What ISYY

Viestintäkanavat

Älä jää paitsi mistään tärkeästä, seuraa ISYYn viestintäkanavia!

Poimi seurantaan itseäsi kiinnostavat viestintäkanavamme. Jotta saat ISYYn jäsenyydestä kaiken mahdollisen irti, suosittelemme seuraamaan erityisesti ISYYn verkkosivuja. 

Lisäksi esimerkiksi Facebookista löytyy kiinnostavan sisällön lisäksi verkostoitumismahdollisuuksia ja Instagramissa pääset kurkistamaan hallituksen työntäyteiseen arkeen.

Verkkosivut

ISYYn verkkosivut ovat organisaatiomme virallinen ilmoitustaulu.

Sivuilta saat kaikkein tärkeimmän ja ajankohtaisimman tiedon ISYYn toiminnasta ja tapahtumista. Lisäksi löydät sivuilta muun muassa yhteystiedot ja toimistojen poikkeusaikataulut. 

Ajankohtaista-osiossa julkaistaan uutisia, kannanottoja, tiedotteita ja hakukuulutuksia. Tapahtumakalenterista taas kannattaa vilkaista, millaisia tapahtumia kampuksellasi järjestetään.  

Löydät sivuilta myös some-kanaviemme syötteet sekä linkit uutiskirjeisiimme. 

Uutiskirjeet

Kampuskohtaiset uutiskirjeet, Wiikko-Ärsyke ja Weekly Feed, ilmestyvät kerran viikossa. Uutiskirjeissä tiedotamme omasta toiminnastamme, mutta poimimme mukaan myös muita opiskelijoita kiinnostavia tapahtumia ja uutisia sekä tietoa avoimista työ- ja harjoittelupaikoista.

Uutiskirjeitä seuraamalla saat kätevästi tiedon siitä, mitä omalla kampuksellasi tapahtuu. 

Lue lisää uutiskirjeistä:

Isyy.fi: Wiikko-Ärsyke

Voit tilata uutiskirjeen omaan sähköpostiisi:

Uutiskirjeen tilauslomake 

Jaostojen listat

Jaostojen sähköpostilistat ovat kaikille avoimia. Niiden kautta lähetetään kyseisen jaoston toimintaa koskevia viestejä, kuten kokouskutsuja, pöytäkirjoja ja jaostojen vastaavien tiedotteita. 

Liity jaostojen sähköpostilistoille liittymislomakkeen kautta:

Google forms: Liittymislomake

Facebook

Facebookista löydät ISYY - Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta -sivun, jossa nostamme esiin hyödyllisiä ja hauskoja tärppejä ISYYn omista tai muuten opiskelijaelämään liittyvistä tapahtumista ja uutisista. Facebookissa voit myös osallistua ISYYn järjestämiin arvontoihin.

Teemme Facebookiin myös tapahtumat monista ISYYn tapahtumista ja teemaviikoista. Näistä saat nettisivujemme ohella ajankohtaista tietoa ohjelmasta ja mahdollisista lippujen hinnoista.

ISYYn Facebook-sivu

Facebookista löydät myös ISYYn ylläpitämän julkisen Edunvalvonta voi kannattaa -ryhmän, eli EVVK:n. Jaamme ryhmässä tärkeitä opiskelijoihin ja edunvalvontaan liittyviä uutisia omasta yliopistostamme ja sen ulkopuolelta. 

ISYY: Edunvalvonta voi kannattaa Facebook-ryhmä

Instagram

Instagramista käyttäjänimellä @isyyuef löydät kuvia ja videoita ISYYn toiminnasta ja opiskelijaelämästä ylipäätään.

Hallitus päivittää instagramin tarinoihin myös kuulumisiaan ja tunnelmia erilaisista tapaamisista, tapahtumista ja reissuista.

ISYYn Instagram-tili

Twitter

ISYYn hallitus löytyy myös Twitteristä nimellä @isyyh. Twitterissä hallituksen jäsenet twiittaavat arkisesta aherruksesta, tapaamisista ja hallitustyöskentelystä. 

ISYYn hallituksen Twitter-tili

YouTube

ISYYn YouTube-kanavalta löydät videomateriaalia ylioppilaskunnan toiminnasta. Kanavan löydät nimellä: Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY). 

ISYYn YouTube-kanava