Ajankohtaista

13.11.2023

Hae ISYYn vuosijuhlatiimiin 27.11.2023 mennessä!

Rakastatko vuosijuhlia? Haluatko olla mukana toteuttamassa ISYYn vuosijuhlaperinteitä tai jopa kehittämässä jotain aivan uutta? Jos tapahtumajärjestäminen on sinun juttusi ja haluat olla mukana tekemässä ISYYn vuoden 2024 vuosijuhlia, tämä haku on sinulle! Aiempaa kokemusta ISYYstä ei vaadita.

Tiimiin haetaan noin 3–5 motivoitunutta jäsentä, jotka voivat lisäksi kerätä ympärilleen laajemman porukan suunnittelemaan ja toteuttamaan toimintaa. Tiimin toimikausi on 7.12.2023–31.3.2024

Vuosijuhlatiimin odotetaan järjestävän tietyt perinteet ja olevan mukana apukäsinä tapahtumapäivänä, mutta myös uusille ideoille on tilaa. ISYYn vuosijuhlamestari toimii vuosijuhlatiimin yhteyshenkilönä koko toiminnan ajan ja vastaa vuosijuhlien järjestämisestä.

Jätä hakemus tiimiin

Voit jättää hakemuksen ISYYn vuosijuhlatiimiin alla olevalla linkillä 27.11.2023 mennessä.

Google Forms, avautuu uuteen välilehteen: Tiimihakulomake

Mikä tiimi?

Tiimit tarjoavat jäsenille mahdollisuuden osallistua ylioppilaskunnan käytännön toimintaan ilman pitkäaikaista, aktiivista sitoutumista. Tiimien toimintaan voi hakea kuka tahansa ISYYn jäsen. Aikaisempaa kokemusta ylioppilaskunnan toiminnasta ei vaadita. Tiimin jäsenenä pääset ideoimaan ja toteuttamaan ylioppilaskunnan toimintaa sekä antamaan panoksesi opiskelijoiden yhteisen hyvän eteen pienellä vastuulla. Lisäksi tiimeillä pyritään lisäämään kampuksella näkyvää toimintaa.

Lisätietoja:

Julia Lautala, hallituksen varapuheenjohtaja, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), julia.lautala(at)isyy.fi, p. 044 576 8404