Ajankohtaista

12.04.2021

ISYYn Wapun etätapahtumat 2021

ISYYn Etäwappu tekee mahtavan paluun! Vaikka ihmismassoja emme tule tänäkään wappuna näkemään kaupungeilla, niin ei huolta, sillä ISYYn Etäwappu lyö pöytään jälleen mahtavan kattauksen ohjelmaa vapunnälkäiselle opiskelijalle!
Wappulähetys 26.4.–1.5.

Wappulähetys 

Vuoden 2020 wapun mallin mukaan ISYYn Wappulähetys pärähtää aalloille taas tänä vuonna! Tänä vuonna ohjelma on jaettu kahteen osaan, 26.4.–29.4. toteutettavaan äänilähetykseen ja videolähetykseen 30.4. ja 1.5. Videolähetyksen osana nähdään taas myös Wapun erikoislähetykset perinteineen. Otamme myös vastaan materiaalia molempiin lähetyksiin jäsenistöltämme, joten jos olet aina halunnut esitellä radioääntäsi, jakaa suosikkisoittolistasi, osallistua Talk-showhun tai vaikka kuvata ruohon kasvamista videolähetykseen, niin nyt on mahdollisuutesi!

Linkki Wappulähetyksen ohjelman ilmoittamislomakkeeseen, avautuu uuteen välilehteen: Ohjelman ilmoittamislomake.

Savo-Karjala Excursio 29.4.

Savo-Karjala excursio on yksi ISYYn tunnetuimmista ja suosituimmista wappuperinteistä, ja se järjestetään aina wapun aatonaattona. Vuoden 2021 Savo-Karjala excursio reissataan tosin viime vuoden tapaan omalta kotisohvalta käsin klo 17–21, kunnon wappuexcutunnelmaa unohtamatta! Excursiolla kierrämme virtuaalisesti yllätyksellistä reittiä ja pysähtelemme excuun asti salassapidettävissä paikoissa. Tänä vuonna ohjelma tulee olemaan erityisen ikimuistoinen, kun Savo-Karjala Excursio starttaa matkalle koko virtuaali-Euroopan poikki!

Lue lisää:

Lisätietoa Wappulähetyksestä, linkki avautuu uuteen välilehteen: ISYYn Wappulähetys 2021

Lisätietoa Savo-Karjala Excursiosta, linkki avautuu uuteen välilehteen: Savo-Karjala Excursio 2021