Ajankohtaista

21.03.2024

ISYYn Savo-Karjala Excursion lipunmyynti alkaa torstaina 4.4.2024

Savo-Karjala Excursio on yksi ISYYn tunnetuimmista ja suosituimmista vappuperinteistä, jota on järjestetty jo vuodesta 1990 saakka. Savo-Karjala Excursio järjestetään molemmilla kampuksilla joka vuosi 29. huhtikuuta viikonpäivästä riippumatta. Tapahtumapäivänä excu-bussit kuljettavat vappuisaa opiskelijajoukkoa pitkin salaista reittiä Savo-Karjalassa ja sen anniskeluravintoloissa.

Pysähdyspaikkoihin on hankittu opiskelijahintaisia tarjouksia ja pysähdykset ovat kestoltaan noin 30 minuutin pituisia. Reitillä on yksi pitempi tauko, jonka aikana on mahdollista ruokailla. Tapahtuma alkaa bussista riippuen noin puolilta päivin ja paluu kampukselle tapahtuu illalla. Reitti ja tarkka aikataulu selviää matkan edetessä.

Joensuun tapahtuma ja lipunmyynti

Lipunmyynti alkaa torstaina 4.4. klo 11:00 Kide.apissa ja ISYYn Joensuun toimistolla.

Lipun hinta on 20 €. Lipunmyynnissä pystyy ostamaan enintään 2 lippua. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee ilmoittaa oma (ja mahdollisen ystäväsi) nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, pääaine/ainejärjestö ja UEF-opiskeluoikeusnumero. Lipuilla ei ole palautusoikeutta, mutta Kide.appista ostetun lipun voi lähettää toiselle käyttäjälle.

Kuopion tapahtuma ja lipunmyynti

Lipunmyynti alkaa torstaina 4.4. klo 08:00 ISYYn Kuopion toimistolla (Lukema, Yliopistonranta 15, 70211 Kuopio). Mahdolliset jäljelle jäävät liput tulevat myyntiin Kide.appiin perjantaina 5.4. klo 11:00. Alumnibussin paikat ostetaan Kide.appista ja bussiin pystyy ilmoittautumaan myös ennakkoon sähköpostitse (toimisto.kuopio(at)isyy.fi). Alumnibussin lipunmyynti Kide.appissa alkaa perjantaina 5.4. klo 11:00. 

Lipun hinta on 20 €. Lipunmyynnissä pystyy ostamaan enintään 2 lippua. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee ilmoittaa oma (ja mahdollisen ystäväsi) nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, pääaine/ainejärjestö ja UEF-opiskeluoikeusnumero. Lipuilla ei ole palautusoikeutta, mutta Kide.appista ostetun lipun voi lähettää toiselle käyttäjälle.

Jonotus lippuja varten

Kuopion kampuksella opiskelijat ovat perinteisesti tulleet jonottamaan lippuja jo varhain. ISYYn kerho KIVES (Kuopion Intellektuelli Vapunedistämisseura) lämmittelee paikan päällä jonottamaan tulevia opiskelijoita ja pitää huolen että järjestys säilyy. KIVES pitää jonottajista listaa ja mikäli haluat nimesi listalle, tule käväisemään KIVES:n teltalla. Listalla olijat tarkastetaan säännöllisin väliajoin ja poistuneet poistetaan myös listalta. Aamulla ennen lipunmyynnin alkua muodostetaan jono Studentian C-oven luokse listan mukaisesti.

Lue lisää:

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Savo-Karjala Excursio 2024 Joensuu
Kide.app, avautuu uuteen välilehteen: ISYYn Savo-Karjala Excursio Joensuu 2024

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Savo-Karjala Excursio Kuopio 2024
Kide.app, avautuu uuteen välilehteen: ISYYn Savo-Karjala Excursio Kuopio 2024

Lisätiedot:

Eveliina Scharin, yhteisöllisyyskoordinaattori, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, yk@isyy.fi, puh. 044 491 6529