What ISYY

Hallituksen yhteystiedot

Eetu Hyvönen

Hallituksen puheenjohtaja, Kuopion kampuspuheenjohtaja

Kuopio

puh. 044 576 8400

puheenjohtaja(at)isyy.fi

Terve! Olen Eetu Hyvönen, tämän vuoden Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen puheenjohtaja, sekä Kuopion kampuspuheenjohtaja. Opiskelen kauppatieteitä nyt neljättä vuotta Kuopiossa ja olen toiminut aiemmin oman ainejärjestöni Preemion luottamustoimissa usean vuoden ajan.

Minut löytää yleensä Kuopiosta joko Snellmanialta, Canthialta tai Lukemalta. Jututtaminen on sallittua! 

Kummi ainejärjestöille: Terho ry, Echo ry ja Fides Ostiensis ry

Julia Lautala

Hallituksen varapuheenjohtaja, Joensuun kampuspuheenjohtaja

Joensuu

puh. 044 576 8404

julia.lautala(at)isyy.fi

Moi! Mie oon Julia Lautala ja toimin tänä vuonna ISYYn hallituksen varapuheenjohtajana sekä Joensuun kampuspuheenjohtajana. Opiskelen Joensuun kampuksella luokanopettajaksi viidettä vuotta ja olen aiemmin toiminut oman ainejärjestöni Popsi ry:n hallituksessa neljä vuotta sekä yhden vuoden edustajistossa. Vapaa-ajallani tykkään tanssia ja viettää kavereiden kaa aikaa. Koirat ovat lähellä sydäntä etenkin kun itseltä oma koira löytyy! 

Miuhun voi törmätä Futuralla tai Educalla. Jos miut näkee nii saa rohkeasti tulla juttelemaan. Muutenkin miuhun saa olla yhteydessä mistä vaan eli pistä viestiä tai soita niin jutellaan yhdessä! 

Kummi ainejärjestöille: Popsi ry, Sointi ry, Opossumi ry ja Godis ry

Janina Gunnar

Viestintä

Kuopio

puh. 044 576 8407

janina.gunnar(at)isyy.fi

Hei! Olen Janina Gunnar, toisen vuoden lääketieteen opiskelija Kuopiosta. Toimin tänä vuonna ensimmäistä kautta ISYYn hallituksessa viestinnän parissa ja aiemmin olen vaikuttanut sekä opiskelijakunnassa että nuorisovaltuustossa asuessani vielä Hämeenlinnassa. Tänä vuonna toimin lisäksi ainejärjestömme KuoLOn virallisen lehden eli Kystan päätoimittajana.

Vapaa-ajalla rakastan viettää aikaa kavereiden kanssa ja ulkoilla (etenkin koiran kanssa). Muhun saa vapaasti olla yhteyksissä jos törmäät jossain!

Kummi ainejärjestöille: KuoLo ry, Dentina ry ja Poikkeus ry

Kaisa Rautiainen

Viestintä

Kuopio

puh. 044 576 8403

kaisa.rautiainen(at)isyy.fi

Heippa! Oon Kais, "ännännen" vuoden tietojenkäsittelytieteen opiskelija Kuopion kampuksella. Tämä on toinen vuoteni ISYYn hallituksessa ja tällä kertaa viestinnän parissa. Olen ollut myös mukana mm. ainejärjestötoiminnassa ja muissakin vapaaehtoistehtävissä. 

Vapaa-ajalla lähinnä pelaan kaikenlaista korttipeleistä tietokonepeleihin ja harrastan myös kaikenlaista muuta nörtteilyä. Koska koitan parhaani mukaan valmistua, niin minua ei enää ihan kauhean usein tapahtumissa näe. Muutenkin tykkään opiskella kotoa käsin, mutta jos bongaat mut jossain, niin saa moikkailla tai ylipäätään ottaa yhteyttä jos asiaa on!

Kummi ainejärjestöille: Skripti ry, Hyeena ry, Retikka ry ja Epsilon ry

Lassi Oikkonen

Koulutus- ja sosiaalipolitiikka ja kansainväliset asiat

Joensuu

puh. 044 576 8409

lassi.oikkonen(at)isyy.fi

Terve! Olen Lassi Oikkonen Joensuun kampukselta ja vastuualueitani ovat tässä hallituksessa sosiaalipolitiikka, koulutuspolitiikka sekä kansainväliset asiat, puolittain kukin. Olen tuleva tuplamaisteri nn:n vuoden historian pääaineopiskelijana sekä asiakirjahallinnan ja arkistoalan maisteriohjelman 1. vuoden opiskelijana.

Olen ollut vuosia ISYYn toiminnassa mukana, tätä ennen kolme vuotta edustajiston varsinaisena jäsenenä ja nyt uskaltauduin vielä hallitukseen. Vapaa-aika menee järjestötyössä, kirjoja lueskellessa ja opiskellessa, ja väännän myös gradua samaan aikaan. 

Minua saattaa nähdä eniten joko Metrialla tai Carelialla kirjastolla. Muuten minuun voi olla matalalla kynnyksellä yhteydessä!

