Ajankohtaista

06.05.2024

Pohjois-Karjalan Seta ja ISYY järjestävät Pride-viikon puistojuhlan

ISYY on mukana vuoden 2024 Pride-kulkueessa sekä yhteistyössä Pohjois-Karjalan Seta ry:n kanssa toteuttamassa puistojuhlaa lauantaina 18.5. Joensuussa!

Yhdenvertaisuus ja avoimuus ovat ISYYlle tärkeitä arvoja. ISYY kannustaakin kaikkia jäseniään osallistumaan Pride-kulkueeseen ja puistojuhlaan, sekä pukemaan päällensä opiskelijahaalarit muodostaakseen sateenkaarevan joukon. 

Kulkue lähtee liikkeelle kello 15 Taidemuseo Onnin pihasta ja päättyy klo 16 Ilosaareen puistojuhlaan, jonka ohjelmassa on piknikkiä, live-musiikkia sekä tietysti loistavaa seuraa. ISYYllä ja Qirjava ry:llä on Ilosaaressa oma vilttialueensa, joka kerää yhteen kaikki opiskelijat ja opiskelijamieliset. ISYYn ja Qirjava ry:n piknik-alueelta löytyy myös glittermeikkipiste, jossa voit yksin tai kaverisi kanssa koristautua illan Pride-päätösbileisiin. 150 ensimmäistä opiskelijaa piknik-alueella saa muistoksi ISYYn Pride-Hemmo-haalarimerkin. 

Lue lisää päivän aikataulusta alempaa löytyvän linkin kautta.

Tapahtumassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Paikalla on häirintäyhdyshenkilöitä koko tapahtuman ajan ja voit olla yhteydessä mikäli koet tai huomaat häirintää.

Tervetuloa viihtymään muiden opiskelijoiden kanssa Prideen!

Lue lisää:

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Pohjois-Karjalan Pride-kulkue ja puistojuhla
Pohjoiskarjalanseta.fi, avautuu uuteen välilehteen: Pohjois-Karjala Pride 2024
Pohjoiskarjalanseta.fi, avautuu uuteen välilehteen: Turvallisemman tilan periaatteet

Lisätietoa:

Eveliina Scharin, yhteisöllisyyskoordinaattori, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), yk(at)isyy.fi, p. 044 491 6529