Ajankohtaista

23.08.2021

SILLAT-hankkeelle on julkaistu oma osio ISYYn nettisivuilla!

Ai mikä SILLAT-hanke? Itä-Suomen yliopisto on saanut Opetus- ja kulttuuriministeriöltä erityisavustuksen vuosille 2021-2022 opiskelijoiden hyvinvoinnin edistämiseksi ja syrjäytymisen ehkäisemiseksi. Hankkeen tavoitteena on opiskelijoiden yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia lisäävien toimintojen avulla yksinäisyyden kokemusten vähentäminen sekä syrjäytymisen ehkäiseminen. ISYYn hankekoordinaattorina työskentelee Riina Pääkkönen (KM).

Hankkeen aikana ISYY tarjoaa opiskelijoille mm.:

  • aktiviteetteja sekä tapahtumia, joissa pääsee tutustumaan kanssaopiskelijoihin
  • tukea harrastuskavereiden löytämiseen Harrastuskaveritoiminnan avulla
  • vertaistukea opiskeluun mm. opintopiireillä
  • mateerialipankin, jolla tuetaan ainejärjestöjä, vertaistuutoreita sekä ISYYn kerhoja toiminnan kehittämisessä ja tapahtumien järjestämisessä
  • apua löytämään tietoa hyvinvoinnin ja opiskelun ylläpidosta sekä oikean tahon erilaisille ongelmatilanteille opiskeluun tai omaan terveyteen liittyvissä asioissa.

Tutustu SILLAT-hankkeeseen ISYYn verkkosivuilla ja seuraa mitä kaikkea kivaa on luvassa hankkeen aikana - sivuja päivitetään jatkuvasti, joten pysy ajan tasalla tulevista käänteistä!

Lue lisää:

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: SILLAT-hanke

Lisätietoja:

Riina Pääkkönen, SILLAT-hankekoordinaattori, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), riina.paakkonen@isyy.fi, p. 044 491 6529