sillat

Podcast

ISYY aloittaa julkaisemaan omaa podcast-sarjaa liittyen opiskelijoiden hyvinvointiin sekä opiskelijaelämään Itä-Suomen yliopistossa! Podcastin nimi on "Straight Outta Itä-Suomi - Opiskelijaelämää Savo-Karjalassa".

Podcast-sarjassa SILLAT-hankekoordinaattori Riina keskustelee yhdessä vaihtuvien puhujien kanssa opiskelijoita koskevista asioista, etenkin hyvinvoinnin ja mielenterveyden näkökulmasta. Vierailijat ovat eri asiantuntijoita, ISYYn toimijoita sekä opiskelijoita. Tulossa on jaksoja mm. överisuorittamisesta, virkamiesruotsin selättämisestä sekä aloittamisen sietämättömästä vaikeudesta. 

Podcast-sarjan tavoitteena on, että opiskelijat saavat podcastista hyviä vinkkejä, uusia näkökulmia, vertaistukea sekä uutta motivaatiota ja tukea opiskeluun. Lisäksi joissain jaksoissa esitellään opiskelijakulttuuria ja meidän omia perinteitä täällä Itä-Suomessa. 

Uusi jakso julkaistaan aina perjantaisin koko kevään ajan Spotifyssa ja Soundcloudissa. Otamme toiveita ja palautetta vastaan liittyen jaksoihin! Toiveita ja palautetta voi laittaa meilillä Riinalle tai ISYYn Instagramissa @isyyuef. Ota podcast seurantaan, niin saat aina tiedon uuden jakson julkaisusta. 

Linkki podcastiin:

Open.spotify.com, avautuu uuteen ikkunaan: Straight Outta Itä-Suomi -podcast
Soundcloud.com, avautuu uuteen ikkunaan: Straight Outta Itä-Suomi -podcast

Lisätietoa:

Riina Pääkkönen, SILLAT-hankekoordinaattori, riina.paakkonen(at)isyy.fi, p. 044 491 6529