Kummi ainejärjestöille: Varnitsa ry, Praxis ry, Joensuun Metsäylioppilaat ry ja Bunsen ry

Mirka Nieminen

Sosiaalipolitiikka ja työelämä, tuutorointi

Kuopio

puh. 044 576 8402

mirka.nieminen(at)isyy.fi

Moikka! Mie oon Mirka Nieminen ja opiskelen neljättä vuotta sosiaalityötä Kuopion kampuksella, mutta olen kotoisin Pohjois-Karjalasta ja Joensuu on lukiovuosilta sydämeen jäänyt entinen kotikaupunki. 

Minun tehtäviini kuuluu ISYYn hallituksessa tulevana vuonna sosiaalipolitiikkaa ja työelämää koskevat asiat. Olen toiminut vuodesta 2021 lähtien edustajiston jäsenenä, ja odotan innolla, että pääsen toimimaan ja oppimaan uutta ISYYn hallituksessa. 

Minuun törmäilee aika usein Snellulla niin kirjastossa kuin kahviossakin, ja harrastan myös SYKETTÄ-ryhmäliikuntoja ja salilla käymistä aina kun ajankäyttö ja motivaatio kohtaavat sopivassa määrin. Välillä, erityisesti loma-aikoihin, minuun saattaa törmätä myös Joensuun kampuksen kirjastossa ja ruokaloissa. Useimmiten minuun törmää neulepuikot tai kahvikuppi kourassa. Saa tulla rohkeasti nykäisemään hihasta, jos tulee jotakin kysyttävää tai muuten vaan haluat jutella! 

Kummi ainejärjestöille: Socius ry, Sulo ry ja Serveri ry

Miro Helminen

Yritysyhteistyö, Järjestöt ja kerhot

Joensuu

puh. 044 576 8401

miro.helminen(at)isyy.fi

Moi! Mun nimi on Miro Helminen ja opiskelen viidettä vuotta kauppatieteitä täällä Joensuun kampuksella. Tänä vuonna ISYYn hallituksessa vastaan yritysyhteistyö- sekä järjestöt ja kerhot -sektoreista. Olen toiminut viime kuluneen edustajistokauden ajan edustajiston jäsenenä ja lisäksi muun muassa ISYYn talousvaliokunnassa. 

Näiden lisäksi kokemusta löytyy rutkasti oman ainejärjestön Optimi ry:n, sekä muiden järjestöjen hallituksista ja muista toiminnoista. Minuun ei kampuksella kovin helposti törmää, mutta voi tulla juttelemaan jos kauppareissun tai juoksulenkin kesken satut bongaamaan ja viestiä voi toki aina laittaa jos kysymyksiä on.

Kummi ainejärjestöille: Optimi ry, Judica ry ja Legio Ostiensis ry

Niina-Hannele Nuutinen

Kansainväliset asiat ja SILLAT-hanke, kv-tuutorointi

Joensuu

puh. 044 576 8408

niina-hannele.nuutinen(at)isyy.fi

Terve, mä olen Nele, kolmannen vuoden käsityötieteen opiskelija. ISYYn hallituksessa toimin kansainvälisten asioiden parissa, sekä SILLAT-hankkeen yhteyshenkilönä.

Aiemmin olen ollut mukana Kotex ry:n hallituksessa parin vuoden ajan, lisäksi olen mukana hallopedina filosofisen tiedekunnan tiedekuntaneuvostossa ja yliopistokollegiossa. 

Yliopistolla liikun enimmäkseen Taitolalla, mutta viestillä saat helposti kiinni.

Kummi ainejärjestöille: Kotex ry, Nefa Joensuu ry, Joraus ry, Kassos ry, Iskra ry ja Pistis ry

Noora Alvinen

Vapaa-aika

Kuopio

puh. 044 576 8405

noora.alvinen(at)isyy.fi

Heippa! Olen Noora Alvinen ja opiskelen toista vuotta kauppatieteitä Kuopion kampuksella. Tänä vuonna olen mukana ISYYn hallituksessa ja vastaan vapaa-ajan sektorista. 

Olen ollut aktiivisesti mukana oman ainejärjestöni Preemion toiminnassa ja päässyt mukaan tuutorointiin, projektitiimiin ja poikkitieteelliseen Viinikerho Vinoon. Minuun voi törmätä usein tapahtumissa ja varsinkin sitseille olen aina valmis lähtemään.  

Näki minut sitten kampuksella tai tapahtumissa saa tulla nykäisemään hihasta ja juttelemaan. Otan myöskin innolla vastaan ideoita tai kysymyksiä, joten jos sellaisia herää niin rohkeasti vain viestiä! 

Kummi ainejärjestöille: Preemio ry, Fortis ry ja Kulti ry

Otto Korkalainen

Koulutuspolitiikka, ympäristö- ja kehitysyhteistyö ja kansainväliset asiat

Joensuu

puh. 044 576 8410

otto.korkalainen(at)isyy.fi

Hei!

Olen Otto Korkalainen, toisen vuoden maantieteen ja ympäristöpolitiikan tutkinto-opiskelija Joensuun kampukselta. Sivuaineina opiskelen biologiaa ja kasvatustieteitä sillä tarkoituksenani on valmistua maantieteen ja biologian aineenopettajaksi. 

Kummi ainejärjestöille: Tombolo ry, Mikrovillus ry, Täky ry ja Oidipus ry