Ajankohtaista

12.08.2022

SILLAT-hanke jatkuu myös lukuvuonna 2022–2023!

ISYYn SILLAT-hanke otettiin lämpimästi vastaan vuonna 2021, ja hankkeelle sekä sen toiminnoille on selkeästi ollut suuri tarve. Iloksemme voimme sanoa, että jatkorahoituksen myötä SILLAT-hanke tulee jatkumaan myös lukuvuonna 2022–2023. Tämä tarkoittaa sitä, että ISYYssä tullaan edelleen järjestämään opiskelijahyvinvointia ja -yhteisöllisyyttä edistäviä tapahtumia ja toimintoja. 

Esimerkiksi supersuositut SILLAT-aamupalat sekä Harrastuskaveritoiminta jatkuvat. Vapaa-ajan tapahtumissa on luvassa muun muassa päiväretkiä luontoon, lautapeli-iltoja, yhteiskävelylenkkejä sekä kokkausiltoja. Eikä tässä ole läheskään kaikki, sillä opiskelijoiden antaman palautteen ja toiveiden mukaan syksylle on suunniteltu vaikka mitä yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia tukevaa ohjelmaa. Kaikki hankkeen toiminnot ovat maksuttomia ja avoimia kaikille Itä-Suomen yliopiston opiskelijoille Joensuussa ja Kuopiossa. Näihin tapahtumiin on aina tervetullut myös yksin, koska näissä ei tarvitse olla yksin.

Kuulet ensimmäisten joukossa SILLAT-hankkeen ajankohtaisista tapahtumista ja asioista seuraamalla aktiivisesti ISYYn verkkosivujen tapahtumakalenteria ja viikoittaista Wiikko-Ärsykettä. Tapahtumista tiedotetaan myös ISYYn sosiaalisen median kanavissa.

Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama SILLAT-hanke vuosille 2021–2023 sisältää toimenpiteitä, joilla edistetään opiskelijoiden hyvinvointia, vahvistetaan opiskelijoiden kiinnittymistä yliopistoyhteisöön sekä ehkäistään yksinäisyyttä ja syrjäytymistä. 

Lue lisää:

Isyy.fi, avautuu uuteen ikkunaan: SILLAT-hanke
Isyy.fi, avautuu uuteen ikkunaan: Tulevat tapahtumat
Isyy.fi, avautuu uuteen ikkunaan: Harrastuskaveritoiminta

Lisätietoa:

Riina Pääkkönen, SILLAT-hankekoordinaattori, riina.paakkonen(at)isyy.fi, p. 044 491 6529