Ajankohtaista

21.03.2023

ISYYn Savo-Karjala Excursion lipunmyynti alkaa 4.4.2023

Savo-Karjala Excursio on yksi ISYYn tunnetuimmista ja suosituimmista vappuperinteistä, jota on järjestetty jo vuodesta 1990 saakka. Savo-Karjala Excursio järjestetään molemmilla kampuksilla joka vuosi 29. huhtikuuta viikonpäivästä riippumatta.

Tapahtumapäivänä excu-bussit kuljettavat vappuisaa opiskelijajoukkoa pitkin salaista reittiä Savo-Karjalassa ja sen anniskeluravintoloissa. Pysähdyspaikkoihin on hankittu opiskelijahintaisia tarjouksia ja pysähdykset ovat kestoltaan noin 30 minuutin pituisia. Reitillä on yksi pitempi tauko, jonka aikana on mahdollista ruokailla. Tapahtuma alkaa bussista riippuen noin puolilta päivin ja paluu kampukselle tapahtuu illalla. Reitti ja tarkka aikataulu selviää matkan alkaessa.

Joensuun tapahtuma ja lipunmyynti

Lipunmyynti alkaa tiistaina 4.4. klo 11:00 Kide.apissa ja ISYYn Joensuun toimistolla. Lipun hinta on 20 €. Lipunmyynnissä pystyy ostamaan enintään 2 lippua. Lipulla ei ole palautusoikeutta, mutta Kide.apissa ostetun lipun voi lähettää toiselle käyttäjälle. Tarkemmat tiedot tapahtumasta löydät alla olevalta ISYY.fi-tapahtumasivulta.

Kide.app, avautuu uuteen välilehteen: Savo-Karjala Excursio 2023 Joensuu
ISYY.fi, avautuu uuteen välilehteen: Savo-Karjala Excursio 2023 Joensuu

Kuopion tapahtuma ja lipunmyynti

Lipunmyynti alkaa tiistaina 4.4.2023 klo 08:00 ISYYn Kuopion toimistolla Lukemalla (Yliopistonranta 3, 70211 Kuopio). Mahdolliset jäljelle jäävät liput tulevat myyntiin Kide.appiin samana päivänä klo 11.00. Lipun hinta on 20 €.

Puolet alumnibussin paikoista varataan Kide.app-myyntiin ja bussiin pystyy ilmoittautumaan myös ennakkoon sähköpostitse (toimisto.kuopio(at)isyy.fi).

Lipunmyynnissä pystyy ostamaan enintään 2 lippua. Ilmoittaessa toisenkin henkilön täytyy molempien henkilöiden nimet olla ilmoittautuessa tiedossa. Lipuilla ei ole palautusoikeutta, mutta Kide.app-lipun voi lähettää toiselle käyttäjälle Kide.app-palvelussa.

Kuopion kampuksella opiskelijat ovat perinteisesti tulleet jonottamaan lippuja jo varhain. ISYYn kerho KIVES (Kuopion Intellektuelli Vapunedistämisseura) lämmittelee paikan päällä jonottamaan tulevia opiskelijoita ja pitää huolen että järjestys säilyy. KIVES pitää jonottajista listaa ja mikäli haluat nimesi listalle, tule käväisemään KIVES:n teltalla. Listalla olijat tarkastetaan säännöllisin väliajoin ja poistuneet poistetaan myös listalta. Aamulla ennen lipunmyynnin alkua muodostetaan jono Studentian C-oven luokse listan mukaisesti.

Tarkemmat tiedot tapahtumasta löydät alla olevalta ISYY.fi-tapahtumasivulta.

Kide.app, avautuu uuteen välilehteen: Savo-Karjala Excursio Kuopio 2023
ISYY.fi, avautuu uuteen välilehteen: Savo-Karjala Excursio Kuopio 2023

Lisätiedot:

Joensuu: Juho Mutanen, Palvelusuunnittelija, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, p. 044 576 8430, juho.mutanen(at)isyy.fi

Kuopio: Remo Saaristo, Järjestöasiantuntija (sijainen), Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, toimisto.kuopio(at)isyy.fi, 044 576 8419