Ajankohtaista

24.09.2021

Edustajistovaalien ehdokasasettelu päättyy 29.9.2021 kello 15:00

Ehdokasasettelu alkaa olla loppusuoralla ja ehdokaslistat ja niiden ehdokkaat täytyy ilmoittaa ISYYlle 29.9. kello 15:00 mennessä. Jos olet luonut listasi tai ilmoittautunut ehdokkaaksi sähköisesti, tarpeelliset dokumentit on jo toimitettu. Mikäli luot listan ja sen ehdokkaat paperisilla asiakirjoilla, voit palauttaa fyysiset vaalidokumentit ISYYn toimistoihin niiden aukioloaikoina tai ISYYn toimistojen postilaatikkoon.

Vaalidokumenteilla tarkoitetaan seuraavia asiakirjoja, jotka löydät Vaaliasiakirjat-sivulta:

  • ehdokassuostumus
  • ehdokaslistaesitys
  • vaaliasiamiesilmoitus
  • vaaliliittoilmoitus

ISYYn toimistot ovat auki vielä asettelun ajan tulevalla viikolla seuraavasti:
Maanantaina 27.9. sekä tiistaina 28.9. kello 10-15 ja keskiviikkona 29.9. kello 12-15.

Haluamme lisäksi täydentää ISYYn sivuilla olevaa "Vaalivastaavat"- osiota vaaliasiavastaavien yhteystiedoilla, jotta voimme yhdessä helpottaa ehdokkuudesta ja eri listoista kiinnostuneiden elämää!

Sivua varten pyydämme, että vaalilistavastaavat lähettäisivät vaalikoordinaattorille (vaalikoordinaattori(at)isyy.fi) viimeistään maanantaihin 27.9. mennessä yhteystietonsa ja lyhyen (max 300 merkkiä), vapaamuotoisen tervehdyksen/esittelyn listaansa koskien. Halutessanne voitte myös ilmoittaa listan mahdollisista omista nettisivuista. Julkaisemme vaaliasiavastaavien yhteystiedot ja tervehdykset sivuilla sitä mukaa, kun saamme ne.

Muistattehan myös, että vielä ensi viikolla listoilla on mahdollisuus kampanjoida molempien kaupunkien kampuksilla 28. ja 29.9.! Listoja koskevan kampanjoinnin lisätiedot ja ilmoittautuminen löytyy ISYYn sivuilta uutisesta joka on linkitettynä alle “Lue lisää”-osioon.  

Kannustamme vielä kaikkia innokkaita lähtemään ehdolle joko luomalla oman listan, taikka valmiina olevien listojen avulla keskiviikkoon 29.9 kello 15:00 mennessä! Ehdolle lähtemistä ja listojen perustamista varten löydät lisätietoja ISYYn sivujen “Ehdokkaalle”-osion kautta.

Lisätietoja:

Oskari Jalkanen, edustajistovaalien vaalikoordinaattori, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), vaalikoordinaattori(at)isyy.fi, p. 044 576 8429

Lue lisää:

Isyy-vaalit.uef.fi, avautuu uuteen välilehteen: Sähköinen vaalijärjestelmä

Isyy,fi, avautuu uuteen välilehteen: Vaaliasiakirjat

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Vaalivastaavat

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Edustajistovaalien kampanjointipäivät

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Ehdokkaalle