sillat

SILLAT-tiimit

Ovatko hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden edistäminen sinulle tärkeitä asioita? Haluatko olla mukana toteuttamassa SILLAT-hankkeessa järjestettyjä tapahtumia tai jopa kehittämässä jotain aivan uutta? Jos tapahtumajärjestäminen on sinun juttusi ja haluat olla mukana edistämässä opiskelijoiden hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä yliopistossamme, hae mukaan SILLAT-tiimiin! Aiempaa kokemusta ISYYstä ei tarvitse olla, vaan into yhdessä tekemiseen tärkeiden asioiden edistämiseksi riittää!

Tiimeihin haetaan 3-4 jäsentä kummallekin kampukselle, jotka voivat lisäksi kerätä ympärilleen laajemman porukan toimintaa suunnittelemaan ja toteuttamaan. Jäsenten joukosta valitaan lisäksi tiiminvetäjä. Voit ilmoittaa kiinnostuksesi tiiminvetäjän paikkaan hakiessasi. ISYYn hankekoordinaattori Riina Pääkkönen toimii SILLAT-tiimin yhteyshenkilönä ja tukee tiimiä koko toiminnan ajan. Tiimin toimikausi on 15.1.2022–15.5.2022. Mahdollisuuksien mukaan tiimin toimintaa voidaan jatkaa myös syksyllä 2022. Tiimillä ei ole toimintaa kesäaikana (touko-elokuu). 

SILLAT-tiimiläiseltä toivotaan mahdollisuutta osallistua paikan päällä tapahtumien järjestämiseen kampuskaupungeissa. Mahdollisuuksia myöntää opintopisteitä tiimissä toimimisesta selvitetään. Tiimissä toimimisesta on mahdollista saada todistus, joka on arvokas lisä omaan CV:seen. Kevään lopussa kaikkien tiimien jäsenille järjestetään yhteinen illanvietto.

Päivitys: Hakuaika on päättynyt 25.11. ja olemme ottaneet tiimiläisiin yhteyttä.

Mikä tiimi?

Ylioppilaskunta on uudistanut toimintaansa vuonna 2021. Uudistuksen myötä ISYYn jaostojen toiminta on lakannut 1.4.2021 ja näiden tilalle ovat tulleet tiimit.

Tiimit tarjoavat jäsenille mahdollisuuden osallistua ylioppilaskunnan käytännön toimintaan ilman pitkäaikaista, aktiivista sitoutumista.

Tiimien toimintaan voi hakea kuka tahansa ISYYn jäsen. Aikaisempaa kokemusta ylioppilaskunnan toiminnasta ei vaadita. Tiimin jäsenenä pääset ideoimaan ja toteuttamaan ylioppilaskunnan toimintaa sekä antamaan panoksesi opiskelijoiden yhteisen hyvän eteen pienellä vastuulla ja alhaisella sitoutumisella. 
Lisäksi tiimeillä pyritään lisäämään kampuksella näkyvää toimintaa.  

Lisätietoa:

Riina Pääkkönen, SILLAT-hankekoordinaattori, riina.paakkonen(at)isyy.fi, p. 044 491 6529