Ajankohtaista

Kampusrysäys ja kaupunkisuunnistus

07.09.2023 - 07.09.2023 |Kaikki

Kampusrysäys ja kaupunkisuunnistus ovat Iukuvuoden käynnistävä tapahtumakokonaisuus, joka järjestetään syksyisin molemmilla kampuksilla yliopiston avajaispäivänä.

Kampusrysäys on Itä-Suomen yliopiston opiskelijoiden ja henkilöstön yhteinen tapahtuma, jonka aikana keräännymme kampuksen pihamaalle erilaisten aktiviteettien ja ohjelman pariin juhlistamaan käynnistynyttä lukuvuotta. Kampusrysäys toimii lähtölaukauksena kaupunkisuunnistukselle. Kampusrysäys toteutetaan yhteistyössä UEF:n kanssa.

Kaupunkisuunnistus on UEF:n opiskelijoille suunnattu tapahtuma, jonka aikana uudet opiskelijat pääsetät tutustumaan uusiin opiskelitovereihin suorittaen joukkueina hauskoja rastitehtäviä ympäri kampuskaupunkia, illan jatkobileitä unohtamatta! Rasteja pitävät aine- ja kampusjärjestöt, kerhot ja muut opiskelijaelämään liittyvät toimijat. Tapahtuma on siis oiva paikka tutustua myös kampuksen opiskelijatoimintaan!

Tapahtuma on maksuton uusille opiskelijoille ja tuutori vastaa ryhmän ilmoittautumisesta tapahtumaan. Muiden vuosikurssien opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua tapahtumaan osallistumismaksua vastaan.

Lisätietoa luvasssa lähempänä syksyä, pysy kuulolla!