Ajankohtaista

10.01.2023

ISYY goes Jääkiekon superkuukausi

ISYY goes Jääkiekon superkuukausi 25.1.-8.2.2023, joka sisältää neljä tapahtumaa täynnä todellista jääkiekon huumaa!
Luvassa on ohjelmaa niin oman elämänsä Mikko Rantaselle kuin penkkiurheilijalle. Kaikki tapahtumat ovat opiskelijan lompakolle ystävällisiä eli maksuttomia. Lue alempaa lisää tapahtumista ja ilmoittaudu mukaan yhteen tai vaikka kaikkiin! Ilmoittautumislinkki löytyy alempaa.

Ke 25.1. JoKP - FPS -ottelu

Superkuukausi starttaa Kiekko-Poikien kotiottelussa Mehtimäen jäähallilla, jossa vastassa on FPS. Opiskelijoille järjestetään omat private-etkot VIP-tilassa klo 17.30 alkaen, jossa on luvassa kisatunnelmaa nostattavia kilpailuja sekä yhteisöllistä meininkiä. Mukaan mahtuu max. 20 henkilöä. Ottelu alkaa klo 18.30 ja kestää n. kaksi tuntia. Ottelun aikana on luvassa hauskaa erätauko-ohjelmaa, jossa on jaossa teeman mukaisia palkintoja. Palkinnot jaetaan heti ottelun päätyttyä VIP-tilassa.

Ke 1.2. Ulkoaamujäät

Superkuukausi jatkuu aamujäillä Louhelan ulkojääkentällä. Tarkempi kellonaika varmistuu pian. Mukaan mahtuu max. 25 henkilöä. Aamujäillle osallistuu myös Kiekko-Poikien pelaajia. Osallistujilla tulee olla omat luistimet ja oma maila (molemmat saa tarvittaessa lainaan ISYYn toimistolta) sekä oma kypärä. Taitotasollasi ei ole väliä.

Ke 1.2. JoKP - Kiekko-Espoo -ottelu

Superkuukauteen mahtuu toinenkin Kiekko-Poikien kotiottelu Mehtimäen jäähallilla, jossa vastassa on Kiekko-Espoo. Opiskelijoille järjestetään omat private-etkot VIP-tilassa klo 17.30 alkaen, jossa on luvassa kisatunnelmaa nostattavia kilpailuja sekä yhteisöllistä meininkiä. Mukaan mahtuu max. 20 henkilöä. Ottelu alkaa klo 18.30 ja kestää n. 2 tuntia. Ottelun aikana on luvassa hauskaa erätauko-ohjelmaa, jossa on jaossa teeman mukaisia palkintoja. Palkinnot jaetaan heti ottelun päätyttyä VIP-tilassa.

Ke 8.2. Winter Classic 2023-jääkiekko-ottelu

Superkuukauden huipentaa Winter Classic eli UEF vs Karelia AMK:n opiskelijoiden välinen jääkiekko-ottelu. Ilmoittaudu mukaan oman korkeakoulusi joukkueeseen. Taitotasolla ei ole väliä, suosittelemme osallistumaan aiemman viikon aamujäille. Osallistujilla tulee olla omat varusteet. Tervetuloa myös kannustamaan oma korkeakoulu voittoon!

Ilmoittautuminen

Kide.app, avautuu uuteen ikkunaan: ISYY goes Jääkiekon superkuukausi - Super month of ice hockey

Lue lisää:

Isyy.fi, avautuu uuteen ikkunaan: Jääkiekon superkuukausi: Winter Classic 2023

Lisätietoa:

Niklas Leinonen, palvelusuunnittelija, vapaa-aika(at)isyy.fi, p. 044 576 8418