Ajankohtaista

29.11.2022

ISYYn edustajiston kokouksen 7/2022 päätökset

Edustajiston tämän vuoden seitsemännessä kokouksessa, 24. marraskuuta, käsiteltiin ylioppilaskunnan toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2023, täydennettiin yliopistokollegiota, sekä valittiin edellisessä kokouksessa nimitetylle keskusvaalilautakunnalle varajäsenet.

ISYYn toimintasuunnitelmaan ja talousarvioon voi tutustua ISYYn verkkosivujen materiaalipankissa (linkit alla). Ensi vuoden toimintasuunnitelmassa kiinnitetään huomiota muun muassa siihen, että kannustamme jäseniä osallistumaan ylioppilaskunnan toimintaan aktiivisesti sen kaikilla tasoilla ja että kehitämme jäsentemme vaikuttamis- ja osallitumismahdollisuuksia. Lisäksi toimintasuunnitelma ohjaa ylioppilaskuntaa kehittämään kerho- ja tiimitoimintaan sitoutumista kasvattamalla toimijoiden verkostoitumiseen ja palkitsemiseen osoitettuja resursseja. Ensi vuonna myös muun muassa järjestetään edustajistovaalit, päätetään säätiön perustamisesta, otetaan käyttöön TUUDO-palvelu viestintä- ja palautekanavana sekä kehitetään verkkosivujen käytettävyyttä ja viestinnän visuaalista ilmettä.

Yliopistokollegioon varajäseneksi Pavel Kipriianoville nimitettiin Antton Gustafsson. Keskusvaalilautakuntaa täydennettiin kahdella varajäsenellä. Keskusvaalilautakunnan kokoonpano päätöksen myötä on seuraava:

  • Wilma Poutanen, puheenjohtaja
  • Sonja Soinne, varapuheenjohtaja
  • Sami Tanskanen, jäsen
  • Miska Tanskanen, jäsen
  • Roosa Ikimeri, jäsen
  • Saara Myllynen, jäsen
  • Emilia Honkanen, 1. varajäsen
  • Jimi Virkkala, 2. varajäsen

Edustajisto kokoustaa tänä vuonna vielä yhden kerran 13. joulukuuta kello 17 alkaen. Joulukuun kokouksessa mm. valitaan ISYYn hallitus ja edustajiston puheenjohtajisto vuodelle 2023 sekä valitaan ylioppilaskunnalle uusi pääsihteeri. Kokouskutsu julkaistaan ISYYn verkkosivuilla vähintään viikko ennen kokousta.

Lue lisää:

Isyy.fi, aukeaa uuteen välilehteen: ISYYn toimintasuunnitelma 2023

Isyy.fi, aukeaa uuteen välilehteen: ISYYn talousarvio 2023

Lisätietoja:

Emilia Honkanen, edustajiston puheenjohtaja, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, puh. 044 576 8406, epj(at)isyy.fi

Hannele Mirola, vs. pääsihteeri, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, puh. 044 576 8417, paasihteeri(at)isyy.fi