertojen teemat:

  • Ti 26.4. Opiskelijoiden toimeentulo, vieraana Ohjaamon TE-asiantuntijat Anri Nevalainen ja Heidi Kauppinen
  • To 28.4. Ylläriteema

Voit tulla vaikka et olisi aiemmin käynyt. Ilmoittautumista ei vaadita. Mahdollisuus anonyymiin keskusteluun, mutta voit tulla myös vain kuuntelemaan.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Näihin harrastuksiin etsitään nyt kaveria!

Harrastuskaveritoiminta on tarkoitettu kaikille Itä-Suomen yliopiston opiskelijoille, jotka haluavat saada uusia kavereita yhteisten harrastusten ja mielenkiintojen kautta. Täyttämällä Harrastuskaverihakemuksen etsimme sinulle sopivan kaverin! 🕵️‍♀️
 
👀 Harrastuksia on monenlaisia - voit etsiä kaveria vaikka kahvittelu-, leffa- tai juttuseuraksi. Tällä hetkellä etsitään harrastuskavereita mm. seuraaviin harrastuksiin:

  • Italian kielen opiskelu (myös etänä)
  • Lautapelit
  • Savityöt
  • Pakohuonepelit

Olemme yhteydessä, kun sopiva kaveri löytyy. Luemme hakemuksia ja yhdistelemme niitä keskenään kerran viikossa, yleensä perjantaisin.
 
👉 Lue lisää toiminnasta ja täytä hakemus jo tänään

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Ootko vielä kuunnellut ISYYn podcastia?

ISYYn uudessa podcastissa nimeltään "Straight Outta Itä-Suomi - Opiskelijaelämää Savo-Karjalassa" SILLAT-hankekoordinaattori Riina keskustelee yhdessä vaihtuvien puhujien kanssa opiskelijoita ja opiskelua koskevista asioista, etenkin hyvinvoinnin ja mielenterveyden näkökulmasta. Vierailijat ovat eri asiantuntijoita, ISYYn toimijoita sekä opiskelijoita.

Sarjassa on julkaistu jaksoja liittyen mm. virkamiesruotsin selättämiseen, överisuorittamisesta sekä hyvän ohjaussuhteen merkityksestä opinnäytetyön työstössä. Uudet jaksot julkaistaan Spotifyssa ja Soundcloudissa. Ota podcast seurantaan, niin saat aina tiedon uuden jakson julkaisusta.

Mukavia kuunteluhetkiä!

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

Tutkimus: Yliopisto-opiskelijoiden reaktiot Ukrainan sotaan

Itä-Suomen yliopistossa toteutetaan ”Yliopisto-opiskelijoiden reaktiot Ukrainan sotaan” -tutkimus. Yliopisto lähestyy opiskelijoita tiedekuntien kautta tutkimuskyselyllä, joka käsittelee reaktioita Ukrainan sotaan. Vastuututkijana toimii Filosofisen tiedekunnan tutkimuksesta vastaava varadekaani, terveyspsykologian professori Taina Hintsa. 

Tutkimuksen tavoitteena on edistää sekä psykologisen tiedon karttumista että opiskelijoiden hyvinvointiin liittyvien tukitoimien kehittämistä. Tutkimukseen osallistuminen voi auttaa myös pohtimaan ja kartoittamaan omaan hyvinvointiin liittyviä asioita. Tutkimuksesta on mahdollista saada myös kansainvälistä vertailutietoa. Siksi toivomme erittäin aktiivista osallistumista tähän tutkimukseen.

Opiskelijat saavat kutsun kyselyyn vastaamiseen tiedekuntakohtaisesti Yammerin tai sähköpostijakelun kautta. Kyselyyn vastataan nimettömänä eikä yhteystietoja kerätä. Kyselyyn vastaaminen vie aikaa noin 15 minuuttia. Tervetuloa mukaan vaikuttamaan ja edistämään yliopisto-opiskelijoiden hyvinvointia!

Huom! Vastaathan kyselyyn vain kerran.

Linkki kyselyyn

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

 

Taidevarttivieraana taidehistorioitsija Hanna-Reetta Schreck

Taidehistorioitsija Hanna-Reetta Schreck saapuu Kuopion taidemuseon taidevarttivieraaksi keskiviikkona 27.4. klo 13. Ellen Thesleffin (1869-1954) elämästä ja taiteesta väitöskirjatutkimusta tekevä Schreck esittelee taidevartilla Thesleffin maalauksen Ihmisiä luonnossa, joka on valmistunut vuonna 1911. Vartilla selviää muun muassa, millainen suhde taiteilijalla oli Kuopioon ja miten hänestä kasvoi taiteemme edelläkävijä ja kosmopoliitti.

Teos on esillä Ihmisen kuva -näyttelyssä Kuopion taidemuseossa 8.5. saakka. Maalaus kuuluu Nordean taidesäätiön kokoelmaan.

Vartille voi osallistua taidemuseon pääsymaksun hinnalla 10/6 €, alle 18-vuotiaat maksutta ja museokortti käy myös maksuvälineeksi.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

English Havuja#!@%&! Bootcamp coming in May!

Havuja#!@%&! Bootcamp is the 1st stage of the Havuja business accelerator programme by Business Center North Savo. 

For the first time 1,5 years Havuja Bootcamp will be actualized in English! Therefore, we welcome all exchange and international degree students in our schools to participate. Finnish students are naturally welcome as well.

