Ajankohtaista

Pohjois-Karjalan Pride-kulkue ja puistojuhla

18.05.2024 - 18.05.2024 |Joensuu

ISYY on mukana vuoden 2024 Pride-kulkueessa sekä yhteistyössä Pohjois-Karjalan Seta ry:n kanssa toteuttamassa puistojuhlaa lauantaina 18.5. Joensuussa!

Yhdenvertaisuus ja avoimuus ovat ISYYlle tärkeitä arvoja. ISYY kannustaakin kaikkia jäseniään osallistumaan Pride-kulkueeseen ja puistojuhlaan, sekä pukemaan päällensä opiskelijahaalarit muodostaakseen sateenkaarevan joukon. 

Kulkue lähtee liikkeelle kello 15 Taidemuseo Onnin pihasta ja päättyy klo 16 Ilosaareen puistojuhlaan, jonka ohjelmassa on piknikkiä, live-musiikkia sekä tietysti loistavaa seuraa. ISYYllä ja Qirjava ry:llä on Ilosaaressa oma vilttialueensa, joka kerää yhteen kaikki opiskelijat ja opiskelijamieliset. ISYYn ja Qirjava ry:n piknik-alueelta löytyy myös glittermeikkipiste, jossa voit yksin tai kaverisi kanssa koristautua illan Queer Prom-päätösbileisiin. Ensimmäiset 150 opiskelijaa piknik-alueella saavat muistoksi ISYYn Pride-Hemmo-haalarimerkin. 

Tapahtumassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Paikalla on häirintäyhdyshenkilöitä koko tapahtuman ajan ja voit olla heihin yhteydessä mikäli koet tai huomaat häirintää.

Aikataulu

Klo 15 Pride-kulkue lähtee liikkeelle Taidemuseo Onnin pihalta

Klo 16-19 Puistojuhla Ilosaaressa

  • Tervetuliaispuhe
  • makija esiintyy
  • Päätöspuhe ja loppukiitokset

Lisäksi DJ soittaa musiikkia ja tanssittaa osallistujia koko puistojuhlan ajan. Puistojuhlan jälkeen on mahdollista jatkaa Pride-viikon Queer Prom -päätösbileisiin Kerubiin.

Askartele siis kylttisi, pue haalarit päällesi ja tule viihtymään muiden opiskelijoiden kanssa Prideen!

Lue lisää:

Isyy.fi, avautuu uuteen ikkunaan: Pohjois-Karjalan Seta ja ISYY järjestävät Pride-viikon puistojuhlan
Pohjoiskarjalanseta.fi, avautuu uuteen välilehteen: Pohjois-Karjala Pride 2024
Pohjoiskarjalanseta.fi, avautuu uuteen välilehteen: Turvallisemman tilan periaatteet

Lisätietoa:

Eveliina Scharin, yhteisöllisyyskoordinaattori, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), yk(at)isyy.fi, p. 044 491 6529