Ajankohtaista

29.04.2019

ISYY hakee jaostopuheenjohtajia loppuvuodelle 2019

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) hakee neljää jaostopuheenjohtajaa vuodelle 2019. Jaostopuheenjohtajia haetaan Joensuun järjestöjaostoon, Joensuun vapaa-ajan jaostoon sekä Kuopion vapaa-ajan jaostoon ja Kuopion edunvalvontajaostoon.

Jaostopuheenjohtajana olet osa Joensuun tai Kuopion kampusvaliokuntaa, joka toteuttaa ISYYn paikallista toimintaa. Kampusvaliokunnan jäsenenä osallistut kampusvaliokunnan kokouksiin sekä autat ISYYn tapahtumien (esim. vapun tapahtumat, Kampusrysäys ja Kaupunkisuunnistus, Itsenäisyyspäivän soihtukulkue) järjestämisessä. Tehtävästä maksetaan pieni korvaus. ISYY kouluttaa uudet toimijat tehtäviinsä. Alta löydät tarkemmat tiedot jaostoista.

Jaostopuheenjohtaja vastaa jaoston toiminnasta ja sen organisoimisesta. Pääasiallisena tehtävänä on kokousten järjestäminen ja puheenjohtaminen. 

Puheenjohtajaksi ehdolle asettumiseen et tarvitse ainejärjestö- tai kerhotaustaa. 

Voit ilmaista kiinnostuksesi tiettyyn tehtävään lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse (yhteystiedot alempana). 

Edunvalvontajaosto

Edunvalvontajaosto kokoaa yhteen kampuksen ainejärjestöt, hallinnon opiskelijaedustajat sekä kaikki edunvalvonnasta ja opiskelijoiden hyvinvoinnista kiinnostuneet opiskelijat.

Edunvalvontajaoston tehtävänä on toimia edunvalvonnan tiedotuskanavana ISYYn ja ainejärjestöjen välillä, tukiverkostona jäsenilleen, edunvalvontaa tai opiskelijoiden hyvinvointia edistävien tapahtumien järjestäjänä ja yhteistyön kehittäjänä. 

Jaoston kokoukset ovat avoimia kaikille ISYYn jäsenille ja kutsuvieraille.

Järjestöjaosto

Järjestöjaoston tehtävä on olla tiedotuskanava, tukiverkosto, toiminnan järjestäjä ja yhteistyön kehittäjä ainejärjestöjen välillä. Jaostossa toimivat ainejärjestöjen hallitusten puheenjohtajat ja heidän henkilökohtaisina varajäseninään ainejärjestöjen nimeämät henkilöt sekä kampusvaliokunnan puheenjohtaja. Jaoston kokoukset ovat suljettuja. Ehdolle järjestöjaoston puheenjohtajaksi voivat asettua jaoston jäsenet.

Jaoston keskeisimpiin tehtäviin kuuluu tutustuttaa ainejärjestöjen toimijoita laajemmin toisiinsa, jolloin poikkitieteellinen verkostoituminen ja yhteistyö helpottuu. Jaosto on tärkeä linkki ainejärjestöjen ja ISYYn välillä. 

Vapaa-ajan jaosto

Vapaa-ajan jaoston tehtävänä on koota ainejärjestöjen edustajat ja kerhojen puheenjohtajat yhteen sekä tiivistää kerhojen ja ainejärjestöjen välistä yhteistyötä. Vapaa-ajan jaosto suunnittelee, kehittää ja toteuttaa kerhojen ja ainejärjestöjen kanssa vapaa-ajan aktiviteetteja molemmilla kampuksilla.

Jaosto toimii yhteenliittymänä ja viestintäkanavana ISYYn, ainejärjestöjen ja kerhojen välillä. Sen jäseniä ovat kerhojen puheenjohtajat ja varapuheenjohtajat sekä ainejärjestöjen valitsema edustaja, esimerkiksi tapahtuma- tai liikuntavastaava. Lisäksi kaikki ISYYn jäsenet voivat tulla jaoston jäseniksi osallistumalla kahteen peräkkäiseen kokoukseen. 

Vapaa-ajan jaoston kokoukset ovat kaikille avoimia.

Hakumenettely

Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteeseen puheenjohtaja@isyy.fi, 10.05.2019 klo 12 mennessä. 

Jaoston puheenjohtaja valitaan ISYYn hallituksen kokouksessa 13.5.2019.

Lue lisää:

Isyy.fi: Mukaan jaostotoimintaan

Lisätietoja:

Aleksi Kinnunen, hallituksen puheenjohtaja, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), p. 044 576 8404, puheenjohtaja@isyy.fi