Ajankohtaista

Savo-Karjala Excursio 2024 Kuopio

29.04.2024 - 29.04.2024 |Kuopio

Savo-Karjala excursio on yksi ISYYn tunnetuimmista ja suosituimmista vappuperinteistä, joista ensimmäinen on järjestetty jo vuonna 1990. Savo-Karjala excursiolla kierrämme ennalta määrättyä, mutta lähtöhetkeen saakka salaista reittiä ympäri Savo-Karjalaa ja sen anniskeluravintoloita. 

Pysähdykset reitin varrella ovat kestoltaan noin 30 minuuttia ja lisäksi reitin keskivaiheella on myös pidempi ruokatauko. Matkan kokonaiskesto on noin 9 tuntia. Tapahtumaan sisältyy viralliset jatkobileet Bar Nousussa ja Laskussa. Jatkoille pääsee tapahtuman haalarimerkkiä näyttämällä! Reitin varrella olevissa ravintoloissa ja jatkoilla on tarjouksia exculaisille. Huomaathan, että lipun hinta ei sisällä juomia tai ruokia. 

Liput ja ilmoittautuminen

Lipunmyynti alkaa torstaina 4.4. klo 08:00 ISYYn Kuopion toimistolla (Lukema, Yliopistonranta 15, 70211 Kuopio). Mikäli jonotuksen jälkeen lippuja on jäljellä, ne tulevat myyntiin Kide.appiin seuraavana päivänä kello 11:00. Tiedotamme myyntitilanteesta toimiston sulkeuduttua 4.4. kello 15.00. Alumnibussin paikat ostetaan Kide.appista ja bussiin pystyy ilmoittautumaan myös ennakkoon sähköpostitse (toimisto.kuopio(at)isyy.fi). Alumnibussin lipunmyynti Kide.appissa alkaa perjantaina 5.4. klo 11:00. Puolet alumnibussin paikoista varataan tilanteesta riippumatta Kide.app-myyntiin.

Päivitys 27.3.2024: kaikki alumnibussin ennakkoon varattavissa olleet paikat on täytetty. Loput Alumibussin liput tulevat myyntiin kide.appiin perjantaina 5.4. klo 11:00. 

Lipun hinta on 20 €. Lipunmyynnissä pystyy ostamaan enintään 2 lippua. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee ilmoittaa oma (ja mahdollisen ystäväsi) nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, pääaine/ainejärjestö ja UEF-opiskeluoikeusnumero. Lipuilla ei ole palautusoikeutta, mutta Kide.appista ostetun lipun voi lähettää toiselle käyttäjälle.

Kaikki liput myydään bussikohtaisesti ja bussien lähtöajat on listattu alle. Lähtöpaikalla Lukeman edessä tulee olla viimeistään 10 minuuttia ennen oman bussin lähtöaikaa. Myöhästyneitä ei jäädä odottelemaan. 

Bussit ja niiden lähtöajat:

Bussi 1 - lähtöaika klo 11.00 Bussivastaavat Taru Hoffrén & Siru Liljefors (Retikka)
Bussi 2 - lähtöaika klo 11:25 Bussivastaavat Nora Pulkkinen & Daniel Hiironen (Fortis)
Bussi 3 - lähtöaika klo 11:50 Bussivastaavat Kielo Kitunen & Emma Mikkonen (Hyeena)
Bussi 4 - lähtöaika klo 12:15 Bussivastaavat Anni Purhonen & Mari Mäkelä (Kulti)
Bussi 5 - lähtöaika klo 12:40 Bussivastaavat Sanna Heikkinen & Mona Hirvonen (Socius)
Bussi 6 - lähtöaika klo 13.05 Bussivastaavat Josefiina Wihonen & Pinja Keijonen (KuoLo)
Bussi 7 - lähtöaika klo 13:30 Bussivastaavat Anni Niveri & Aaro Niskanen (KuoLo)
Bussi 8 - lähtöaika klo 13:55 Bussivastaavat Ansa Hakala & Alisa Aaltonen (KuoLo)
Bussi 9 (Alumni) - lähtöaika klo 14:20 Bussivastaavat Anni Kolehmainen & Erkka Turunen

Jonotus lippuja varten

Kuopion kampuksella opiskelijat ovat perinteisesti tulleet jonottamaan lippuja jo varhain. ISYYn kerho KIVES (Kuopion Intellektuelli Vapunedistämisseura) lämmittelee paikan päällä jonottamaan tulevia opiskelijoita ja pitää huolen että järjestys säilyy. KIVES pitää jonottajista listaa ja mikäli haluat nimesi listalle, tule käväisemään KIVES:n teltalla. Listalla olijat tarkastetaan säännöllisin väliajoin ja poistuneet poistetaan myös listalta. Aamulla ennen lipunmyynnin alkua muodostetaan jono Studentian C-oven luokse listan mukaisesti.

Ruokaliput

Excursion yhteisruokailuun on mahdollista ostaa ennakkolippuja to 4.4. – su 14.4. ISYYn toimistolta tai kide.appista. Ennakkoon ostetun ruokalipun hinta on 10€. Ruokailu on mahdollista maksaa myös suoraan ravintolalle yhteisruokailuun saapuessa, tällöin hinta on 12€. Suosittelemme kuitenkin vahvasti ennakkolipun ostamista ruuan riittävyyden varmistamiseksi. Yhteisruokailu on tänä vuonna pizza- ja salaattibuffet, jossa otetaan huomioon 14.4. mennessä excursion ilmoittautumislomakkeella tai kide.appissa ilmoitetut erikoisruokavaliot.

Lue lisää:

Facebook.com, avautuu uuteen ikkunaan: Kuopio Savo-Karjala excursio 2024 -Facebook-tapahtuma
Kide.app, avautuu uuteen ikkunaan: Tapahtuma ja lipunmyynti Kide.appissa
Kide.app, avautuu uuteen ikkunaan: Ruokalippujen myynti Kide.appissa

Lisätietoja:

Eveliina Scharin, yhteisöllisyyskoordinaattori, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, yk@isyy.fi, puh. 044 491 6529