Ajankohtaista

01.09.2022

Uusi opiskelija - tutustu yliopistoelämään ISYYn fuksibingon avulla!

Hei uusi opiskelija! Ihka ensimmäinen lukuvuosi Itä-Suomen yliopistossa on viimein alkanut ja nyt on aika tutustua opiskelijaelämään. Me Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnassa (ISYY) haluamme toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi yliopistoyhteisöömme ja ylioppilaskunnan toimintaan. 

ISYY järjestää uusien opiskelijoiden lukuvuoden alkuun fuksibingon, josta saa palkinnoksi uniikin ISYY Fuksi 2022 -haalarimerkin. Fuksibingon avulla opiskelijat pääsevät tutustumaan opiskelijaelämään ja saavat vinkkejä uusien yhteisöjen löytämiseksi!

Fuksi-bingon säännöt

Fuksi-bingoon voi osallistua Itä-Suomen yliopiston uudet opiskelijat, eli tuoreet ISYYläiset, syys- ja lokakuun ajan. Osallistujat suorittavat Fuksi-bingon sisältämiä tehtäviä ja merkkaavat suoritetut tehtävät bingoruudukkoon. Bingorivin saatuaan, opiskelija saa noutaa ISYYn toimistolta ISYY Fuksi 2022 -haalarimerkin. Bingorivi voi olla joko pysty- vaaka- tai vinorivi (kulmasta kulmaan). Toimistolla tulee esittää suoritettu bingorivi ja opiskelijakortti. Bingoa voi suorittaa ja haalarimerkkejä voi noutaa 31.10.2022 asti. Haalarimerkkejä on rajoitettu erä, joten kannattaa toimia reippaasti!

Bingoa jaetaan sekä sähköisessä muodossa että paperisena toimistolla. Voit napata bingon talteen alla olevasta PDF- tai kuvaliitteestä tai napata paperiversion itsellesi mukaan ISYYn toimistolla asioidessasi. Sähköistä bingoa käyttäessäsi voit esimerkiksi muokata kuvatiedostoon suoritetut tehtävät, ja esittää toimistolla suoritetun bingon puhelimen ruudulta. 

ISYYn toimistot palvelevat ma, ti, ja to kello 10-15 ja ke klo 12-16. Syyskuun alussa toimistot ovat poikkeuksellisesti auki myös kahtena ensimmäisenä perjantaina eli 2. ja 9. syyskuuta. 

Lataa Fuksi-bingo 

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: ISYYn Fuksibingo 2022 (PNG)

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: ISYYn Fuksibingo 2022 (PDF)

Lue lisää:

Isyy.fi, aukeaa uuteen välilehteen: Yhteystiedot