Ajankohtaista

30.08.2023

Tour de Itä-Suomi -pyöräilytapahtuma poljetaan Kuopiossa ja Joensuussa 16.-17.9.

Opiskelijoita kuntopyöräilemään kannustava Tour de Itä-Suomi kutsuu jälleen polkaisemaan syksyn käyntiin lauantaina 16. ja sunnuntaina 17. syyskuuta. Kaksi eri pituista pyöräilyreittiä niin Joensuussa kuin Kuopiossakin tarjoava tapahtuma ei ole kilpailu — polkea saa omassa tahdissa. Mukaan tarvitset oman polkupyörän ja pyöräilykypärän.

Sekä pidemmän että lyhyemmän reitin lähtö ja maali sijaitsee molemmissa kaupungeissa yliopiston kampuksella ISYYn toimiston läheisyydessä. Reitti on maastoltaan helpohko ja se ajetaan pitkin asfaltoitua maantietä, lyhyemmillä reiteillä pääosin pyöräilyteitä ja kevyenliikenteenväyliä pitkin. Pitkällä reitillä yli puolet matkasta poljetaan ajoradan reunassa.

Reitin varrella on huoltopiste, ja huoltoautosta saat apua polkupyörän pieniin ongelmiin. Tarvittaessa sinut ja pyöräsi voidaan myös noukkia reitin varrelta kyytiin takaisin tapahtuman lähtö-/maalialueelle. Mukana tapahtumassa on myös ensiapuryhmä.

Osallistumismaksu pyöräilytapahtumaan on ISYYn jäsenille 5€ ja muille 15€. Tapahtumaan ilmoittaudutaan etukäteen Kide.appissa. Ilmoittautuminen alkaa perjantaina 1.9.2023 kello 10.00. Pääset tapahtumaan ilmoittautumiseen alla olevasta linkistä.

Ilmoittautumiset:

Kide.app, avautuu uuteen välilehteen: Tour de Itä-Suomi Kuopio 2023

Kide.app, avautuu uuteen välilehteen: Tour de Itä-Suomi Joensuu 2023

Lue lisää:

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Tour de Itä-Suomi Kuopio

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Tour de Itä-Suomi Joensuu

Lisätietoja:

Niklas Leinonen, palvelusuunnittelija, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, vapaa-aika(at)isyy.fi, p. 044 576 8418