Ajankohtaista

19.04.2022

ISYYn toinen työelämäpäivä järjestetään 10.5.

Tervetuloa osallistumaan ISYYn toiseen työelämäpäivään 10.5. klo 9:15 alkaen! Alla näet päivän aikataulun. Päivän ensimmäinen luento on yleisestä työttömyyskassasta ja toinen luento LikedIn-verkostoitumisesta. Luentojen välissä opiskelijoilla on mahdollisuus käydä valokuvauttamassa itsensä ilmaiseksi ISYYn CV-valokuvauspisteellä kampuksilla!

Luennot striimataan ISYYn YouTube-kanavalle ja kysymyksiä puhujille voi esittää YouTuben kommenttikentän välityksellä.

Päivän aikataulu

9:15-11:00 Työttömyyskassa-luento - Johanna Laatu ja Anna Lilja, YTK ja YTK-yhdistys (suomeksi)

  • Johanna Laatu (työttömyysturvaneuvoja, Yleisen työttömyyskassa YTK) ja Anna Lilja (opiskelijakoordinaattori, YTK-yhdistys ry) tulevat kertomaan työttömyyskassasta ja siitä, miksi sellaiseen kannattaa liittyä jo opiskeluaikana.

    “Lisää varmuutta ja turvaa elämään! Kun työt alkavat, turvaa ansiosi liittymällä työttömyyskassaan. Lisäämällä Yleinen työttömyyskassa YTK:n kassajäsenyyteen YTK-Yhdistyksen palvelut, saat tuhansien eurojen arvoiset edut työelämään ja vapaa-aikaan.”

11:00-13:00 CV-valokuvaus

  • Tule valokuvauttamaan itsesi CV:täsi varten ISYYn valokuvauspisteelle! Paikalle voi saapua omaan tahtiin klo 11 ja 13 välillä. Nopeat syövät hitaat! Valokuvat ladataan jaettuun pilvikansioon, johon saat linkin sähköpostiisi muutaman päivän sisällä ja josta voit käydä lataamassa oman kuvasi. Joensuussa valokuvia ottaa Eeli Gröhn ja Kuopiossa Katja Hartikainen.
    • Joensuu: Carelia-rakennuksen aula
    • Kuopio: ISYYn toimisto (Lukema, Studentia-rakennus, C-ovi)

13:30-14:30 LinkedIn-luento - Suvi Pesonen, Pohjois-Savon ELY-keskus (englanniksi)

  • Suvi Pesonen (viestintäpäällikkö, Pohjois-Savon ELY-keskus) tulee avaamaan LinkedIn-verkkoyhteisöpalvelun saloja englanniksi järjestettävässä luennossaan. Luennon aikana käydään läpi mm. miten LinkedIn toimii, miksi siellä kannattaa olla ja kuinka oma LinkedIn-profiili luodaan. Lisäksi ELY-keskuksen harjoittelija Roham Malekzadeh.B kertoo omakohtaisista kokemuksistaan LinkedInistä opiskelijan näkökulmasta.

ISYYn työelämätapahtuma järjestetään neljänä eri teemapäivänä pitkin vuotta 2022. Tulemme käsittelemään tapahtumissa työnhakua ja työelämätaitoja eri puhujien, sekä workshoppien kautta. Osa päivien sisällöstä on suunnattu kv-opiskelijoille, mutta kaikki ovat tervetulleita myös englanninkielisiin osioihin.

Lue lisää:

Isyy.fi, avautuu uuteenvälilehteen: ISYYn YouTube-kanava

Ytk.fi, avautuu uuteen välilehteen: Yleinen työttömyyskassa (YTK)

Lisätietoja:

Pauliina Ryökäs, hallituksen jäsen, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), pauliina.ryokas(at)isyy.fi, p. 044 576 8409