Bootcamp is meant for anyone who has an initial business idea and would like to work on it. Participants get to develop their business idea in four intensive 2,5h workshops with the help of experts from Business Center North Savo. You don’t have to have a clear business idea ready. In the final session all teams get to present their business idea to the Bootcamp jury.

 

 
 
 

You can participate by yourself or as a team. You get two (2) credits from participating to your elective studies.

Dates:
Tues 03.05. Havuja Bootcamp session 1: Idea crystallization. 4:00 - 6:30 pm 
Thur 05.05. Havuja Bootcamp session 2: Market research. 4:00 - 6:30 pm
Tues 10.05. Havuja Bootcamp session 3: Project planning. 4:00 - 6:30 pm
Thur 12.05. Havuja Bootcamp session 4: Pitching training. 4:00 - 6:30 pm
Thur 19.05. Havuja Bootcamp session 5: Pitching day. 4:00 - 6:30 pm

All sessions will be held via Zoom. Optional hybrid execution is considered.

What: Havuja#!@%&! Bootcamp, the 1st stage of Havuja business accelerator program by Business Center North Savo.
When: In May 2022. 
For whom: For anyone who has a business idea they would like to work on. 
Why: Interesting elective course to work on a business idea + you get 2 credits for your studies.
 
Interested or got questions? Enrol now by sending an email:
tomi.tuovinen@uef.fi
p. +358505715046

PS. Maximum number of participants is limited to around 15 teams, so be fast!

 
 
     
 
 

Asia Exchange - Webinars spring 2022

Asia Exchange's Spring Webinars are not over yet and some of the most interesting topics are still to come! We are hosting the next webinar "Study in Bali: Why and how?" on Tuesday 26 April, 2022 at 16:00 CET and would like to invite all students of your institution.

When?

  • 26 April 2022 at 16:00
     

1 hour Agenda:

  • Why study in Bali?
  • Pandemic situation in Bali and outlook on Autumn 2022
  • Presenting our partner universities
  • Student experiences from Bali
  • Q&A for AE and panelist(s)

Register

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

Apurahaa tarjolla perustutkinto-opiskelijoille, hae 29.4. mennessä!

Ida Kokkosen ja Walter William Hill’in rahaston apuraha lukuvuodelle 2022-2023 on haettavissa Itä-Suomen yliopiston vähävaraisille, perustutkintoa suorittaville opiskelijoille. Apurahakuulutus kokonaisuudessaan löytyy Kamusta. Hakukuulutuksessa on kerrottu tarkemmat kriteerit, joiden perusteella apuraha voidaan myöntää sekä linkki hakulomakkeelle. Hakuaikaa on 28.3.-29.4.2022.”

 
 
     
 

 
 

Tapahtumakalenteri

Huhtikuu
27.4
. KIVES x ISYY torisitsit
29.4. Savo-Karjala excursio
30.4. Vappuaaton ohjelma:
klo 13.00 Hampaan pesu Lukemalla
klo 17.30-18.30 Allastapahtuma torilla (järj. ISYY)
klo 23.00- ISYYn vapun viralliset jatkot Circuksessa
10.5. ISYYn työelämäpäivä

 
 
     
 
 

Tietoa Wiikko-Ärsykkeestä

Kuopion kampuksen Wiikko-Ärsyke on Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) uutiskirje. Saat sen sähköpostiisi, koska olet Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan jäsen ja opiskelet Kuopion kampuksella tai olet liittynyt uutiskirjeen jakelulistalle itse.

Wiikko-Ärsykkeestä saat ajankohtaista tietoa ylioppilaskunnan, yliopiston ja muiden tärkeiden opiskelijan elämään liittyvien toimijoiden, kuten YTHS:n ja Kelan, asioista. Lisäksi löydät uutiskirjeestä tietoa mm. ainejärjestöjen, kerhojen ja kampuskaupunkien tapahtumista. Wiikko-Ärsyke ilmestyy lukuvuosien aikana lomia ja joitakin poikkeuksia lukuunottamatta aina tiistaisin.

Mikäli et halua uutiskirjettä enää sähköpostiisi, voit poistua sen postituslistalta uutiskirjeen alalaidasta löytyvän linkin ("Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä") kautta avautuvalla lomakkeella. Löydät lisätietoa ISYYn uutiskirjeistä ja tietosuojasta verkkosivuiltamme.

 
 
     
 
 

Tiedotettavaa?

Jos sinulla on tiedotettavaa Wiikko-Ärsykkeen kautta, laita materiaali sähköpostilla viikkoa ennen Ärsykkeen ilmestymistä (edellisen viikon tiistai) osoitteeseen uutiskirje@isyy.fi.

Huomaathan, että uutiskirjeeseen tuleva teksti ei voi olla pitkä, optimaalinen pituus välilyöntien kanssa on noin 500 merkkiä. Sopiva kuvakoko on 270 x 270 px.

 
 
     
 
 
 

   

Yliopistokatu 7, PL 111, 80100 Joensuu 
 Yliopistonranta 3, PL 1627, 70211 Kuopio

 

Tilaa uutiskirje tästä.

Osoitelähde: Itä-Suomen yliopiston opiskelijatietojärjestelmä

 

ISYYn tietosuoja

   
   
 
 
 
  Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä.  
 
  Powered by Postiviidakko