What ISYY

Viestintäkanavat

Älä jää paitsi mistään tärkeästä, seuraa ISYYn viestintäkanavia!

Poimi seurantaan itseäsi kiinnostavat viestintäkanavamme. Jotta saat ISYYn jäsenyydestä kaiken mahdollisen irti, suosittelemme seuraamaan erityisesti ISYYn verkkosivuja. 

ISYYn Instagramista pääset näkemään tunnelmia erilaisten tapahtumien takaa ja saat kiinnostavaa ajankohtaista tietoa toiminnastamme. Facebookin ja Yammerin kautta välitämme tietoa ajankohtaisista opiskelijoita kiinnostavista asioista.

Verkkosivut

ISYYn verkkosivut ovat organisaatiomme virallinen ilmoitustaulu.

Sivuilta saat kaikkein tärkeimmän ja ajankohtaisimman tiedon ISYYn toiminnasta ja tapahtumista. Lisäksi löydät sivuilta muun muassa yhteystiedot ja toimistojen poikkeusaikataulut. 

Ajankohtaista-osiossa julkaistaan uutisia, kannanottoja, tiedotteita ja hakukuulutuksia. Ajankohtaista osion sisältöjä voi seurata haluamallasi uutistenlukuohjelmalla RSS-syötteenä. Tapahtumakalenterista taas kannattaa vilkaista, millaisia tapahtumia kampuksellasi järjestetään.  

Löydät sivuilta myös some-kanaviemme syötteet sekä linkit uutiskirjeisiimme. 

Uutiskirjeet

Kampuskohtaiset uutiskirjeet, Wiikko-Ärsyke ja Weekly Feed, ilmestyvät kerran viikossa. Uutiskirjeissä tiedotamme omasta toiminnastamme, mutta poimimme mukaan myös muita opiskelijoita kiinnostavia tapahtumia ja uutisia sekä tietoa avoimista työ- ja harjoittelupaikoista.

Uutiskirjeitä seuraamalla saat kätevästi tiedon siitä, mitä omalla kampuksellasi tapahtuu. 

Lue lisää uutiskirjeistä:

Isyy.fi: Wiikko-Ärsyke

Voit tilata uutiskirjeen omaan sähköpostiisi:

Uutiskirjeen tilauslomake 

Facebook

Facebookista löydät ISYY - Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta -sivun, jossa nostamme esiin hyödyllisiä ja hauskoja tärppejä ISYYn omista tai muuten opiskelijaelämään liittyvistä tapahtumista ja uutisista. Facebookissa voit myös osallistua ISYYn järjestämiin arvontoihin.

Teemme Facebookiin myös tapahtumat monista ISYYn tapahtumista ja teemaviikoista. Näistä saat nettisivujemme ohella ajankohtaista tietoa ohjelmasta ja mahdollisista lippujen hinnoista.

ISYYn Facebook-sivu

Facebookista löydät myös ISYYn ylläpitämän julkisen Edunvalvonta voi kannattaa -ryhmän, eli EVVK:n. Jaamme ryhmässä tärkeitä opiskelijoihin ja edunvalvontaan liittyviä uutisia omasta yliopistostamme ja sen ulkopuolelta. 

ISYY: Edunvalvonta voi kannattaa Facebook-ryhmä

Instagram

Instagramista käyttäjänimellä @isyyuef löydät kuvia ja videoita ISYYn toiminnasta ja opiskelijaelämästä. Instagramiin julkaisemme tunnelmia toiminnastamme rennommalla otteella, joten tule sinne seuraamaan mitä ISYYllä tapahtuu. Instagramin kohokohdista löydät nostoja ajankohtaisista kiinnostavista asioista, kuten tapatumista ja vaikutusmahdollisuuksista.

ISYYn Instagram-tili

Twitter

ISYYn hallitus löytyy Twitteristä nimellä @isyyh. Twitterissä hallituksen jäsenet twiittaavat arkisesta aherruksesta, tapaamisista ja hallitustyöskentelystä.

ISYYn hallituksen Twitter-tili

YouTube

ISYYn YouTube-kanavalta löydät videomateriaalia ylioppilaskunnan toiminnasta ja livestriimejä esimerkiksi koulutuksista ja ISYYn edustajiston kokouksista. Kanavan löydät nimellä: Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY). 

ISYYn YouTube-kanava