Ajankohtaista

Hyvinvointiviikko 2022

03.10.2022 - 07.10.2022 |Kaikki

ISYYn ja Itä-Suomen yliopiston järjestämän Hyvinvointiviikon aikana opiskelijoilla ja henkilökunnalla on mahdollisuus osallistua monenlaiseen ohjelmaan, jolla edistetään omaa hyvinvointia ja lisätään tietoisuutta sen tärkeydestä. Viikon ohjelmassa on aikaisempina vuosina ollut muun muassa asiantuntijaluentoja, englanninkielinen kaamosinfo kansainvälisille opiskelijoille sekä Kennelliiton Kaverikoirat ovat saapuneet kampuksille paijattavaksi. Lisäksi viikon yhteydessä on järjestetty perinteinen Liikuntailtapäivä.

Tänä vuonna Hyvinvointiviikkoa vietetään 3.-7.10.2022 ja viikon teemana on aivojen hyvinvointi. Tämän vuoden ohjelma julkaistaan tällä sivulla lähempänä viikon ajankohtaa.

Hyvinvointiviikko on järjestetty syksystä 2021 lähtien osana Itä-Suomen yliopiston ja ISYYn yhteistä SILLAT-hanketta. Kolmivuotinen SILLAT-hanke sisältää toimenpiteitä, joilla vahvistetaan opiskelijoiden kiinnittymistä yliopistoyhteisöön, edistetään opiskelijahyvinvointia sekä yhteisöllisyyttä ja ehkäistään yksinäisyyttä. Hankkeen on rahoittanut Opetus- ja kulttuuriministeriö.

Lisätietoa:

Riina Pääkkönen, SILLAT-hankekoordinaattori (ISYY), riina.paakkonen(at)isyy.fi, p. 044 491 6529