Ajankohtaista

07.02.2022

Ilmoittaudu mukaan Räkäposkella-hiihtotapahtuman SILLAT-joukkueeseen!

Haluaisitko osallistua Räkikseen, mutta et ole saanut omaa joukkuetta kasaan? Ilmoittaudu mukaan SILLAT-hankkeen omaan Räkis-joukkueeseen!

Mikä Räkis?

Räkäposkella eli Räkis on Joensuun Metsäylioppilaat ry:n järjestämä 12 tunnin hiihtotapahtuma Joensuun Mehtimäen Hullunkolmiolla (matka 1,6 km). Hiihto tapahtuu joukkueittain siten, että vähintään yksi hiihtäjä joukkueesta on aina ladulla. Joukkueet kisaavat toisiaan vastaan hiihdetyissä kilometreissä, parhaissa puvuissa ja nopeimmissa, sekä hitaimmissa kierrosajoissa, sekä parhaasta tiimihengestä. Tapahtuma järjestetään 23.2.2022 kello 07 alkaen ja klo 19 päättyen.

SILLAT-joukkueessa pääset osallistumaan tähän hauskaan tapahtumaan ja samalla tutustumaan uusiin ihmisiin hyvässä hengessä, unohtamatta tietenkään liikkumisen hyötyjä! Joukkue on avoin kaikille, eikä hiihtotasolla ole väliä. Suksia ja monoja voi myös lainata ilmaiseksi ISYYn toimistolta Haltialta. Lisäksi saat osallistumisesta muistoksi itsellesi SILLAT-hankkeen oman haalarimerkin.
Joukkueeseen mahtuu max. 10 ihmistä. Ilmoittautuminen joukkueeseen on maksutonta ja päättyy viimeistään 16.2. klo 15, jonka jälkeen olemme yhteydessä ilmoittautuneisiin WhatsAppissa.

Ilmoittautuminen

Docks.google.com, avautuu uuteen ikkunaan: Ilmoittautuminen Räkäposkella SILLAT-joukkueeseen

Lue lisää:

Jmyo.fi, avautuu uuteen ikkunaan: Räkäposkella
Isyy.fi, avautuu uuteen ikkunaan: Lainaa liikuntavälineitä
Isyy.fi, avautuu uuteen ikkunaan: SILLAT-hanke

Lisätietoja:

Riina Pääkkönen, SILLAT-hankekoordinaattori, riina.paakkonen@isyy.fi, p. 044 491 6529