Vaikuta

Hakukuulutus: Opiskelijaedustajat Itä-Suomen yliopiston hallitukseen, yliopistokollegioon sekä tiedekuntien tiedekuntaneuvostoihin

ma 13. syyskuuta 2021 13.40.00

Ylioppilaskunnan lakisääteisenä tehtävänä on nimetä opiskelijoiden edustajat yliopistolain 3. luvussa mainittuihin toimielimiin, joita ovat yliopiston hallitus, yliopistokollegio sekä tiedekuntien tiedekuntaneuvostot. 

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta julistaa haettavaksi opiskelijaedustuspaikat Itä-Suomen yliopiston hallitukseen, yliopistokollegioon sekä tiedekuntien tiedekuntaneuvostoihin.

Yliopiston hallitukseen haetaan:

  • kahta (2) varsinaista edustajaa
  • yliopistokollegioon kahdeksaa (8) varsinaista edustajaa ja näille kahdeksaa (8) varaedustajaa
  • viittä (5) varsinaista edustajaa Filosofisen, Terveystieteiden, Yhteiskuntatieteiden ja kauppatieteiden sekä Luonnontieteiden ja metsätieteiden tiedekuntien tiedekuntaneuvostoihin tiedekuntaneuvostoon ja näille viittä varaedustajaa.

Opiskelijaedustajat pitävät yliopiston toimielimissä esillä opiskelijoiden näkökulmaa käsiteltäviin asioihin, tuovat opiskelijoiden mielipiteitä ja näkemyksiä julkiseen keskusteluun ja heillä on myös oikeus tehdä esityksiä ja aloitteita tiedekunnan tai toimielimen toimintaan liittyen.

ISYY on julkaisee aiemmin hallinnon opiskelijaedustajana toimineiden opiskelijoiden kokemuksia Facebookiin (@fbISYY) ja Instagramiin (@isyyuef), joten seuraa ISYYn viestintää. 

Hallinnon opiskelijaedustajana voit saada arvokasta kokemusta hallintotyöskentelystä, edunvalvonnasta sekä yhteisten asioiden hoitamisesta. Hallinnon opiskelijaedustajana toimimisesta voidaan myöntää myös opintopisteitä kauden päättymisen jälkeen. 

Kaikki hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella maanantaihin 27.9.2021 klo 12.00 mennessä. Myöhässä tulleita hakemuksia ei käsitellä. Jos sinulla on ongelmia lomakkeen käytössä, ota yhteys asiantuntija Mikko Aaltoseen. 

Sähköinen hakulomake hallinnon opiskelijaedustajaksi (avautuu uuteen ikkunaan).

Viralliset hakukuulutukset:

Hakukuulutus: Opiskelijaedustajat Itä-Suomen yliopiston hallitukseen (pdf, avautuu uuteen ikkunaan)

Hakukuulutus: Opiskelijaedustajat Itä-Suomen yliopiston yliopistokollegioon (pdf, avautuu uuteen ikkunaan)

Hakukuulutus: Opiskelijaedustajat Itä-Suomen yliopiston tiedekuntien tiedekuntaneuvostoihin (pdf, avautuu uuteen ikkunaan)

Lue lisää:

Isyy.fi, avautuu uuteen ikkunaan: Mukaan hallopediksi 

Lisätietoja:

Asiantuntija, koulutus- ja sosiaalipolitiikka (Kuopio) Mikko Aaltonen, koso@isyy.fi, 044-576 8414

Päivitetty 20.9.2021: Korjattu halloped-kauden kesto tiedekuntaneuvostojen hakukuulutukseen.